Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#126 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by JoseMujica »

ma hebe mi se šta su tražili je rkod Sadika mogu samo 5-6 ogledala naći u stanu...tip je duduk samo takav

meni je šok otkud Sadiku stan u Sarajevu...odakle ba :-) :shock: kakva je to kamarila i lopovluk :-) :roll:
damirm

#127 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by damirm »

nekavalaitrebatako wrote:
damirm wrote:
nekavalaitrebatako wrote:Smiri bolan, nije o glavu. Dogovorili su se Dodo i Tihi, ali mu ga je Dodo šuknuo izokola.
Šta bolan izokola? Kad već nema Silajdžića, Dodi Tihić treba ko hljeb. Al nema...Puša na izborima ne gine.
Grom me ubio ako ti sam sebe razumiješ.
Sad će čiko da ti pojasni.

Usvojen je Fiskalni okvir za BiH 2012-2014. Ako se opet bez problema (nema SDA) usvoji državni budžet, nema šta da se talasa na državnom nivou. Fokus se premješta na probleme u entitetima. Tamo ga Dodo :razz: .

Treba li crtat?
muzicar_iz_parka

#129 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by muzicar_iz_parka »

Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????
:shock:
JoseMujica

#130 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by JoseMujica »

muzicar_iz_parka wrote:Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????
Mile je kurva..hebe ko god mu se ponudi :lol:
nekavalaitrebatako

#131 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by nekavalaitrebatako »

JoseMujica wrote:
muzicar_iz_parka wrote:Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????
Ne, politika je kurva, a Mile je pimp.
damirm

#132 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by damirm »

nekavalaitrebatako wrote:E to je garant. :lol:
Snaga BiH je garant :lol: :lol: :lol: Drug moj, pitanje BiH je riješeno :bih: . Par miliona gore, dole.
JoseMujica

#133 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by JoseMujica »

nekavalaitrebatako wrote:
JoseMujica wrote:
Ne, politika je kurva, a Mile je pimp.
drug Mića je reinkarnacija Tom Bayrona :D
ultima_palabra

#134 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by ultima_palabra »

Kažu na komentarima ispod članka: Ahmetović treba biti imenovan za ministra spolnih poslova :run:
volta dzontra

#135 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....

Sulejman Tihic je ovo u zadnje dvije godine ponovio barem 20 puta....i hebi ga na kraju bi tako....iako je SDA osvojila najvise glasova Bosnjaka postoje i druge stranke za koje glasuju Bosnjaci ....ne moze jedna stranka biti ekskluzivni zastupnik jednog naroda rece Tihic i sve mu se obistini....
It_is_a_Leclerc

#136 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by It_is_a_Leclerc »

volta dzontra wrote:Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....

Sulejman Tihic je ovo u zadnje dvije godine ponovio barem 20 puta....i hebi ga na kraju bi tako....iako je SDA osvojila najvise glasova Bosnjaka postoje i druge stranke za koje glasuju Bosnjaci ....ne moze jedna stranka biti ekskluzivni zastupnik jednog naroda rece Tihic i sve mu se obistini....
Mi vodimo jednu...realnu politiku...jednu politiku - kompromisa, 'nate. Jer, šta je alternativa ?! :lol:
Za i Protiv

#137 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by Za i Protiv »

ultima_palabra wrote:Kažu na komentarima ispod članka: Ahmetović treba biti imenovan za ministra spolnih poslova :run:
Oplakah :D
nekavalaitrebatako

#138 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by nekavalaitrebatako »

Za i Protiv wrote:
ultima_palabra wrote:Kažu na komentarima ispod članka: Ahmetović treba biti imenovan za ministra spolnih poslova :run:
Oplakah :D
:lol: :lol: :lol:
E hvala, barem da se pošteno nasmijem.
ultima_palabra

#139 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by ultima_palabra »

It_is_a_Leclerc wrote:
volta dzontra wrote:Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....

Mi vodimo jednu...realnu politiku...jednu politiku - kompromisa, 'nate. Jer, šta je alternativa ?! :lol:
"Jeste li ikada vidjeli Sulejmaaana Tihića da govori ko treba biti predstavnik hrvatskog naroda" :D
volta dzontra

#140 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

It_is_a_Leclerc wrote:

Ali sve mi se nesto cini....'nate...jer....ima jos nesto.....Mali Princ se bas i neće nasekirati plaho....'nate...Tihic je hajrovao zagrljaj Mile Dodika a izgubio VM...a Mali Princ vec safunja dasku......'nate....:).....kad je ono Kongres SDA..
ultima_palabra

#141 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by ultima_palabra »

volta dzontra wrote:Ali sve mi se nesto cini....'nate...jer....ima jos nesto.....Mali Princ se bas i neće nasekirati plaho....'nate...Tihic je hajrovao zagrljaj Mile Dodika a izgubio VM...a Mali Princ vec safunja dasku......'nate....:).....kad je ono Kongres SDA..
O ovom baš danas kontam... sad Princ može reći: jesam li ja govorio da se ne ulazi u koaliciju sa komunjarama, da se ne zavaljuje prirodni saveznik HDZ, itd...

