Samo da dodam da gospoda su mogla da uzivaju u vrhunskom fudbalu koja je priredila reprezentacija Argentine pobjedivsi amatersku ekipu SCG sa fantasticnih 6:0!!!
Dodik potrosio 10 000 eura kao navijac SCG
-
bigetta
#1 Dodik potrosio 10 000 eura kao navijac SCG
Prilikom utakmice Argentine i Srbije i Crne Gore na tribinama je prisustovao uz slavnog Maradonu jos jedan strastveni navijac ali ovaj put za svoj obozavani tim Srbije i Crne Gore i koji je isto tako dosao na utakmicu u velikom stilu sto se zeli reci privatno iznajmljenim avionom slovenacke kompanije i koji je poletio sa aerodroma Mahovljani iz Banja Luke ! U sebi je imao dva velika navijaca gospodu Dodika i Cavica!? Posto navedeni dolaze iz zemlje koja se nije kvalifikovala za SP u Njemackoj 2006 pitam se sa kojim pravom uzimaju novac iz zajednickog nam budzeta tj. 10 000 eura iz kase koja se napunila iz zajednickog nam nameta zvani PDV i placaju taj luksuz da bi navijali za jednu stranu i tuzbom optercenu zemlju za genocid nad upravo tim gradjanima sto platise taj luksuzni put!!?
Samo da dodam da gospoda su mogla da uzivaju u vrhunskom fudbalu koja je priredila reprezentacija Argentine pobjedivsi amatersku ekipu SCG sa fantasticnih 6:0!!!

-
senada
#2 Re: Dodik potrosio 10 000 eura kao navijac SCG
.....tako to biva kad se seljacina docepa vlasti.... stoku u tor a bik avijonom na koridu.....e nek je bogato platio praznik za 'dusu' i za oci....
- sekiracija
Dodik je htio da bude tamo gdje se pise Historija,ja nevidim sta je tu lose
A to sto trosi vase pare,pa vi ste ih birali da vam trose pare kako znaju i umiju
Moja kraljica Beatrix trosi puno vise trosi od Dodika ,Tihica i Cavica pa sta,nek trosi,pare su da se trose
A to sto trosi vase pare,pa vi ste ih birali da vam trose pare kako znaju i umiju
Moja kraljica Beatrix trosi puno vise trosi od Dodika ,Tihica i Cavica pa sta,nek trosi,pare su da se trose
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nemojte ljude napadati, pa pogodili su rezultat, evo vidite i sami
:D 3+3

