DOBROVOLJAČKA - SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nokia6170

#26 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by nokia6170 »

a voditeljica mi je krvava, prava plavusa :D

"...pa kako Svetozare..pa Vojni sud u Beogradu je sudio na osnovu ovog materijala...pa sta je sa Branimirom Glavasem..i onima bh drzavljanstvo..."

nidje veze...samo glupaca sama sebe provali srbijansko pravosudje kad izjavi ono...da su njihovi sudovi sudili na osnovu montiranih laznih snimaka....a gdje izvuce Glavasa i zasto...bogaj pitaj sta je njoj u onom trenutku kliknulo u glavi :D
Soul_Sista

#27 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Soul_Sista »

Ma ona ako ista konta od onog sto se pricalo... :roll: ko ono postavi onako utegnuto :D mozda doruckuje Botox :D

Sto ti je kompleks velicine a Srbija neumorno pati od toga i mora eto negdje pokazati da vodi glavnu rijec...izigravati velicinu :-)
vee-jay

#28 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by vee-jay »

Toto wrote:Evo linka za komentare na emisiju RTS

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/% ... tml#227243
kolika je emisija bila vic, jos su gori komentari
(уторак, 26. мај 2009, 10:27)
Jovan [нерегистровани] oпошаљи одговор
Dragoj Oliveri

gledam vase emisije koje su uvek interesantne i puno vas pozdravljam kao dobrog voditelja i lijepu zenu
:lol: :lol: :lol:
give it to me baby...
(уторак, 26. мај 2009, 12:27)
anonymous [нерегистровани] oпошаљи одговор
cao

svaki zlocin se treba kaznjavati,a ne samo srpski.gospodin ivanic,a pogotovo taj pudaric nisu bili u dobrovoljackoj,pa da mogu komentarisati.ljudi koji su bili tu,vidjeli su da su zelene beretke u sadejstvu sa politikom islamskom,napali neduznu djecu,pobili,tukli i sta nisu sve radili
:-) :? :-) :shock: :-)
(уторак, 26. мај 2009, 12:29)
anonymous [нерегистровани] oпошаљи одговор
cao

sve videosnimci,dobrovoljacke i tuzlnske kolone su prikazane,tako da dalji komentar nije potreban
:roll: :roll: :roll:
dalji komentar nije potreban...

fakat, u kojem vremenu zivi Srbija?!?!?!?!?
VjecitiStudent

#29 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by VjecitiStudent »

Toto wrote:Evo linka za komentare na emisiju RTS

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/% ... tml#227243
Ne trosite uzalud vrijeme na komentarisanje, osim ako necete pohvaliti frizuru ili haljinu voditeljice, i to je debelo cenzurisano.
oldplague

#30 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by oldplague »

Meni se čini da Srbija i srbijanski mediji nikada nisu bili na nižoj tački nego sada, čak ni u vrijeme Miloševića. Oni kao da se sami sa sobom nadmeću u sranju.
Pudo - svaka ti dala! :thumbup:
nosara

#31 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by nosara »

Juce je u emisiji "oko" gostovao Zoka Ostojic iz LDP-a i pomenuo manipulaciju oko snimka, karakterisuci to dnom dna... :D
Objasnjenje sludjenog voditelja je bilo da srpsko tuzilastvo za ratne zlocine tretira sva dogadjanja oko 2-4. maja pod "dobrovoljacka"... :-) Cirkus "Srbija" radi i dalje... :lol:
oldplague

#32 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by oldplague »

nosara wrote:Juce je u emisiji "oko" gostovao Zoka Ostojic iz LDP-a i pomenuo manipulaciju oko snimka, karakterisuci to dnom dna... :D
Objasnjenje sludjenog voditelja je bilo da srpsko tuzilastvo za ratne zlocine tretira sva dogadjanja oko 2-4. maja pod "dobrovoljacka"... :-) Cirkus "Srbija" radi i dalje... :lol:
jebote... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toffee karamela

#33 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Toffee karamela »

Zašto Pudarića ne postaviše u odvjetnički tim koji je dokazivao agresiju Srbije na BIH? A ne onog mutavog Sakiba Softića koji zastajkuje poslije svake tri riječi? :(
Fair Life

#34 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Fair Life »

Svetozar Pudaric (Emisija) - stotinjak Mb

http://rapidshare.com/files/238103644/S ... c.flv.html

Sad pozurite jer...

