Ja mislim da je to blizu istini ... ko se boji da ce izgubiti svoju muzevnost u prisustvu pedera vjerovatno ima ozbiljnih problema... mada mi se cini da se muzkarci nekako boje ali to mi nekako izgleda kao strah od nepoznatog... ili se boje zbog one "skim si takav si" a nekad izgledaju kao da misle da ce ih pederi napastvovati sto je opet sega jer su ovi opet vecinom feminizirani ili blagog karaktera...LjepoticaiZvjer wrote:kazu da oni muskarci koji imaju strah od pedera u sustini imaju toga u sebi, a da je toliko javno vrijedjanje u sustini njihov nacin borbe protiv iskusenja
Dodik: U moju kancelariju ne mogu pederi
-
artzy
-
peanuth
bas tako!ali treba uzet u obzir da raja ovog foruma pretezno ima lijep zivot, vecina studira ili su vec intelektualci, to jest u neku ruku dodju kao elita BiH,i sta oni rade?smijesno im ovo, neki drugi mrze pedere pa njih napadaju.dok ovi treci, koji bi trebali da pisu o tome da mu naprave vatru ispod guze,njih to isto ne interesuje,jer dobijaju platu za svoj nerad..i onda nas cudi sto nam drzava propada, sto ni na sta ne lici sto je vako sto je nako.treba sve od reda izbacit,ali nama ce to bit smijesno, pisat ce mo koji dan o tome i sve opet isto.ne razumijem pasivnost naroda.znam ja da ne bi trebao nista da kazem, ja sam iz dijaspore,to jest pobjego sam ali eto mrzim nepravdu koja vlada i protiv koje niko nista ne cini.a svi tonu svakim danom..nezeljeni nadimak wrote: Potpuno si u pravu, ali manje su bitne reakcije pojedinaca na ovom forumu od (ne)reakcije onnih koji su po svom zvanju tu da budu drustveni korektori. Prije svega mislim na medije, cija je reakcija na ovaj fasizam, kao i na druge fasizme fasiste Milorada Dodika zvanog Ronhil ne samo sramna za njih same, vec potpuno ponizavajuca za svako normalno ljudsko bice.
nezeljeni nadimak wrote: BHT-a kao javni servis bi trebao da bude potpuno suprotan onome kakav je BHT od kako je Ronhil uspostavio potpuno kontrolu. Zna se sta je zadatak javnog servisa, sigurno ne ovo kakav je sad. Kako je smijenjen Amir Zukic, vise nema nikave razlike izmedju RTRS i BHT. Najzalosnije je sto se ista ta televizija finansira i iz para onih na koje se Ronhil svakodnevno obrusava. Na teletekstu BHT sam danas procitao neku vijest o tome kako Ronhila zaboli za revizore, a na kraju u saljivom tonu "nesto od onoga sto je premijer RS-a danas rekao, sigurno se nece svidjeti borcima za prava seksualnih manjina". Ako nista drugo, radi se o javnom i direktnom krsenju zakona ove zemlje od osobe koja obnasa visoku funkciju, a javni emiter nam to predstavlja kao salu. Kao i bezbroj puta do sada kada su u pitanju najprimitivniji izljevi mrznje i fasizma njihovog urednika M. Dodika.
zalosno, sramotno..ovo je dno dna..
PS: za ove mrzitelje peder-a..
i oni su ljudi kao i mi.sad sto imaju drugacije seksualne potrebe od vecine ljudi ne cini ih manje vrijednim.i znam ja da to ne pase u nas mentalitet ali ipak treba ih razumit.to je njihova privatna stvar sta rade po svojim kucama i svojim tijelima.i iz vidjenog znam da nisu nikog ni silovali nit su koga dirali ni nista.tako manite se te suplje price..nisu pederi problem ,problem su ovakvi papci poput dodiga..jedan coban(nek mi tjeratelji ovaca oproste na izrazu) koji bi u normalnoj zemlji cuvo ovce na nekoj planini ovdje vodi politiku..
- fantom slobode
Ne znam kako onda izdrzi da se sastaje sa Igorom Davidovicem, kada mu pederi smetaju.Mozda mu smetaju samo pederi, a gay populacija mu je draga:-)
Inace, evo obecanog Dodinog procvata ekonomije i ulozenih sredstava od telecoma(firma je iz Laktasa, naravno):
http://www.danas.org/article/2007/09/13 ... dfaaf.html
Inace, evo obecanog Dodinog procvata ekonomije i ulozenih sredstava od telecoma(firma je iz Laktasa, naravno):
http://www.danas.org/article/2007/09/13 ... dfaaf.html
-
obuca
to je novinar koji je bio na licu mjesta kada su desavali zlocini. neka me neko ispravi ako grijesim, ali mislim da je on poslao neke slike u svijet. moguce da sam ga pomjesala s drugim novinarom, cini mi se da je snimio onog covjeka u bijeljini sto na koljenima moli da ga ne ubijutrinaesti wrote:ko je onaj lik sa cilindrom i fotoaparatom pored onog cetnika?
