Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
Moderator: anex
-
EliasVeskot
#1 Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
Da li neko koristi i kakva su iskustva.
- A_R
#2 Re: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
uplatila sam vec drugu godinu, ali za dijete. prezadovljni. uzeli paket koji obuhvata i participaciju, tako da su uglavnom svi pregledi, ukljucujuci i specijalisticke preglede - besplatni. nazoves, zakazes termin, dodjes, uglavnom nema cekanja, nije guzva po cekaonicama, doktori nakon pregleda odmah rade i nalaze i nema dijeljenja antibiotika sakom i kapom. sve u svemu, pozitivno iskustvo.
- spreca
#3 Re: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
kolko para?....kako je za odraslu osobu?A_R wrote:uplatila sam vec drugu godinu, ali za dijete. prezadovljni. uzeli paket koji obuhvata i participaciju, tako da su uglavnom svi pregledi, ukljucujuci i specijalisticke preglede - besplatni. nazoves, zakazes termin, dodjes, uglavnom nema cekanja, nije guzva po cekaonicama, doktori nakon pregleda odmah rade i nalaze i nema dijeljenja antibiotika sakom i kapom. sve u svemu, pozitivno iskustvo.
- A_R
#4 Re: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
za djecu je cca 170 KM (bez participacije, pokriveni svi troskovi specijalistickih i opstih pregleda, iznos koji je pokriven 1750 KM). za odrasle ovisi koji paket, ako se dobro sjecam npr. za vanbolnicko lijecenje godisnje iznos cca 200 KM, ali se fakat ne sjecam sta sve ulazi. imam preko firme godisnje sistemtske i rijetko inace koristim usluge zdravstva, tako da me to nije puno zanimalo. uglavnom, nama se za dijete definitivno isplatilo i to bih svakome preporucilaspreca wrote:kolko para?....kako je za odraslu osobu?A_R wrote:uplatila sam vec drugu godinu, ali za dijete. prezadovljni. uzeli paket koji obuhvata i participaciju, tako da su uglavnom svi pregledi, ukljucujuci i specijalisticke preglede - besplatni. nazoves, zakazes termin, dodjes, uglavnom nema cekanja, nije guzva po cekaonicama, doktori nakon pregleda odmah rade i nalaze i nema dijeljenja antibiotika sakom i kapom. sve u svemu, pozitivno iskustvo.
- spreca
#5 Re: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
A_R wrote:za djecu je cca 170 KM (bez participacije, pokriveni svi troskovi specijalistickih i opstih pregleda, iznos koji je pokriven 1750 KM). za odrasle ovisi koji paket, ako se dobro sjecam npr. za vanbolnicko lijecenje godisnje iznos cca 200 KM, ali se fakat ne sjecam sta sve ulazi. imam preko firme godisnje sistemtske i rijetko inace koristim usluge zdravstva, tako da me to nije puno zanimalo. uglavnom, nama se za dijete definitivno isplatilo i to bih svakome preporucilaspreca wrote:kolko para?....kako je za odraslu osobu?A_R wrote:uplatila sam vec drugu godinu, ali za dijete. prezadovljni. uzeli paket koji obuhvata i participaciju, tako da su uglavnom svi pregledi, ukljucujuci i specijalisticke preglede - besplatni. nazoves, zakazes termin, dodjes, uglavnom nema cekanja, nije guzva po cekaonicama, doktori nakon pregleda odmah rade i nalaze i nema dijeljenja antibiotika sakom i kapom. sve u svemu, pozitivno iskustvo.
- Partizzanka
#6 Re: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
Gdje? Sta? Kad? Kako?
Ovaj prvi post malo s neba pa u rebra ...
Ovaj prvi post malo s neba pa u rebra ...