... Your file has been saved and can now be downloaded 10 times.
It will be deleted after 90 days without download.
Fair Life

#35 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Fair Life »

Toffee karamela wrote:Zašto Pudarića ne postaviše u odvjetnički tim koji je dokazivao agresiju Srbije na BIH? A ne onog mutavog Sakiba Softića koji zastajkuje poslije svake tri riječi? :(
Djes kjafira... jos SDP-ovac, nagluho bilo.
nokia6170

#36 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by nokia6170 »

Toffee karamela wrote:Zašto Pudarića ne postaviše u odvjetnički tim koji je dokazivao agresiju Srbije na BIH? A ne onog mutavog Sakiba Softića koji zastajkuje poslije svake tri riječi? :(

Zato sto je Medj. sud pravde 1996. godine medjupresudom odlucio da ce se baviti samo pitanjem genocida, a sve ostalo, ukljucujuci i tuzbu za agresiju je odbacio zbog NENADLEZNOSTI ZA ODLUCIVANJE.

To sto zivimo u mraku i lazima punih 13 godina, pitajte medije, politicare i profesore koji lazu obican narod da je Bosna tuzila Srbiju za agresiju.
oldplague

#37 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by oldplague »

Kjafir i komunjara. Možda Softa nema tri čiste, ali naš je brate. :mrgreen:
Luke Perry

#38 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Luke Perry »

pokusao sam gledati to ali voditeljica zavija tako da joj treba cijela vjecnost recenicu da kaze. koji zamor.
Banksy

#39 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Banksy »

Toffee karamela wrote:Zašto Pudarića ne postaviše u odvjetnički tim koji je dokazivao agresiju Srbije na BIH?
A ne onog mutavog Sakiba Softića koji zastajkuje poslije svake tri riječi? :(
Zato što je arheolog, ne odvjetnik ...

O. Jovičević, kad se upali :-) 8-) , sigurno je bilo dobro ... :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by pici »

Ma ja bih Oliveru voditeljicu diplomatski......UHHHHH !!! :dance: :thumbup: :bih:
Poznata TV novinarka Olivera Jovićević i u kuhinji ume da bude stroga, baš kao pred kamerama javnog servisa Srbije. Jedina razlika je što pred šporetom preslišava ukućane, a u studiju političare i biznismene. - Muljala sam pudinge još kad sam imala pet godina, sipala u čaše red žutog od vanile, pa onda crvenog od jagode. Malo je kipelo, malo zagorelo, ali svako je morao da jede i da se divi - kaže ova novinarka britkog uma i jezika, koja uživa u spremanju jela, ali zbog hroničnog nedostatka vremena samo kafu kuva svakog jutra.
- Skuvam jaku, tursku, jednu-jedinu za ceo dan. Imam sreću da ne izgaram svakodnevno nad šporetom, pošto imam pomoć u kući, tako da spremam onda kada imam dovoljno vremena, uglavnom po narudžbini moje kćerke Dunje. To je onda čisto zadovoljstvo, nema stresa, zagorele zaprške.
Za apsolutni gurmanski provod ovoj dami je važnije s kim jede, nego gde to radi.

još da znade pitu razvit....MAJ TAJPE :thumbup:
veljaca

#41 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by veljaca »

oldplague wrote:
Ciji to nas ?????? ( ako moze odgovor )
bosna123

#42 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by bosna123 »

Pici, jesi li se to opet zaljubEo?
oldplague

#43 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by oldplague »

veljaca wrote:
oldplague wrote:
Nije zanimljivo, hajde pogađaj. :twisted:
veljaca

#44 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by veljaca »

oldplague wrote:
veljaca wrote:
oldplague wrote: Kjafir i komunjara. Možda Softa nema tri čiste, ali naš je brate. :mrgreen:
Nije zanimljivo, hajde pogađaj. :twisted:
Zasto bih pogadjao ????? :twisted: Ti to mozes reci - jer si ti napisao " .... ali naš je brate .... ", a ne ja... :D
Last edited by veljaca on 28/05/2009 13:31, edited 1 time in total.
oldplague

