Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DAKLE PRIPREME ZAA DOCEK NAMA DRAGIH KOMSIJSKIH SERIMO NAVIJACA SU GOTOVE...
DAKLEM:
DOBRO NAM DOSLI DRAGI NASI SERIMO FANOVI
KAO STO TO TRADICIJA NALAZE, DOBROSUSJEDSKI ODNOSI A I KO STO ZASLUZUJETE, POTRUDICEMO SE DA STO LEPSE PROVEDETE "VREME" U NASEM SEHERU.
MNOGI CE BITI ANGAZOVANI DA BI SE VI OSJECALI STO BOLJE.
POGOTOVO VI NASE DRAGE KOMSIJE OD SOKOCA I SARAJEVO ISTOKA.
NADAMO SE DA CE VAS BIDNE BITI
iami wrote:jaran mi rece da je upravo bio na aerodronu i da su sletila 3 aviona iz beograda sa cetnicima.... bit ce krvi da jebe rak raka
jesu sletjela ili pala
Ja se fakat brinem da neki kreten nesto ne napravi, al valjda nece, ne bi nam to trebalo nikako. Neko je mozda sad procito to za avione i sad pici na vikendicu da otkopa ona dvije pruotuavionske rakete, malo ih ocisti i...
Ma ono osveta je u principu uvijek pogresna ali...
Ti Nervozni postar mozes stvari pogledati i iz drugog ugla i pitati
Sta je 10.000 ubijene dijece radilo cetnicima?
Ne moze se sad glumiti jarane da je rat pros'o i da je sve zaboravljeno!
Ko fol mir-mir niko nije kriv.
Nije al u qurcu.
Nervozni Postar wrote:Sta se lozite papci... nije vam dosta rata bilo pa sad bi opet da se lemate.
Idi na utakmicu, navijaj za svoju drzavu i postuj protivnika...
Nek se lozi narod, prosli izbori, pa se nema sta...
Ja kazem "brinem se da nasi ne naprave nesto", radi nas, a kakvi ce hajvani doci iz Srbije da navijaju (ko prosli put) to svi znamo. Pa za njima ni rodjena majka ne bi plakala, vise imaju udova neg zuba !
Jel ti mislis da sad treba svaki sportista iz SCG da se licno izvini? Mozda da kolektivno krenu od vrata do vrata i svakoga mole za oprost zato sto su Slobo i Franjo odlucili da podjele BH???
Jarane ne budi glup... ti imas pravo da ne volis koga hoces al ako zelis da zivis u civiliziranoj drzavi... onda nemoj podsticat raju na marisanu svaki put kad dolazi neka repka koju ne volis.
Jebi ga ne mozemo vazda igrat sa Iranom i Saudijskom Arabijom...
P.S. Divac ima veze s ratom u Bosni k'o sto Sekil ima vez s ratom u Iraku
Ma ne trebaju se oni nista izvinjavati postar.
Ali nemozes ni ocekivati da gledamo utakmicu ko da igra Norveska-Portugal.
Tek je jarane 10 godina od rata.
To je reprezentacija zemlje koja napala BiH i ubila 200.000 ljudi.
Emocije su to.
Neke se stvari ne mogu i ne smiju nikad zaboraviti.
Nije to tako jednostavno da kazes hajmo se sad iskljuciti i zaboraviti rat i zrtve i sportski navijati.
Ti cak kazes postuj protivnika...
Da je bilo koja druga reprezentacija na kugli zemaljskoj ja bi postovao protivnika ali reprezentaciju SERIMO ne mogu nikako....
Stvarno ste u pravu kad kazete emocije rade,nije to lako da papke pustimo da nam rovare i ruju po Sarajevu ko da se nista nije desilo.
Ko ga j... ako hoce frke treba im je i dati ali tako da je pamte cijeli zivot.
Pregledao sam njihove forume to je uzas sta o Bosancima i Hercegovcima pisu i sta nam zele koja je to stoka Tito dragi.
QPR wrote:Stvarno ste u pravu kad kazete emocije rade,nije to lako da papke pustimo da nam rovare i ruju po Sarajevu ko da se nista nije desilo.
Ko ga j... ako hoce frke treba im je i dati ali tako da je pamte cijeli zivot.
Pregledao sam njihove forume to je uzas sta o Bosancima i Hercegovcima pisu i sta nam zele koja je to stoka Tito dragi.
Znamo svi mi sta oni pisu, i znamo sta se desavalo u zadnjih 15 godina, ali ne dam vala da nam bude izgovor za vlastiti papanluk to sto su oni nepopravljivi fasisti i nacionaliste. Volim pomisliti da smo ipak malo pametiniji i bolji od toga, sto smo i dosad dokazivali i u ratu i u miru...
Daj nam Boze da ih uzmemo, kad su vec hajvani na izborima dobili, nek makar oni pomotanog repa idu nazad preko Drine !
Meni zaista nije jasna jedna stvar. Ovdje vecina ljudi sa foruma mrzi Srbe i prica sve najgore o njima. Meni je to jasno jer svako ima pravo za svoje misljenje. Ali, zasto vas onda cudi sto onda vecina njih ne navija za BiH? To je otprilike kao da ja sad tebi opsujem sve po spisku i kazem, ajd sad pricaj okolo kako sam dobar i kako me volis .
Da ne bih bio pogresno shvacen nije da pricam nesto protiv nas jer potpuno je ista situacija u Srbiji gdje su se ljudi cudili kad je na utakmici u odbojci SCG-Turska odrzanoj u Novom Pazaru sva publika bila na strani Turske. Ja licno ne navijam za Tursku, ali kao Bosnjak iz Srbije navijam za BiH i meni je sasvim logicno da i Srbi u BiH navijaju za Srbiju, a dok se na forumu i svuda bude ovako pisalo i pricalo bice ih jos i vise i bice jos gore.
Nisam bas upucen dobro, ali bas me zanima hoce li igrati za cetnike onaj sinisa mihajlovic...ako bude dosao njega treba lincovati i spaliti na lomacu...a ove druge namlatiti malo i to je to