Dobro dosao Fahro (SBB)!
-
kolegione
#1 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Teski problem naseg poloticko/drusrvenog establismenta je sto svi zele da sruse sda da bi jahali u istom pravcu, bez revolucije prvobitno svikesti onda i revolucije kao i drusrvene akcije nema napretka.
1 Fahro je u najboljem slucaju usao u politiku jer je SDA bio velik.
2 Ti si usao u politiku da bi dobio finansijsku korist, to je sigurno sta god ti rekao
3 ovi sto ce u nastavku pljuvati i braniti teze SDA VS SBB su vec ili se nadaju odredjenim finansijskim benefitima
P.S. Upravu si da je anketa postavljena pogresno od tvog kolege koju juri finansijske primitke kao i ti
1 Fahro je u najboljem slucaju usao u politiku jer je SDA bio velik.
2 Ti si usao u politiku da bi dobio finansijsku korist, to je sigurno sta god ti rekao
3 ovi sto ce u nastavku pljuvati i braniti teze SDA VS SBB su vec ili se nadaju odredjenim finansijskim benefitima
P.S. Upravu si da je anketa postavljena pogresno od tvog kolege koju juri finansijske primitke kao i ti
-
Haman
#2 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Bravo Bosnjaci. Vucicev ministar na sluzbanom zadatku u BiH ulazi u vladu. Naravno da covjek ima "viziju BiH", ali kao nastavnik crtanja sa diplomom Vise pedagoske skole u Niksicu. Blago nama snjim i sa njegovom vizijom.
- It_is_a_Leclerc
#3 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Ja nekako mislim da će, desi li se ulazak SBB-a u koaliciju sa SDA, pući ili u SDA-u ili u SBB-u. To su, jednostavno, toliko konfrontirane strane koje se bore za isto glasačko tijelo, za iste resurse i iste politike, da ih nije moguće ovako preko noći pomiriti.
Pucanje na terenu (npr. u Goraždu ili Tuzli, gdje su jaki animoziteti između te dvije partije), će biti neizbježno.
Pucanje na terenu (npr. u Goraždu ili Tuzli, gdje su jaki animoziteti između te dvije partije), će biti neizbježno.
- jao_situacije
#4 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
za boldirano, iskreno, boli nas kuracDrDior wrote:Nesto ce se desiti...ne bih prije zvanicnih stavova isao sa "nacelnim" dogovorimaIt_is_a_Leclerc wrote:Ja nekako mislim da će, desi li se ulazak SBB-a u koaliciju sa SDA, pući ili u SDA-u ili u SBB-u. To su, jednostavno, toliko konfrontirane strane koje se bore za isto glasačko tijelo, za iste resurse i iste politike, da ih nije moguće ovako preko noći pomiriti.
mozda "nikad vise" ima vise informacija
Pouzdano ..za Malu Gospojinu u posjeti Tuzli je Covic uz pecenje i dobru rakijicu rekao da je problem integracije BiH u EU -Turska!
Diktator Alija - Diktator Bakir!
BiH je prije svega bosnjacka!
Radoncic obara ovu tezu!
SBB!![]()
baš!
šteta!
što nam nećeš više davati informacije iz prve ruke šta je mađorizirani rekao uz dobru rakijicu
- jao_situacije
#5 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
baš mi je drago
a imal šta o muslimanskoj braći ?
a imal šta o muslimanskoj braći ?
- cenecimoveocino
#6 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
dobrodos'o precenice 
- kritichar
#7 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Fahro jesi to ti ili je Naser s Kosova?
- Point.
#8 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Ovaj Sandzo Fahro pacovske face i sumnjivih namjera nek ide u Pazar, Sjenicu i Priboj pa nek tamo trabunji. Nek povede i ridjobradog sa sobom da bude blizi Turskoj. Ista govna.
-
hizo ramidovic
#9 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
samose ne upuceni mogu ibretit stoce fahro uc uvlast jer itice nagrani znaju daje fahro trenutno najaci bosnjak usvakom pogledu ima znanje viziu dobar strucnjak narodga voli zna besijedit izgleda kopravi zapadni diplomata i drzavnik takoda bosnjaci nemaju boljeg covijeka odnjega dahim budne vodza i presjednik
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
fahrudin je gospodin čovjek
-
SVITOLINA
#11 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Apsolutno! Fahrudin Pecikoza je vazda bio gospodin, pusti ti Dinu Merlina i mahalske tračeve.japin_mutapi wrote:fahrudin je gospodin čovjek
-
staaarinavijac
#12 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Fahrudin nije Sandžo .
