dobro jutro bhtv

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
photo

#1 dobro jutro bhtv

Post by photo »

Blamaža na BHT: Kolegica u Banja Luci u trenirci !

SARAJEVO – Ovo jutro na Televiziji Bosne i Hercegovine počelo je blamažom. U emisiji 'Dobro jutro' kolegica iz Banja Luke priredila je domaćinima u Sarajevu iznenađenje.

Nakon što su najavili kako ih u banjalučkom studiju s novinarkom čeka gost, zaprepastila ih je činjenica da se kolegica novinarka pojavila u trenirci! I to onakvoj kakva je često meta institucija koje love lažne robne marke.

U nemarno pripremljenom studiju kolegica je ugostila producenta koji je pričao o netom dovršenom filmu, no početak razgovora bio je u sjeni zvuka iz Sarajeva.

Vjerojatno i oni zbunjeni, ljudi u režiji zaboravili su isključiti sarajevski zvuk, pa se umjesto govora o filmu mogla čuti voditeljica iz Sarajeva: „Jao, jao, sramote. Vidi je u trenirci!“…

U redakciji emisije " Dobro jutro" kazali su nam kako je "kolegica u trenirci", njihova dopisnica iz Banja Luke Tanja Alavuk, no odbili su javno komentirati njezin styling.

Dobro jutro, Bosno i Hercegovino!

demokratija. jos malo pa ce voditelji da pljuju po studiju i govore "joj profesore...." kao nele karajlic u nadrealistima.
karanana

Post by karanana »

Ja bi licno volio da je gola izasla. Tad bi me i zanimalo.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

karanana wrote:Ja bi licno volio da je gola izasla. Tad bi me i zanimalo.
:lol:
pretjerujes kao i uvijek :D
bice_bice

Post by bice_bice »

trenerka? sta fali?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=37059

po meni je ovo gore, sesta slika odozgo
AdnanSA

Post by AdnanSA »

Ma čitava emisija je potpuno bez veze.Kako su sam ukočeni oni voditelji u studiju.Nema osmjeha,nema nekog normalnog razgovora nego samo bubaju napamet."Najbolji" mi je onaj Vuk.
piskerernest

Post by piskerernest »

uporedi davora meštrovića koji vodi dobro jutro na hrt i ove naše,nebo i zemlja
in33sa

Post by in33sa »

piskerernest wrote:uporedi davora meštrovića koji vodi dobro jutro na hrt i ove naše,nebo i zemlja
Ili Milu Horvat... ja bi nju rado... ja bi njoj rado uzeo mjeru
burekodsira

Post by burekodsira »

ima li na youtube?
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

koga? Milanke Horvat?

http://www.youtube.com/watch?v=gTiWEkCl ... re=related

u paketu sa Fani Stipkovic :-)
pdiddy

Post by pdiddy »

Svakako nije cool sto je voditeljica na kanalu drzavne televizije bila u trenerci, no medjutim sta ocekivati kada npr. na piMku u balkannetu one se skidaju u kupace kostime i brckaju u bazencicu, koji je toliki da taman ona Rabija moze malo sise pokvasiti " i prste na nogama, ali da se ne saginje 8)
sulesavic

Post by sulesavic »

pdiddy wrote:Svakako nije cool sto je voditeljica na kanalu drzavne televizije bila u trenerci, no medjutim sta ocekivati kada npr. na piMku u balkannetu one se skidaju u kupace kostime i brckaju u bazencicu, koji je toliki da taman ona Rabija moze malo sise pokvasiti " i prste na nogama, ali da se ne saginje 8)
Kako li sam samo ovo propustio? Btw, http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=39908
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

Vuk je jedan od najlepših dečaka sa tv-ekrana
zena21

Post by zena21 »

mozda je zena direktno s jogginga uletila u studio :lol: :lol: :lol:

i garant kontala.. kad neke mogu u kupacem kostimu, sto ne mogu ja vako :lol: :lol: :lol:
Post Reply