#45 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by oldplague »

Zasto bih pogadjao ????? :twisted: Ti to mozes reci - jer si ti napisao " .... ali brate naš je .... ", a ne ja... :D
Kažem ti, nije zabavno. Probaj par puta, možda nadođeš. Ili nas barem možeš praviti budalama par postova. :x
veljaca

#46 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by veljaca »

oldplague wrote:
Zasto bih pogadjao ????? :twisted: Ti to mozes reci - jer si ti napisao " .... ali brate naš je .... ", a ne ja... :D
Kažem ti, nije zabavno. Probaj par puta, možda nadođeš. Ili nas barem možeš praviti budalama par postova. :x
Nije mi namjera nikoga praviti budalom. Nisam tako odgojen .... Ako vec nesto napises ( a to se odnosi na sve ) onda radi korektnosti - reci na koga si mislio - da je Softić naš ???????
Evo ja cu pokusati odgovoriti ( pa ako nisam u pravu - reci ) : Softic je nas koliko i Pudaric - nas Bosanac i Hercegovac. Jesam li u pravu ? :D
nosara

#47 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by nosara »

veljaca wrote:
oldplague wrote:
Nije mi namjera nikoga praviti budalom. Nisam tako odgojen .... Ako vec nesto napises ( a to se odnosi na sve ) onda radi korektnosti - reci na koga si mislio - da je Softić naš ???????
Evo ja cu pokusati odgovoriti ( pa ako nisam u pravu - reci ) : Softic je nas koliko i Pudaric - nas Bosanac i Hercegovac. Jesam li u pravu ? :D
Tip je bio savjetnik belkica, dakle dolazi iz tih krugova sda-sbih... :D Da je uprskao, to je jasno kao dan... :-)
Dal' je Bosanac i Hercegovac u ovoj prici je bez znacaja... :D
Banksy

#48 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by Banksy »

nosara wrote:
Tip je bio savjetnik belkica, dakle dolazi iz tih krugova sda-sbih... :D Da je uprskao, to je jasno kao dan... :-)
Dal' je Bosanac i Hercegovac u ovoj prici je bez znacaja... :D
Svi dolaze iz tih krugova danas, jasno ... da je uprskao, više nego jasno.
Tuga je što je taj posao nuđen bar desetorici najpozantijih bosanskohercegovačkih advokata i svi su ga listom odbili. Softić nije prvi izbor, već jedini koji je htio ...
oldplague

#49 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by oldplague »

veljaca wrote:
oldplague wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa zar tebi nisu javili da su Bosanci i Hercegovci statistička greška? Nisu? Uključi se na mailing listu. :mrgreen:
bosna123

#50 Re: SVETOZAR PUDARIĆ – heroj iz naše ulice

Post by bosna123 »

Evo i ovdje cu reci, Pudaricu svaka cast. Inace ga cijenim i kao arheologa, pravi je zaljubljenik u svoj posao. Ne znam da li je iko gledao prije par godina Centralni zatvor kada je on gostovao na temu japodske kulture, a onda raja pocela zvati i davati komentare... Da nije smijesno bilo bi zalosno, k'o da slusas nadrealiste... Ako mozete gdje pronaci snimku te emisije, fakat vrijedi...I za ismijat' se, a i za nauciti ponesto.

Ivanic me je u potpunosti razocarao. Uvlacenje u onolikoj mjeri...fuj...mogao je barem malo diplomatski umotati. Gleda u Oliveru kao u uciteljicu. Licio mi je na tuzibabu, pa eto sada on dosao u Srbiju da konacno kaze kako je ovdje tesko Srbima i sa kime se sve moraju nositi... Upomoc, spasite nas, diraju nas!

Onaj Jeremicev savjetnik lici na Jeremica, nekako vidi se mlad i ambiciozan, ali poruzan sto jest, jest... Nije se previse uplitao, rekao par cuvenih fraza: mi spremni na dogovor i pomirenje, oni nece, bla, bla...poznata suplja prica...

Al' voditeljicina faca kada Sveto rece da nije uopce Dobrovoljacka na snimku...neprocjenjivo...

Da li se na srpskom kaze izvinuti ili izviniti...Primjetih da svi u studiju i gledaoci govore izvinuti...
Post Reply