- kriticarka_nikova
Al' ona je kraljica,nije cobaninsekiracija wrote:Dodik je htio da bude tamo gdje se pise Historija,ja nevidim sta je tu lose![]()
A to sto trosi vase pare,pa vi ste ih birali da vam trose pare kako znaju i umiju![]()
-
senada
1 gol = 1 666 KM - ova!
za sretnike koji su osvarili pravo na pemziju, to mu ga dodje sam 58 pemzija... skoro 5-ogodisnja redovna isplata jednog korisnika... ne volim to reci ali i bik dodik srbe vjesa na vrbe...svaki drugi dan na nekoj grani visi jedan stara.... suicida nikad vise u oba tora....
za sretnike koji su osvarili pravo na pemziju, to mu ga dodje sam 58 pemzija... skoro 5-ogodisnja redovna isplata jednog korisnika... ne volim to reci ali i bik dodik srbe vjesa na vrbe...svaki drugi dan na nekoj grani visi jedan stara.... suicida nikad vise u oba tora....
-
tempora
Senada, mogu ti reci da ti to nije nikakav argument za pobunu!senada wrote:1 gol = 1 666 KM - ova!
E sad, dodaj tu Dodikovu cifru, na ovu od 200 000, sto ce rec, 3 eura po stanovnicu EU godisnje, pa podnosljivo ne???
-
wolf lobovski
a jeste li gledali prilog na BHT 1 o njihovom odlasku na utakmicu. pa taj dodik je tolika seljacina da je to nevjerovatno. taj nema osnove ljudskog ponasanja. izvrjedjo je novinara. ma fujjj. delegat mi se gadi nevjerovatno. ma fujjjj
-
Vozdra_123
horns&drums wrote:Nemojte ljude napadati, pa pogodili su rezultat, evo vidite i sami:D 3+3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
clan2
zajednickog nam budzeta tj. 10 000 eura iz kase koja se napunila
Ma sta je 10 000 E'ra za 6 golova! Treba to dozivjeti! Bravo Mile!!! ( a ti Jastrebe, jesil mogo gledati direktno, il samo snimak - jerboMile je "prvi" klapio lovu , pa kozna jel' sta ostalo _ ha,ha - dobar je Mile)
Ma sta je 10 000 E'ra za 6 golova! Treba to dozivjeti! Bravo Mile!!! ( a ti Jastrebe, jesil mogo gledati direktno, il samo snimak - jerboMile je "prvi" klapio lovu , pa kozna jel' sta ostalo _ ha,ha - dobar je Mile)
-
sanco
#14 i
To je samo jedna sitnica koja je eto zapala za oko javnosti..a sta se tek desava iza nasih ledja???
Ja sam da se to podjeli odmah u startu,pa nek i njihova bagra i oni krmci finansiraju..ja necu i ne zelim svog neprijatelja jos finansijski pomogat.Ako je to cjena cjelovite Bosne onda Fuck all,save future!
Treba mjenjat stvari sistemski.kakav apsurd cetnicka udruzenja dobijaju novac od opstina u kojima najvise doprinosa daju Bosnjaci..pogotovo u povratnickim mjestima..
erase enemy EE

Ja sam da se to podjeli odmah u startu,pa nek i njihova bagra i oni krmci finansiraju..ja necu i ne zelim svog neprijatelja jos finansijski pomogat.Ako je to cjena cjelovite Bosne onda Fuck all,save future!
Treba mjenjat stvari sistemski.kakav apsurd cetnicka udruzenja dobijaju novac od opstina u kojima najvise doprinosa daju Bosnjaci..pogotovo u povratnickim mjestima..
erase enemy EE
-
vodolija_33
#16 Re: Dodik potrosio 10 000 eura kao navijac SCG
Bravo majstorebigetta wrote:Prilikom utakmice Argentine i Srbije i Crne Gore na tribinama je prisustovao uz slavnog Maradonu jos jedan strastveni navijac ali ovaj put za svoj obozavani tim Srbije i Crne Gore i koji je isto tako dosao na utakmicu u velikom stilu sto se zeli reci privatno iznajmljenim avionom slovenacke kompanije i koji je poletio sa aerodroma Mahovljani iz Banja Luke ! U sebi je imao dva velika navijaca gospodu Dodika i Cavica!? Posto navedeni dolaze iz zemlje koja se nije kvalifikovala za SP u Njemackoj 2006 pitam se sa kojim pravom uzimaju novac iz zajednickog nam budzeta tj. 10 000 eura iz kase koja se napunila iz zajednickog nam nameta zvani PDV i placaju taj luksuz da bi navijali za jednu stranu i tuzbom optercenu zemlju za genocid nad upravo tim gradjanima sto platise taj luksuzni put!!?
Samo da dodam da gospoda su mogla da uzivaju u vrhunskom fudbalu koja je priredila reprezentacija Argentine pobjedivsi amatersku ekipu SCG sa fantasticnih 6:0!!!![]()
Last edited by vodolija_33 on 19/06/2006 14:16, edited 1 time in total.
-
Reina
#17 Re: Dodik potrosio 10 000 eura kao navijac SCG
bigetta wrote: Posto navedeni dolaze iz zemlje koja se nije kvalifikovala za SP u Njemackoj 2006 pitam se sa kojim pravom uzimaju novac iz zajednickog nam budzeta tj. 10 000 eura iz kase koja se napunila iz zajednickog nam nameta zvani PDV -D
ovo treba sankcionisat
-
semso poplava
Samo nek se zna da je i Mile Medjed pogodio rezultat
-
semso poplava

Ide mile lajkovackom prugom ....