Tihi ima dvije stvari na svojoj strani, pobjedu na lokalnim izborima i Budimira. Ako ga i Budimir izda, ovo prvo neće biti dovoljno. Čini mi se da je maj u pitanju.
volta dzontra

#142 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

ultima_palabra wrote:
volta dzontra wrote:Ali sve mi se nesto cini....'nate...jer....ima jos nesto.....Mali Princ se bas i neće nasekirati plaho....'nate...Tihic je hajrovao zagrljaj Mile Dodika a izgubio VM...a Mali Princ vec safunja dasku......'nate....:).....kad je ono Kongres SDA..
O ovom baš danas kontam... sad Princ može reći: jesam li ja govorio da se ne ulazi u koaliciju sa komunjarama, da se ne zavaljuje prirodni saveznik HDZ, itd...

Tihi ima dvije stvari na svojoj strani, pobjedu na lokalnim izborima i Budimira. Ako ga i Budimir izda, ovo prvo neće biti dovoljno. Čini mi se da je maj u pitanju.
Pobjeda na lokalnim izborima je pobjeda stranke, zbijanja redova prilicno heterogene stranke. Naravno i Turska je pomogla a tu ne treba biti vel'ki analiticar da se vidi ko je prvi kod Turaka.....
Znaci prva stvar nako-nako....

Druga stvar - Budimir - !!!! Ako su mu je to glavni adut.....:):)
ultima_palabra

#143 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by ultima_palabra »

General Ante izdati ne zna :mrgreen:
volta dzontra

#144 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

Danas je kriv Covic!
Sutra je kriv Covic!
Prekosutra: Tko je ono pricao Covicem!

Za pet dana krece lagano Tihicu...sapun..daska...sapun
volta dzontra

#145 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

ultima_palabra wrote:General Ante izdati ne zna :mrgreen:
Da ali ako LjevoDesnica izburgija nesto na US FBIH....pa krenu smjene u FBIH....SDA se treba spremiti na 2 godine opozicije.....ne treba biti Vidovita Dzemila da se uoci kome ce ta agonija biti fakturirana..
ultima_palabra

#146 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by ultima_palabra »

volta dzontra wrote:
Da ali ako LjevoDesnica izburgija nesto na US FBIH....pa krenu smjene u FBIH....SDA se treba spremiti na 2 godine opozicije.....ne treba biti Vidovita Dzemila da se uoci kome ce ta agonija biti fakturirana..
Da sam Kirby, skrenuo bih komadić od onih milijardi prema ustavnom sudu i generalu... to mu je zicer za preuzimanje stranke.
volta dzontra

#147 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

ultima_palabra wrote:
volta dzontra wrote:
Da sam Kirby, skrenuo bih komadić od onih milijardi prema ustavnom sudu i generalu... to mu je zicer za preuzimanje stranke.

Kirby je nju vec preuzeo. Samo tece sudijsko vrijeme...
ultima_palabra

#148 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by ultima_palabra »

Izgleda tako, ali Gollum je najopasniji kad je potcijenjen.
volta dzontra

#149 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by volta dzontra »

ultima_palabra wrote:Izgleda tako, ali Gollum je najopasniji kad je potcijenjen.
Postoji naravno i primitivno, jednostavno i samo naizgled nemoguce rjesenje....
Mjesec-dva agonije, borbe, teskih pregovora i iscekivanja....
BH gradjani svaku vecer sa zebnjom gledaju Dnevnik...
Lome se koplja....i kad za mjesec dva Zlatko i Suljo objave da su postigli dogovor nastane sveopce olaksanje...narod im zaboravi 6-7 mjeseci sludjivanja i teskih rijeci...samo nek su se dogovorili jer opet imamo drzavu koja je jedva izdrzala nalete Dodika i Covica....imaju iskustvo iz prve Platforme i vise nece biti rupa u dogovorima i dvostruke linije zapovijedanja u BH telecomu i sl....u bobu se zna tko gdje hapa i nema micanja...

Sad se cini nemogucim ali uskoro ce narod stenjati pod stresom i moliti ih da se pomire i da se krene naprijed
Bisogna Vincere

#150 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!

Post by Bisogna Vincere »

Friško sa klempine press konferencije. :mrgreen:

Post Reply