-
kruno
#56 dodik
Koji primitivizam pa to je strašno.
Pišem iz Hrvatske i odgovorno tvrdim da bi radi ovakve izjave letio s premijerskog mjesta isti tren ! ! !
Često mislim kako je moja zemlja u banani, ali kad vidim što se dešava negdje drugdje zahvalim nebesima
Ta kafanska retorika, seljakluk, homofobija i primitivizam možda može krasiti nekog lowlife-a koji sjedi u kafani, neobrijan s 3 pive ispred sebe, ali jednog premijera nikako...
Eto moji, pa ga vi podržavajte. Znam samo da će se cijela Europa zgražavati na ovo. Vi ste ipak još uvijek jedan jadan Balkan ...
Pišem iz Hrvatske i odgovorno tvrdim da bi radi ovakve izjave letio s premijerskog mjesta isti tren ! ! !
Često mislim kako je moja zemlja u banani, ali kad vidim što se dešava negdje drugdje zahvalim nebesima
Ta kafanska retorika, seljakluk, homofobija i primitivizam možda može krasiti nekog lowlife-a koji sjedi u kafani, neobrijan s 3 pive ispred sebe, ali jednog premijera nikako...
Eto moji, pa ga vi podržavajte. Znam samo da će se cijela Europa zgražavati na ovo. Vi ste ipak još uvijek jedan jadan Balkan ...
-
spaho
#57 Re: dodik
kruno wrote:Koji primitivizam pa to je strašno.
Pišem iz Hrvatske i odgovorno tvrdim da bi radi ovakve izjave letio s premijerskog mjesta isti tren ! ! !![]()
![]()
Često mislim kako je moja zemlja u banani, ali kad vidim što se dešava negdje drugdje zahvalim nebesima![]()
prvo-sta tebe briga sta se desava u bosni.
drugo-vi ste uvijek bila pederska nacija pa me i ne cudi sto si to izjavio.
-
spaho
#58 Re: dodik
Pišem iz Hrvatske i odgovorno tvrdim da bi radi ovakve izjave letio s premijerskog mjesta isti tren ! ! !![]()
![]()
Često mislim kako je moja zemlja u banani, ali kad vidim što se dešava negdje drugdje zahvalim nebesima![]()
-
spaho
#59 Re: dodik
![]()
-
_BosanaC
#60 Re: dodik
spaho wrote:kruno wrote:Koji primitivizam pa to je strašno.
![]()
Samo da ostane uteftereno
- karanana
Ovjde (na sa-x ili u Bih - kako hocete) se 90% ljudi u ovome slaze sa Dodom, ali samo sto je to Dodo rekao, to je sokantno. I da je covjek rekao obratno, pederi su pozeljni u mom kabinetu, opet bi se frka digla jer je rekao to. Covjek je barem iskren.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#62 Re: dodik
_BosanaC wrote:spaho wrote:kruno wrote:Koji primitivizam pa to je strašno.
![]()
drugo-vi ste uvijek bila pederska nacija pa me i ne cudi sto si to izjavio.![]()
Samo da ostane uteftereno
spaho, hajd sto si muskarchina pa nesto pricas o gay populaciji, ali nacionalizam i klasificiranje cijelog naroda kao gay ti je minus pred ban, yucni jos jednu, ban ti je da je sto puta ramazan...
-
_BosanaC
Slazem se. U BiH je 90% ljudi zadojeno fasizmom.karanana wrote:Ovjde (na sa-x ili u Bih - kako hocete) se 90% ljudi u ovome slaze sa Dodom, ali samo sto je to Dodo rekao, to je sokantno. I da je covjek rekao obratno, pederi su pozeljni u mom kabinetu, opet bi se frka digla jer je rekao to. Covjek je barem iskren.
- fantom slobode
Valjda su ljudi vidjeli da se fasizam isplati, gdje ces biti van svijeta.Osim toga i prije fasizma, fasizam.To nije nikada izaslo iz mode, iako propaganda kaze drugacije.Ko je jaci, taj i tlaci:-)_BosanaC wrote:Slazem se. U BiH je 90% ljudi zadojeno fasizmom.karanana wrote:Ovjde (na sa-x ili u Bih - kako hocete) se 90% ljudi u ovome slaze sa Dodom, ali samo sto je to Dodo rekao, to je sokantno. I da je covjek rekao obratno, pederi su pozeljni u mom kabinetu, opet bi se frka digla jer je rekao to. Covjek je barem iskren.
