Dobro ili lose za Srbe??

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
violentjack

#1 Dobro ili lose za Srbe??

Post by violentjack »

Svi znamo da ipak SPanija mnogo bolje igra kasnije u kvalifikacijama

Zato..tu ce Srbi imati problema

Oni se nadaju da ce i dalje proci..samo malo teze ce biti

Litvanija je sjajna momcad..igrali su u gostima 1''1
Belgija uvijek moze iznenaditi
Bosna mi smo fino igrali..nismo dobili..znam ..ali ipak mi nemamo iskustva u jakim utakmicama za pobjedu :roll:

Ali da li Srbijanci mogu da uzmu 4 jaka protivnika?

Opet San Marino se ne racuna..zato spustite se na zemlju

Spanci sigurno uzimaju u gostima jednu od te tri ekipe

Belgija, Litvanija ili Srbija

Mi moramo pokusati nesto sa Litvanijom..mozda nam leze..dobili smo ih kad smo bili slabiji nego sad..pa nadam se

Samo sad moramo dobiti Ser-imo repku :D
banjaluka

Post by banjaluka »

hehe. bice veselo na marakani.
violentjack

Post by violentjack »

Veselo punjenje mreze

Raul 2 puta.. :D

I da izgubimo od vas..vise se racuna utakmica sa Spanijom..koje je veoma znacajna

:-D
KUJTA

Post by KUJTA »

BIH i SCG su sada tu negdje i vidjecemo za mjesec ko moze bolje?
Spanija nikada nije dobila Srbiju u Beogradu a igrali su kvalifikacije za SP 98 i izvukli se uz pomoc sudije.Ne vjerujem da ce iko uzeti 3 bod u Beogradu,prije moze BIH da iznenadi u BG nego Spanija :) jer ako pratis repku SCG oni protiv jacih reprezentacija odigraju veoma dobro.Imas prijer Italije iz proslih kvalifikacija za Portugaliju da su bili nadigrani i u Italiji i u Beogradu od Srba.Naravno SCG zguzio je Azerberdzan :D
violentjack

Post by violentjack »

Naravno Bosna je dobila i TALIJANE..pa da se i tu pohvalim

:-D
SD-6

Post by SD-6 »

prije svega,cestitam na odlicnoj igri nasih,mogli smo i dobiti al nemamo srece.kljucna utakmica po meni je gostovanje u Lit. i Bel,tu moramo uzet najmanje 4 boda,mislim da podcjenjujemo Lit.Sto se tice srba tu pobjeda ne dolazi u pitanje,bolji smo bar za 2 klase,sto su i oni uvidili pa seru od straha,jedva cekam da ih naguzimo
Satriani

Post by Satriani »

banjaluka wrote:hehe. bice veselo na marakani.
Nece ,do te utakmice ce se sve znati, ako bude trebalo nama mi uzimamo , a ako bude trebalo SiCG uzimaju oni, pa nisu se dzaba Petkovic i Baka otimali da zadnju utakmicu igraju BiH i SiCG.Usput Petkovic je bio i gost veceras na Bilinom Polju, mirise mi sve na to da smo se bratski dogovorili da igramo jedni za druge, nesto kao fudbalska eurovizija! :D
KUJTA

Post by KUJTA »

SD-6 wrote:prije svega,cestitam na odlicnoj igri nasih,mogli smo i dobiti al nemamo srece.kljucna utakmica po meni je gostovanje u Lit. i Bel,tu moramo uzet najmanje 4 boda,mislim da podcjenjujemo Lit.Sto se tice srba tu pobjeda ne dolazi u pitanje,bolji smo bar za 2 klase,sto su i oni uvidili pa seru od straha,jedva cekam da ih naguzimo
Ma kako niste bolji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nineac

Post by nineac »

Sada samo trebamo da se fokusiramo na SERIMO!
Navijanje sada mora biti na nivou!
Takođe, znam da će bit haos, jer se očekuje da dođu neki fašisti i nacisti iz Banja Luke, Doboja, Modriče i ostalih "civiliziranih" gradova, ali ovdje ovi po blatuši robijaši (multietnički sastav) neće se dati smesti od strane policije, tako da toplo preporučujem tim "navijačima" SERIMO koji imaju namjeru uzvikivati imena ratnih zločinaca da se dobro zapitaju jesul oni vrjedniji od Vas!
Takođe, ograda na sjevernoj tribini nije toliko visoka i debela da bi zadržala navijače sa istoka i zapada, a kako igra SERIMO neće biti one naše "kreme" koja je pokupovala karte za zapad kao sad, nego većinom pravi navijači, pa bi moglo doći do ekspanzije navijanja po navijačima iz RS!
Uglavnom, 2-0 za BiH!
grbavica70

