dale cooper wrote:Nova sezona se uveliko snima:
http://www.doctorwhotv.co.uk/series-8-f ... -62438.htm
Klara izgleda prelijepo.
yup, i prikazivanje ce poceti krajem ljeta ili pocetkom jeseni (august/septembar) ... tesko za docekati
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:Nova sezona se uveliko snima:
http://www.doctorwhotv.co.uk/series-8-f ... -62438.htm
Klara izgleda prelijepo.
i ja, i ja, i jadale cooper wrote:23 August premijera 8 sezone!![]()
"Am I a good man?"
ili onaj njemacki - EXTERMINIRENdale cooper wrote:DALEK!!! EXTERMINATE...EXTERMINATE!!!
shmizlica wrote:podsjetiste me danas na njegaponekad sam gledala neke random epizode, kako naleti na tv-u....nemam pojma ni koje sezone ni išta....odoh sad baciti pogled od početka
ili ima neka spešl sezona
vidjeh da ima i film iz '96. vrijedi li to pogledati?
Nisi jedinaida24 wrote:Aaa pa ima nasVoljela bih se preseliti u Tardis i posjetiti makar djelic onoga sto je Rose sa Doktorom
ida24 wrote:Tek sam na 02x05, ali potpuno sam posvecenaHajde, makar me ovdje neko zaludjenoscu razumije
ida24 wrote:Pa krenula sam ispocetka glede ovih 8 sezona, tek sam na drugojChristopher Eccleston mi je odlican bio, cak i drazi od Tennanta. Gdje mogu pronaci i epizode starijih Doktora?
ida24 wrote:Whaaat? Ovih 28 sezona je mimo postojecih 8? Yaaaaay!!!
ida24 wrote:Hvala ti! Ne znam kako si uspio pregledatiti za par mjeseci sve ovo
bingov buraz wrote:Ima na manjeentiteskoj televiziji naletih slucajno,uvijek sam mislio neka djecija zajebancija,malo je reci da se zajebah![]()
Sad provjerih danas ide epizoda sa onim andjelima gdje ne smijes zazmiriti![]()
termin zesce sranje
Nije to onda ta,ova se zove Time of Angelsvicious2 wrote:bingov buraz wrote:Ima na manjeentiteskoj televiziji naletih slucajno,uvijek sam mislio neka djecija zajebancija,malo je reci da se zajebah![]()
termin zesce sranje
aaaaa Blinkide u skupinu boljih (ne mogu napisati najbolja jer ih ima jos)
da. to je vec 5 sezonabingov buraz wrote:Nije to onda ta,ova se zove Time of Angelsvicious2 wrote:bingov buraz wrote:Ima na manjeentiteskoj televiziji naletih slucajno,uvijek sam mislio neka djecija zajebancija,malo je reci da se zajebah![]()
termin zesce sranje
aaaaa Blinkide u skupinu boljih (ne mogu napisati najbolja jer ih ima jos)
![]()
gajim nadu da ce pojaviti i u ovoj,genijalne zloce
da. drugi doktor i Amy, i River Songbingov buraz wrote:aha,a u petoj sezoni je drugi doktor koliko vidim
nista pogledace se i to