Dodela nagrada festivala Minimaks

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
sarajevski.pisac
Posts: 16
Joined: 22/04/2011 18:09

#1 Dodela nagrada festivala Minimaks

Post by sarajevski.pisac »

ZBOG NACIONALNE zalosti Dodela nagrada Sestog medjunarodnog festivala humor i satire "Milovan Ilic Minimaks",u organizaciji Scene svih kreativnih,kojia prva i jedina u Srbiji,u regionu i ovom delu sveta funkcionise nezavisno od politike,moci,novca,seksa i nasilja, bez FINANSIJSKE podrske vladinih i nevladinih organizacija i pojedinaca,ce biti odrzan , u cetvrtak 5. aprila 2012.godine u 12 sati.





Znajuci da je smeh najbolji lek, iz humanitarnih razloga po raraspisanom konkursu za Sesti medjuunarodni festival za humor i satiru "Milovan Ilic Minimaks", koji ce biti odrzan u cetvrtak 5. aprila 2012.godine u 12 sati , pod geslom "Tup-tup tacno u podne" u Domu za ometene u razvoju u Veterniku,Kninska bb uz odgovarajuci kulturno -umetnicki program u kojem ucestvuje Dramska sekcija Doma,dobitnici nagrada i svi koji dodju,a zele da ucestvuju.



Konkurs je raspisan za aforizam, a stiglo je preko hiljadu radova od vise stotina autora iz zemlje i inostrtanstva saopstio je zirii u sastavu mr Jovan Mihajilo, predsednik, mr Nera Rikic Legac,clan i Stojan Simic Krppica, clan. Prvu nagradu dobili su Aleksandar Pavic iz Gajdobre i Pavle R.Cvetkovic iz Negotina,,drugu nagradu Abdurahman Halilovic iz Rijeke,Hrvatska,i Slavica Jovanovic iz Macvanskog Prrnjavora,trecu nagradu .Ljubomir Gligoric iz Novog Sada,

Specijalna nagrada za satiricne knjige Sanji Petrovic iz Novog Sada.
Post Reply