A sto se tice gay populacije, ne se sekirati za njih, izvinuce se prije Dodo njima nego za bilo sta drugo.Ocekujem da bi mogao uskoro da organizuje kakvu gay paradu, ako se do tada odrzi na vlasti.
Na sa-x se ne radi o tome da ljudi mrze pedere, nego im se ne svidja pomisao da ceprkaju ili da im se ceprka po analnom otvoru.Makar je to primjetno na temama vezanih za sex.Znaci nije vazno kojeg je pola supak, ne diraj ga da ti se ne uhvati sta ispod noktiju.
-
Sarafcina
#66 Re: dodik
kruno wrote:Koji primitivizam pa to je stra¹no.
Pi¹em iz Hrvatske i odgovorno tvrdim da bi radi ovakve izjave letio s premijerskog mjesta isti tren ! ! !![]()
![]()
Èesto mislim kako je moja zemlja u banani, ali kad vidim ¹to se de¹ava negdje drugdje zahvalim nebesima![]()
Ta kafanska retorika, seljakluk, homofobija i primitivizam mo¾da mo¾e krasiti nekog lowlife-a koji sjedi u kafani, neobrijan s 3 pive ispred sebe, ali jednog premijera nikako...
Eto moji, pa ga vi podr¾avajte. Znam samo da æe se cijela Europa zgra¾avati na ovo. Vi ste ipak jo¹ uvijek jedan jadan Balkan ...
asli BBB nije dao dovoljno batina?
Vi ste jedni najobicniji primitivci gdje cigani nemaju prava, gdje su srbi i dalje diskriminirani, gdje ... i dodjes meni pricati o Balkanu.... primitivizmu?
Haj ti etikete lijepi na Thomsonovom koncertu i onim sto mashu onim slovom U...
- osa
#68 Re: dodik
.ebi ga istina uvijek boli.Sarafcina wrote:kruno wrote:Koji primitivizam pa to je strašno.
![]()
Vi ste jedni najobicniji primitivci gdje cigani nemaju prava, gdje su srbi i dalje diskriminirani, gdje ... i dodjes meni pricati o Balkanu.... primitivizmu?
-
Sarafcina
#70 Re: dodik
osa wrote:.ebi ga istina uvijek boli.Sarafcina wrote:kruno wrote:Koji primitivizam pa to je stra¹no.
Pi¹em iz Hrvatske i odgovorno tvrdim da bi radi ovakve izjave letio s premijerskog mjesta isti tren ! ! !![]()
![]()
Èesto mislim kako je moja zemlja u banani, ali kad vidim ¹to se de¹ava negdje drugdje zahvalim nebesima![]()
Ta kafanska retorika, seljakluk, homofobija i primitivizam mo¾da mo¾e krasiti nekog lowlife-a koji sjedi u kafani, neobrijan s 3 pive ispred sebe, ali jednog premijera nikako...
Eto moji, pa ga vi podr¾avajte. Znam samo da æe se cijela Europa zgra¾avati na ovo. Vi ste ipak jo¹ uvijek jedan jadan Balkan ...
pa nek ide doktoru ako ga ta istina boli... sta je doso meni se ovdje istresat. nek se fino isprica doktoru, imaju tamo citavo odjeljenje da slusaju takve...
nego... nije problem... meni je svejdno sta neko misli... ali ovo je .. vrijednje... i to lafo sa visine... a za taj stav se dobija ..
a to sto neko ovdje ne voli pedere.. da pa sta?
- danas
#71 Re: dodik
pa nista...Sarafcina wrote:
a to sto neko ovdje ne voli 'turke... da, pa sta?
-
Sarafcina
#72 Re: dodik
danas wrote:pa nista...Sarafcina wrote:
da pa? nije valjda da ti mislis da ja smatram da svi trebaju voljeti muslimane?
da su na svijetu svi turci.. svijet ne bi propo... a da su pederi ...
- danas
#73 Re: dodik
ne smatram nista, samo octravamSarafcina wrote:danas wrote:pa nista...Sarafcina wrote:
da pa? nije valjda da ti mislis da ja smatram da svi trebaju voljeti muslimane?
da su na svijetu svi turci.. svijet ne bi propo... a da su pederi ...
a ne bi svijet propao da su svi pederi... reprodukcija... je nesto baska
bruka homoseksualaca ima djecu...
no... to je druga prica...
- bijelo_dugme
Ja jesam iz te "Republika" Srpske ali sam bosnjak iz Doboja!!!komeba wrote:Naravno da se slazes.Vi iz PC ste poznati po toleranciji prema bilo svemu sto je drugacije.Sada kada nema nacionalnih manjina,kamoli konstitutivnih naroda,valja udariti na seksualne manjine.bijelo_dugme wrote:slazem se sa dodikom