Dodiku MZ zabranila da gostuje kod Stankovića ovu nedjelju
Moderator: anex
- Faust
#1 Dodiku MZ zabranila da gostuje kod Stankovića ovu nedjelju
NE VIDIM kakve Hrvatska ima veze sa izborima u Bosni i Hercegovini, ali dobro. Dovest ću ga za tjedan ili dva, kazao nam je HTV-ov urednik i novinar Aleksandar Stanković kojemu je zabranjeno da u emisiju dovede premijera Republike Srpske.
Naime, u sljedećoj emisiji "Nedjeljom u dva" trebao je gostovati Milorad Dodik, no na to su reagirali predstavnici međunarodne zajednice u BiH, koji su njegov nastup u zabranili zbog izbora za predsjednika manjeg BiH entiteta, koji se održavaju u nedjelju.
"Ne znam tko će nastupiti umjesto njega, zamjene naprosto nema, nego radim drugu emisiju", kaže Stanković, razočaran što Dodika neće u nedjelju moći ispitati o gorućim temama. Naime, emisija je trebala biti emitirana dva dana prije isteka roka za pronalaženje kompromisnog rješenja između Beograda i kosovskih Albanaca, odnosno uoči moguće odluke vlasti u Prištini o jednostranom proglašenju neovisnosti Kosova.
"Naravno, htio sam ga pitati što će se dogoditi sa Republikom Srpskom ako Kosovo proglasi nezavisnost. Oni su najavljivali ocjepljenje od BiH", kaže Stanković, koji kaže da ima puno tema o kojima bi razgovarao sa Dodikom, a nezaobilazan bi detalj bila i opaska hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića da "ne zna gdje je Republika Srpska".
Index.hr
Naime, u sljedećoj emisiji "Nedjeljom u dva" trebao je gostovati Milorad Dodik, no na to su reagirali predstavnici međunarodne zajednice u BiH, koji su njegov nastup u zabranili zbog izbora za predsjednika manjeg BiH entiteta, koji se održavaju u nedjelju.
"Ne znam tko će nastupiti umjesto njega, zamjene naprosto nema, nego radim drugu emisiju", kaže Stanković, razočaran što Dodika neće u nedjelju moći ispitati o gorućim temama. Naime, emisija je trebala biti emitirana dva dana prije isteka roka za pronalaženje kompromisnog rješenja između Beograda i kosovskih Albanaca, odnosno uoči moguće odluke vlasti u Prištini o jednostranom proglašenju neovisnosti Kosova.
"Naravno, htio sam ga pitati što će se dogoditi sa Republikom Srpskom ako Kosovo proglasi nezavisnost. Oni su najavljivali ocjepljenje od BiH", kaže Stanković, koji kaže da ima puno tema o kojima bi razgovarao sa Dodikom, a nezaobilazan bi detalj bila i opaska hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića da "ne zna gdje je Republika Srpska".
Index.hr
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#3 Re: Dodiku MZ zabranila da gostuje kod Stankovića ovu nedjel
kraljFaust wrote:Stjepan Mesić "ne zna gdje je Republika Srpska"
- Prozor
#4 Re: Dodiku MZ zabranila da gostuje kod Stankovića ovu nedjel
MZFaust wrote:NE VIDIM kakve Hrvatska ima veze sa izborima u Bosni i Hercegovini, ali dobro. Dovest ću ga za tjedan ili dva, kazao nam je HTV-ov urednik i novinar Aleksandar Stanković kojemu je zabranjeno da u emisiju dovede premijera Republike Srpske.
Index.hr
-
photo
#7 Re: Dodiku MZ zabranila da gostuje kod Stankovića ovu nedjel
potpisujemFaruk wrote:kraljFaust wrote:Stjepan Mesić "ne zna gdje je Republika Srpska"
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
sjooo, pobili bi se da je bakir u studiju
evo u teheranu pao snijeg
:D:D
kaze, sta se to po broju dzamija mjeri ljepota grada, manje dzamija, ljepsi grad
sta ste vi, ksenofob 
najjace je:
Dodik: pa dovedite ga u emisiju, nemojte meni...
Aco: pa doveo sam ga u emisiju
Dodik: pa dovdite ga SEBI u emisiju, nemojte meni
Aco: pa doveo sam ga SEBI u emisliju i vama...

kaze, sta se to po broju dzamija mjeri ljepota grada, manje dzamija, ljepsi grad
najjace je:
Dodik: pa dovedite ga u emisiju, nemojte meni...
Aco: pa doveo sam ga u emisiju
Dodik: pa dovdite ga SEBI u emisiju, nemojte meni
Aco: pa doveo sam ga SEBI u emisliju i vama...
-
Dog_Father
Ja sam mislio da ce Mile ustati i izaci iz studija. 
-
sl@ven
hajde neka malo i mico vidi kasko je omiljen u sirem regionu... lako se zacaurit u rs i pametovat... ovako je malo osjetio sta u sirem podrucju znaci ta njegova RS stvorena genocidom i protjerivanjem ljudi....
iako plaho ni novinare ne gotivim doduse... ovaj je od starta iso da covjeka isprovocira al kad vidim kako se mico nasekiro bas mi nesto drago...
iako plaho ni novinare ne gotivim doduse... ovaj je od starta iso da covjeka isprovocira al kad vidim kako se mico nasekiro bas mi nesto drago...