Post by grbavica70 »

(budući da je poruka sadržavala gomilu neistina i uvredljivosti moderator je odlučio sačuvati živce ostalim forumašima pa je editovao poruku, hvala na razumijevanju)
Stari

Post by Stari »

Meni se opet cini da , buduci da je utakmica izmedju Bosne i Hercegovine i Srbije igra kao posljednja, da se tu nece bog zna sta desiti...jer se moze vrlo lako desiti da prije toga i BiH ...a bogami i Srbija ...budu posteno izbuseni ...od Spanaca a bogami i Belgijanaca....zaboravljate da je to fudbal....i da su i BiH i Srbiju...ovi gore navedeni znali izbusiti ...jos dok su bili u jednom te istom pakovanju (SFRJ)
violentjack

Post by violentjack »

Grbavica promjeni ime u Sokolac..bolje bi ti bilo

Ma onda bi sramotio Sokolac..ma budi sto jesi :lol:
Amika

Post by Amika »

KUJTA wrote:
SD-6 wrote:prije svega,cestitam na odlicnoj igri nasih,mogli smo i dobiti al nemamo srece.kljucna utakmica po meni je gostovanje u Lit. i Bel,tu moramo uzet najmanje 4 boda,mislim da podcjenjujemo Lit.Sto se tice srba tu pobjeda ne dolazi u pitanje,bolji smo bar za 2 klase,sto su i oni uvidili pa seru od straha,jedva cekam da ih naguzimo
Ma kako niste bolji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eto vi ste jaki u PM. Jedva cekam ove chetalje da vidim u Zenici. Odracemo ih od guzova. A sto se tice navijacha SERIMO, zar vi stvarno mislite da ce oni doci u Zenicu. U Sarajevo mozda, ali u Zenicu ne smije niko. Zenica je luda i krvi zedna....
realna utopija

Post by realna utopija »

evo glava ako ti zenicani vise mrze chetnike od nas, sarajlija
a mi im idemo svake godine i nikad nista, osim par razbijenih stakala
uglavnom, chete ako ne dodju prave su koke
violentjack

Post by violentjack »

Ma nece ni doci.
grbavica70

Post by grbavica70 »

Kao prvo, tekma se mozda nece ni igrati u Zenici zbog incidenata u utakmici BiH-Spanija, i trenutno UEFA i FIFA raspravljaju o riziku da se opet organizuje jedan mec na istom mjestu. Doduse, SiCG nije ni uputio protest kao npr. Danci i Spanci ( Dancima usliseno a Spancima nije), ali je jasno, ako je vjerovati stampi SiCG, da je poptuno svejedno gdje ce se mec odigrati. Na stranu sto su svi svjesni da je ta tekma dosta rizicna, zbog onih dogadjaja posije prijateljske, kada je SiCG slavila sa 2:0.
Istina, kada bi se igralo na Kosevu, doslo bi mnogo vise pristalica SiCG nego u Zenicu, to je bar jasno.
Drugo, nije mi uopste jasno zasto vam je toliko stalo da "cetalji" dodju u Zenicu ? Da ih mozete lakse likvidirati ? Sto onaj gore kaze "zenica zeljna krvi" ?
Ajde, koliko ce vas ici u Beograd na revans ? Zar zaista mislite da ce vas u Beogradu neko poprijeko pogledati ?
Neka se utakmica odigra bilo gdje, neka ljudi navijaju za svoje reprezentacije i tacka...neka pobijedi bolji tim, i da se sve zavrsi u sportskom i fer ambijentu, bez tuca i nacionalnog prozivanja.
Ukoliko je to u zemljama bivse Yu uopste i moguce.
violentjack

Post by violentjack »

Beograd je beznacajna utakmica i veoma je neznacajna..vise ce se racunati jedna Belgija..ili sad Srbija

A samo po Srpskim forumima ovako pisu!

..Ja idem u Zenicu sa majicom ''Karadzica''

Jedan drugi made in Ozren seljak provaljuje

Kolika je to Zenica..Doboj je veci?

:lol: Mislim ako se nas 1000 skupi u Zenici pokazat cemo balijama..ko su Srbi

To su redovne reakcije Srba na politickim i sportskim forumima njihovim
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Koja je oficijelna stranica fudbalskog saveza SiCG, da vidim šta oni tamo pišu? Ako ko može pomoći, zahvaljujem!!!
A može li i kakav srpski forum, da vidim šta tamo se*u!!!
violentjack

Post by violentjack »

Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Hvala!!!
Post Reply