Nikšić ili Podgorica ,odakle je već , ne pripadaju Sandžaku.
Nikšić ili Podgorica ,odakle je već , ne pripadaju Sandžaku.
-
putokaz1
#13 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Ako uđe u vlast SBB nestaje do 2016
- kritichar
#14 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
FAHRO, NAJVEĆI BOŠNJAČE, SPASIOČE BOSNE I BOŠNJAČKOG NARODA, VAKIFE, DOBRO NAM DOŠ'O!!!

-
putokaz1
#15 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Ali pući će SBB mnogi glasači su tu radi kontre SDA uIt_is_a_Leclerc wrote:Ja nekako mislim da će, desi li se ulazak SBB-a u koaliciju sa SDA, pući ili u SDA-u ili u SBB-u. To su, jednostavno, toliko konfrontirane strane koje se bore za isto glasačko tijelo, za iste resurse i iste politike, da ih nije moguće ovako preko noći pomiriti.
Jedina formalna opozicija Zlu je SBB
Zasad formalna jer ono malo što su na vlasti il uz vlast nisu mnogo pokazali
-
bumerangss
#16 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Kad gospodin Fahro misli da isplati obecane dnevnice od 50KM svojim posmatracima na prroslim izborima???!!! Halo ba godinu dana on nas tegli za nos!!!! 
-
Haman
#17 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Ako udje Fahro u neku koaliciju i dobije malo vlasti od utvrdjivanja porijekla imovine nema nista. 
- mirzadelibasic
#18 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Fahro nema sta da traži u koaliciji sa Bakirom i njegovom SDA. Valjda Fahro nije toliko naivan da pristane na ponude Covica i Bakira i tako da preuzme ulogu žrtvenog janjeta.
Ja bi volio da vidim SBB u vlasti, jer me zanima njihov kapacitet i njihova kadrovska rješenja, ali s' druge strane ne vidim sta bi oni mogli pokazati u koaliciji sa SDA.
Ja bi volio da vidim SBB u vlasti, jer me zanima njihov kapacitet i njihova kadrovska rješenja, ali s' druge strane ne vidim sta bi oni mogli pokazati u koaliciji sa SDA.
- perfekcionista1
#19 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Kad slusam Fahru ko da slusam Dodika. Muslimanska drzava, bosnjacki terorizam, muslimansi teroristi radikali...sve ista spika
- insomnia78
#20 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Pa on je mislio da vi to radite onako, iz ubjedjenjebumerangss wrote:Kad gospodin Fahro misli da isplati obecane dnevnice od 50KM svojim posmatracima na prroslim izborima???!!! Halo ba godinu dana on nas tegli za nos!!!!
-
lacrima
#21 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Ma ovom koalicijom SDA puca definitivno. Samo me još interesuje šta će im SDA dati još, one mrvice od DF-a, ili i nešto bošnjačke kvote? Od pobjednika izbora, do apsolutnog gubitnika postizborne priče. Pojest će Bakira zbog ovog u stranci.
-
45cents
#22 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Svima koji nisu doručkovali i još nisu kafe popili - evo šanse da se ljudski ispovraćaju:
http://www.avaz.ba/storage/newspaper_co ... iewOrg.jpg
http://www.avaz.ba/storage/newspaper_co ... iewOrg.jpg
- Prpa.ba
#23 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Kako ce agenture tek po forumima i drustvenim mrezama da kusaju izreceno u zaru borbe za Prvi Minder. 
-
budza
#24 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
tog srbijanca treba uhapsiti i procesuirati za sirenje mrznje i lazi.
-
Crvene_brigade
#25 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!
Biznis Fahrudina Radončića oličen u stranačkim biltenima (Dnevni avaz, TV Alfa...) na rubu su finansijske propasti i on je spreman politički žrtvovati (privatnu) stranku kako bi pokušao spasiti biznis ulaskom u vlast sa SDA i HDZ BIH.
To je jedini motiv uz, naravno, onaj koji je potencijalno vezan za Fahrudina Radončića, a tiče se istraga koje vode tužilaštva Bosne i Hercegovine i Republike Kosova.
To je jedini motiv uz, naravno, onaj koji je potencijalno vezan za Fahrudina Radončića, a tiče se istraga koje vode tužilaštva Bosne i Hercegovine i Republike Kosova.