Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

tatjanamster

#76 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by tatjanamster »

salihh wrote:
govana i sada mozes naci, ali govna ostavljaju kucni ljubimci upravo ovih kriticara...

Al,
tada su bila prava :D
Ona veeeelika :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:
negativ

#77 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by negativ »

Image
Risto Kuglarić

#78 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by Risto Kuglarić »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Risto Kuglarić wrote:
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Procitah sve postove, ali ne primjetih da ste skontali metu Miletove strijele. Nije Mile mislio na Sarajevo kada je to rekao, a da je zaista mislio na Sarajevo ja bih mu se osobno zahvalio za njegovo opazanje i brigu.Hebe se Miletu za Sarajevo i cistocu toga grada.
Mile je u stvari rekao nesto drugo.
Sjecate li se Miletove halabuke i izava o Sarajevu kao etnicki ociscenom (sto mrzim ovu frazu) t.j.jednonacionalnom gradu? Kao Bosnjaci su skoro pa ocistili grad od Srba i Hrvata, pa sada samo Bosnjaci u njemu zive. Kao nema tamo vise multi-kulti, vec samo mono-kulti....i to bosnjacka.
Pa je onda rekao da to u stvari i nije Sarajevo nego Teheran, a u Teheranu, jelte, nema krmadi posto tu zive samo muslimani. I tako dalje i tako redom.
E, sad, spojite gornje dvije Miletove izjave u jednu i skontacete da u Sarajevu, po Miletu, zive uglavnom Bosnjaci, koji su jelte i muslimani, pa je i njihov grad iz toga i samo zbog toga razloga tako prljav.
Ona Miletova strijela, koju spomenuh na pocetku, nije imala za cilj Sarajevo - jer kao sto rekoh hebe se njemu za Sarajevo - cilj njegove strijele su bili Bosnjaci i muslimani.
Al' sto jest-jest, bez obzira na to koja je on harlovina, zna i u celofan da upakuje. A Miletovi paketici, bez obzira na njihov izgled, sadrze uvjek neko cetnicko govance.

A sto se cistoce Sarajeva tice...nista novo. Tipicna balkanska.
:bih:

e jesi ga uvezo, svaka ti čast

:? :? :? :?
Cega? Koga?
ma samo hoću da kažem da mislim da nema tu neke pretjerane simbolike, već da dodik samo neselektivno laprda, pa koga ubode - dobro i jest. il što bi se reklo, nekad je cigara samo cigara, a ne falusni simbol.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#79 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Risto Kuglarić wrote:

e jesi ga uvezo, svaka ti čast

:? :? :? :?
Cega? Koga?[/quote]

ma samo hoću da kažem da mislim da nema tu neke pretjerane simbolike, već da dodik samo neselektivno laprda, pa koga ubode - dobro i jest. il što bi se reklo, nekad je cigara samo cigara, a ne falusni simbol.[/quote]

Moj komsija moze laprdati koliko hoce jer nije ni clan kucnog savjeta, pa ni njegovo laprdanje nema nikakvu tezinu. Druga je stvar sa Dodikom. On je politicka licnost, predstavlja vecinu srbskog naroda, dakle govori i radi u njihovo ime. Njegove rijeci, ili ako hoces laprdanje, ima tezinu i zbog toga se vagaju i tumace ovako ili onako. Ja sam to protumacio kako sam vec napisao, a volio bih da sam u krivu. Politicari, a pogotovo oni koji se predstavljaju zastupnicima vecine naroda, ne smiju sebi priustiti privilegiju "laprdanja" jer dovode u nezgodan polozaji narod koji predstavljaju.
Fiore

#80 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by Fiore »

moze li ovdje reagovati Regulatorna agencija za komunikacije..? sta bi se desilo .. da je bilo u kojem slucaju drugacije..
IPAK ..sve ovo treba..nama.. DO JUCE SU ga rusili i ubijali.. sad ga ponizavaju.. jos se sepure :!:
Commando

#81 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by Commando »

Nego... je l' ima to bacanje smeca nekakve veze sa ruralizacijom stanovnistva u posljednjih 15-ak godina, seljacine iz raznih vukojebina doselili u Saraj'vo sa "izuzetnom" ekoloskom svijescu i kulturom zivljenja u urbanoj sredini!?
Mada, slicne migracije su se desile u vecini velikih gradova u regionu.
delightful

#82 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by delightful »

commando, smatraj se opomenutim.
Commando

#83 Re: Dodik;Smetljarsko Sarajevo

Post by Commando »

Nisam vrijedjao, nit' je bilo namjere da se neko isprovocira. Izgleda da je pogresno protumacen moj prethodni post, nema potrebe za tim, al' hajde...
Post Reply