Docek nove godine u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sweebih

#1 Docek nove godine u Sarajevu

Post by Sweebih »

Vozdra!

Po prvi put cu docekati Novu godinu u Sarajevu sa rajom. Posto nikad nisam bio tu za docek neznam ni koja su mjesta najbolja? Ekipa od 5-7 muskaraca, 20-24 godina.

Vidio sam na neku stranicu da ce biti organizovano u Skenderiji, kakva iskustva imate tu? Jeli to nesta za omladinu ili za "stariju" gardu ? :-D
A i vidio sam da ce Sloga organizirati docek.

sva informacija mi je potrebna!

Hvala unaprijed :)
sgunited

#2 Re: Docek nove godine u Sarajevu

Post by sgunited »

Kod BBI-a ce biti docek ali jos se ne zna ko ce nastupati, tu uglavnom budu turisti i raja koja nije imala gdje, jer sumnjam da je to ikome prioritet, probajte rezervisati sto u nekom od kafica ili pabova, moja preporuka city pub ili cheers, mada i u slogi vjerovatno nece biti lose
Sweebih

#3 Re: Docek nove godine u Sarajevu

Post by Sweebih »

sgunited wrote:Kod BBI-a ce biti docek ali jos se ne zna ko ce nastupati, tu uglavnom budu turisti i raja koja nije imala gdje, jer sumnjam da je to ikome prioritet, probajte rezervisati sto u nekom od kafica ili pabova, moja preporuka city pub ili cheers, mada i u slogi vjerovatno nece biti lose
To nam je i plan, da rezervisemo sto negdje. Sad moram samo skontati gdje je bolje!
Hvala za info!
Post Reply