dodatna zarada?
-
matija23
#1 dodatna zarada?
ovo vječno pitanje muči sve ljude pa me zanima kako ga vi rješavate? 
-
The Man
move yayo, mane...gudra....salim se...iskreno da ti kazem...kad sam studirao vani, neko vrijeme sam pristojno zivio od gore pomenutih aktivnosti...ne stidim se toga, jer mi je to omogucilo da prezivim i da zavrsim faks, inace da sam nasao neki "posten" posao bilo bi jako tesko da pohvatam sve krajeve, a i da redovno dajem ispite....
inace....probaj kladionicu
....moja stara prepisala jednom od mene parove (8 parova) i kod zadnja dva promjenila tip...i pogodila 8000 km...sa uplacenom 1 km..

inace....probaj kladionicu
-
_STOKA_OD_OKA
kladionica bass. znam ja vecina mojih jarana iraju i redovno svako malo dobijaju i imaju profita tj. ne gube
sto se toga tice ja se ne kladim i to nebih preporucio ako nista iz moralnih razloga al et ako ti je bas zapelo sa parama potrudi se i vidi kako ce ici

sto se toga tice ja se ne kladim i to nebih preporucio ako nista iz moralnih razloga al et ako ti je bas zapelo sa parama potrudi se i vidi kako ce ici
-
shadow
ma haveru kad bi vjerovo svima koji kazu da stalno dobijaju dosad bi sve kladionice bile zatvorene tj. propale...svaka cast, ubode se nekad nesto ali malo je ko tu u plusu..
helem, sjebasmo temu pricom o kladari, ja palim a ne znam za vas
helem, sjebasmo temu pricom o kladari, ja palim a ne znam za vas
-
_STOKA_OD_OKA
ma et kazem ti ja se ne kladim cak i zbog tog plusa, a i zbog moralnih razloga a i rekoh NE KLADITE SE!!! ne preporucujem
10 commandments (ili kako se vec pise):
.
.
.
.
.
.
and dont bet

10 commandments (ili kako se vec pise):
.
.
.
.
.
.
and dont bet
-
_ambassador
teksashki poker!
turnir od 8 sati = 12000€ dokazano.
bujrum ko je dobar.
a cuo sam i za neke matematicke sisteme na online bet kockarnicama koji garantuju do 1000€ mjesecno, 1 sat dnevno
turnir od 8 sati = 12000€ dokazano.
bujrum ko je dobar.
a cuo sam i za neke matematicke sisteme na online bet kockarnicama koji garantuju do 1000€ mjesecno, 1 sat dnevno
-
Kwaheri
#11 Re: dodatna zarada?
radim dodatnomatija23 wrote:ovo vječno pitanje muči sve ljude pa me zanima kako ga vi rješavate?
-
PITARKA_SA
raznosi Avaz po kucama(ko u Americi
),cuvaj djecu,beri cvjece po parkovima pa prodaji...
jedina zarada je posao,a znamo da neki nemaju ni to..dodatna zarada moze samo biti,dodatni posao
ono,neku sicu sa strane,to zaRobavi
jwedino ako ti se posreci jednom u 5godina,da dobijes na kladionici ili da ko Redzo Hamzic nadjes neke ogromne pare,ali da ih ne vratis,naravno

jedina zarada je posao,a znamo da neki nemaju ni to..dodatna zarada moze samo biti,dodatni posao
jwedino ako ti se posreci jednom u 5godina,da dobijes na kladionici ili da ko Redzo Hamzic nadjes neke ogromne pare,ali da ih ne vratis,naravno
-
King Kikapu
uglavnom pisanjem, prevodjenjem i pruzanjem usluga MTB vodica rijetkim koji koje uvjerim da ih necu priklat i opljackat u nekom mrijestilistu vukova.
-
farouq
jarane ti pitas za "dodatnu" zaradu. to bi znacilo da imas vec neku zaradu, i da sada hoces da zaradis i preko toga. to jarane nije posteno.
bolje ti je ne postavljaj takva pitanja na forumu, ovo cita puno ljudi. nemoj da ti svijet bude zavidan sto imas ikakvu zaradu.
i to treba sakrivati kakva su vremena.
-
matija23
pa znam kakva su vremena i zato dajem svima priliku da probaju ono što sam ja probao.želim svima dati priliku da zarade dodatno.zašto to sakrivati samo za sebe.javi mi se na private pa ću ti objasnit o čemu se radi.farouq wrote:jarane ti pitas za "dodatnu" zaradu. to bi znacilo da imas vec neku zaradu, i da sada hoces da zaradis i preko toga. to jarane nije posteno.![]()
bolje ti je ne postavljaj takva pitanja na forumu, ovo cita puno ljudi. nemoj da ti svijet bude zavidan sto imas ikakvu zaradu.
i to treba sakrivati kakva su vremena.
pozdrav svima
-
alek
eskort? ili pakujes lego kocke?matija23 wrote:pa znam kakva su vremena i zato dajem svima priliku da probaju ono što sam ja probao.želim svima dati priliku da zarade dodatno.zašto to sakrivati samo za sebe.javi mi se na private pa ću ti objasnit o čemu se radi.
- cHupjahalic@
... opek`o se pa ti nekako zao sto si sammatija23 wrote:pa znam kakva su vremena i zato dajem svima priliku da probaju ono što sam ja probao.
Jesi ti provjerio koliko je registrovanih clanova na forumu?matija23 wrote:želim svima dati priliku da zarade dodatno.zašto to sakrivati samo za sebe.javi mi se na private pa ću ti objasnit o čemu se radi.
Inace mozes ocekivati preko 25 000 PP-ova:?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
matija23
neka dođe PP-a koliko god treba.meni ne smeta-svakom ću odgovoriti i objasniti o čemu se radi.cHupjahalic@ wrote:... opek`o se pa ti nekako zao sto si sammatija23 wrote:pa znam kakva su vremena i zato dajem svima priliku da probaju ono što sam ja probao.![]()
![]()
Jesi ti provjerio koliko je registrovanih clanova na forumu?matija23 wrote:želim svima dati priliku da zarade dodatno.zašto to sakrivati samo za sebe.javi mi se na private pa ću ti objasnit o čemu se radi.Ako zelis dobro svima onda reci ti nama fino ovdje kako si ti zaradio novac?
Inace mozes ocekivati preko 25 000 PP-ova:?![]()
![]()
-
neko iz mase
mi u americi vozimo kamione
, pa nam dodatna zarada ne treba