Dodik poziva hrvate na rusenje drzave Bosne

Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Chat Nick wrote:
Tornjak wrote: Pa jeli to neko prisiljavao Srbe da idu iz Sarajeva.
Ne, otisli su jer im je bilo dosadno...
Ne, culi su da je biti izbjeglica nesto najbolje sto im se moglo dogoditi...
Ne, ostavili kucu i imanje jer su culi da je bolji zivot u vukojebini nego u Sarajevu?
Ne,mislili su da je Sarajevo i Bosna u biti Srbija :(
u Fatime vise Jajca

Post by u Fatime vise Jajca »

djeci ispod 18 godina treba zabraniti koristenje kompjutera i interneta :-?
Himera

Post by Himera »

Chat Nick wrote:
Tornjak wrote:
Znate li vi sta, prvo Bosna i Hercegovina se nece dijeliti a razlog je sto ono sto Hrvati hoce da dijele tu nezive samo Hrvati ono sto Srbi hoce da dijele tu nezive samo Srbi, drugo je sto nisu svi Srbi i Hrvati za podjelu.
Bosna i Hercegovina se nece dijeliti zato sto to ne zeli medjunarodna zajednica zato dragi moji Bosanci (pod ovim mislim sva tri naroda PAMET U GLAVU)
Bosna i Hercegovina je drzava svih njenih gradana negledajuci na nacionalnosti.
Tocno tu nema spora
Bosna i Hercegovina je vama trn u oku vi nemislite hocete li vi zivjeti bolje ili necete to sam vec primijetio vama je cilj srusiti ovu zemlju kako bi osjetili svoju pobjedu nad Bosnjacima koji su je branili kako bi kasnije provocirali kako ste je podjelili i sta onda kada se sve to opet stisa.
:zzzz:
Hrvat hoce da ide u Banja Luku da posjeti svoju tetku todze u Banja Luku a Srbi vidi onoga ustase dosao nama ovdje. Srbin hoce da ide u Mostar preko ferija Srbin dode a Hrvat vidi onoga Cetnika dosao ovdje nama itd itd. Ako je to vama demokratija i sloboda i ako je to vama osjecati se kod kuce u svojoj drzavi vi stvarno niste normalni.
I ovo je tocno
Znaci ti bi se trebao bojati u koju teritoriju ces zgaziti posto ako predzes teritoriju i udzes u RS moras odmah skidati dres reprezentacije BIH inace bi te mogli prebiti zato sto si Bosnjak ili Hrvat
E tu vec ide drugo pitanje:
dali bi se desila ista stvar nekom Srbinu sa Srpskim dresom u Federaciji?
Koje počo rat u Bosni?ko? Vi i niko drugi nije,prvi ste počeli prosipati nacionalizam,ekstremizam i osvajačku politiku Vi i niko drugi.Pa probaj pa vidi i javi
Post Reply