Dodik pomaze skrivanje ratnih zlocinaca
-
klixober
#1 Dodik pomaze skrivanje ratnih zlocinaca
Na "60 minuta" bivsi Dodikov tjelohranitelj govori o Dodikovim mutnim radnjama i kako je Dodik cijelo vrijeme u bliskim odnosima sa haskim optuzenikom Stojanom Zupljaninom.
Dodik je toliko mutan tip da me uopste ne bi iznenadilo da pomaze skrivanje i Ratka Mladica ili Radovana Karadzica.
Mislim da drzavne insitutcije,sud,mora ispitati da li Dodik pomaze skrivanje ratnih zlocinaca.
Dodik je toliko mutan tip da me uopste ne bi iznenadilo da pomaze skrivanje i Ratka Mladica ili Radovana Karadzica.
Mislim da drzavne insitutcije,sud,mora ispitati da li Dodik pomaze skrivanje ratnih zlocinaca.
- Bosanski_kralj
E vala u šta ti vjeruješsmayo wrote:ne vjerujem.
-
klixober
How yes no.smayo wrote:Ne zanimaju ratni zlocinci Dodika. On bi bio najsretniji da ih vidi u haagu. Samo mu smetaju.
Bas bi Dodik volio viditi osnivaca tvorevine ciji je on premijer u Hagu.Njegov odnos prema ratnim zlocincima se najbolej vidi u odnosu prema Biljani Plavsic-svako malo je posjecuje u zatvoru i trazi njeno pustanje na slobodu.
Ja itekako vjerujem da Dodik pomaze u skrivanju ratnih zlocinaca.U svakom slucaju sud mora ispitati njegovog bivseg tjelohranitelja po ovom pitanju.
- Bosanski_kralj
a ja ,onako iskreno, volio vidjeti na kocu nabijena i Dodika i ratne zločinceTvrtko_I wrote:smayo wrote:Ne zanimaju ratni zlocinci Dodika. On bi bio najsretniji da ih vidi u haagu. Samo mu smetaju.
A ja bi bio najsretniji da ga vidim sa metkom u celu.
- Fair Life
Prije bih rekao da si ti nekakav vezir a ne 'kralj bosanski'.Bosanski_kralj wrote:a ja ,onako iskreno, volio vidjeti na kocu nabijena i Dodika i ratne zločinceTvrtko_I wrote:A ja bi bio najsretniji da ga vidim sa metkom u celu.smayo wrote:Ne zanimaju ratni zlocinci Dodika. On bi bio najsretniji da ih vidi u haagu. Samo mu smetaju.
- Bosanski_kralj
Ako Bog da idem ka unapređenju, pa se nadam tituli caraFair Life wrote:Prije bih rekao da si ti nekakav vezir a ne 'kralj bosanski'.Bosanski_kralj wrote:a ja ,onako iskreno, volio vidjeti na kocu nabijena i Dodika i ratne zločinceTvrtko_I wrote:A ja bi bio najsretniji da ga vidim sa metkom u celu.
Iskreno govorim, zar se šta drugo njima treba poželjeti
- Maraschino
ovo ti bas nije trebaloTvrtko_I wrote:smayo wrote:Ne zanimaju ratni zlocinci Dodika. On bi bio najsretniji da ih vidi u haagu. Samo mu smetaju.
evo povoda da kaze (Dodik) kako je ugrozen i kako mu prijete a upravo na tome ubire poene
-
bbrs
#14 Re: Dodik pomaze skrivanje ratnih zlocinaca
Bakirove insinuacije i gluposti.Amaterski prilog i puno onih fraza"iz povjerljivih izvora"komeba wrote:Na "60 minuta" bivsi Dodikov tjelohranitelj govori o Dodikovim mutnim radnjama i kako je Dodik cijelo vrijeme u bliskim odnosima sa haskim optuzenikom Stojanom Zupljaninom.
-
bosanska rijec
insinuacije ili ne , sve to treba ispitati 
- Maraschino
ako ikoga krije, to je zupljanin
jaka je to privatna veza zupljanin-cadjo-dodik
a za ostale, mislim da ih ne krije ali ih isto tako i ne trazi
jaka je to privatna veza zupljanin-cadjo-dodik
a za ostale, mislim da ih ne krije ali ih isto tako i ne trazi
-
klixober
Hajmo da postavimo ovako stvari-neki misle da Dodik ne krije ratne zlocince,ja mislim da ih je on itekako mogao uhapsiti do sada i da vjerovatno zna gdje je Zupljanin.
Ali sta mislite,da Dodik zna gdje se nalaze Karadzic i Mladic,da li bi ih uhapsio?
Ja mislim da ne bi.
Ali sta mislite,da Dodik zna gdje se nalaze Karadzic i Mladic,da li bi ih uhapsio?
Ja mislim da ne bi.
-
Tvrtko_I
A veoma je tesko ubirati poene kod njegovog birackog tijela. Ruku na srce nije ni nase nesto plaho pametnije ali za nijansu barem.Maraschino wrote:ovo ti bas nije trebaloTvrtko_I wrote:smayo wrote:Ne zanimaju ratni zlocinci Dodika. On bi bio najsretniji da ih vidi u haagu. Samo mu smetaju.
evo povoda da kaze (Dodik) kako je ugrozen i kako mu prijete a upravo na tome ubire poene
- IZVANZEMALJAC
Ma nemogu da vjerujem on naki fin i pošten, pa da se uopšte sumnja u njega. Svašta