Dobro dosao Fahro (SBB)!

kolegione

#1 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by kolegione »

Teski problem naseg poloticko/drusrvenog establismenta je sto svi zele da sruse sda da bi jahali u istom pravcu, bez revolucije prvobitno svikesti onda i revolucije kao i drusrvene akcije nema napretka.

1 Fahro je u najboljem slucaju usao u politiku jer je SDA bio velik.
2 Ti si usao u politiku da bi dobio finansijsku korist, to je sigurno sta god ti rekao
3 ovi sto ce u nastavku pljuvati i braniti teze SDA VS SBB su vec ili se nadaju odredjenim finansijskim benefitima
P.S. Upravu si da je anketa postavljena pogresno od tvog kolege koju juri finansijske primitke kao i ti
Haman

#2 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by Haman »

Bravo Bosnjaci. Vucicev ministar na sluzbanom zadatku u BiH ulazi u vladu. Naravno da covjek ima "viziju BiH", ali kao nastavnik crtanja sa diplomom Vise pedagoske skole u Niksicu. Blago nama snjim i sa njegovom vizijom.
It_is_a_Leclerc

#3 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja nekako mislim da će, desi li se ulazak SBB-a u koaliciju sa SDA, pući ili u SDA-u ili u SBB-u. To su, jednostavno, toliko konfrontirane strane koje se bore za isto glasačko tijelo, za iste resurse i iste politike, da ih nije moguće ovako preko noći pomiriti.

Pucanje na terenu (npr. u Goraždu ili Tuzli, gdje su jaki animoziteti između te dvije partije), će biti neizbježno.
jao_situacije

#4 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by jao_situacije »

DrDior wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ja nekako mislim da će, desi li se ulazak SBB-a u koaliciju sa SDA, pući ili u SDA-u ili u SBB-u. To su, jednostavno, toliko konfrontirane strane koje se bore za isto glasačko tijelo, za iste resurse i iste politike, da ih nije moguće ovako preko noći pomiriti.

Pucanje na terenu (npr. u Goraždu ili Tuzli, gdje su jaki animoziteti između te dvije partije), će biti neizbježno.
Nesto ce se desiti...ne bih prije zvanicnih stavova isao sa "nacelnim" dogovorima

mozda "nikad vise" ima vise informacija

Pouzdano ..za Malu Gospojinu u posjeti Tuzli je Covic uz pecenje i dobru rakijicu rekao da je problem integracije BiH u EU -Turska!

Diktator Alija - Diktator Bakir!

BiH je prije svega bosnjacka!

Radoncic obara ovu tezu!

SBB! :thumbup: :bih:
za boldirano, iskreno, boli nas kurac
baš!
šteta!
što nam nećeš više davati informacije iz prve ruke šta je mađorizirani rekao uz dobru rakijicu
jao_situacije

#5 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by jao_situacije »

baš mi je drago
a imal šta o muslimanskoj braći ?
cenecimoveocino

#6 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by cenecimoveocino »

dobrodos'o precenice :serbo:
kritichar

#7 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by kritichar »

Fahro jesi to ti ili je Naser s Kosova?
Point.

#8 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by Point. »

Ovaj Sandzo Fahro pacovske face i sumnjivih namjera nek ide u Pazar, Sjenicu i Priboj pa nek tamo trabunji. Nek povede i ridjobradog sa sobom da bude blizi Turskoj. Ista govna.
hizo ramidovic

#9 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by hizo ramidovic »

samose ne upuceni mogu ibretit stoce fahro uc uvlast jer itice nagrani znaju daje fahro trenutno najaci bosnjak usvakom pogledu ima znanje viziu dobar strucnjak narodga voli zna besijedit izgleda kopravi zapadni diplomata i drzavnik takoda bosnjaci nemaju boljeg covijeka odnjega dahim budne vodza i presjednik
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by japin_mutapi »

fahrudin je gospodin čovjek
SVITOLINA

#11 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by SVITOLINA »

japin_mutapi wrote:fahrudin je gospodin čovjek
Apsolutno! Fahrudin Pecikoza je vazda bio gospodin, pusti ti Dinu Merlina i mahalske tračeve.
staaarinavijac

#12 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by staaarinavijac »

Fahrudin nije Sandžo .
Nikšić ili Podgorica ,odakle je već , ne pripadaju Sandžaku.
putokaz1

#13 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by putokaz1 »

Ako uđe u vlast SBB nestaje do 2016
kritichar

#14 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by kritichar »

FAHRO, NAJVEĆI BOŠNJAČE, SPASIOČE BOSNE I BOŠNJAČKOG NARODA, VAKIFE, DOBRO NAM DOŠ'O!!!

:mrgreen:
putokaz1

#15 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by putokaz1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja nekako mislim da će, desi li se ulazak SBB-a u koaliciju sa SDA, pući ili u SDA-u ili u SBB-u. To su, jednostavno, toliko konfrontirane strane koje se bore za isto glasačko tijelo, za iste resurse i iste politike, da ih nije moguće ovako preko noći pomiriti.

Ali pući će SBB mnogi glasači su tu radi kontre SDA u
Jedina formalna opozicija Zlu je SBB
Zasad formalna jer ono malo što su na vlasti il uz vlast nisu mnogo pokazali
bumerangss

#16 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by bumerangss »

Kad gospodin Fahro misli da isplati obecane dnevnice od 50KM svojim posmatracima na prroslim izborima???!!! Halo ba godinu dana on nas tegli za nos!!!! :jbt:
Haman

#17 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by Haman »

Ako udje Fahro u neku koaliciju i dobije malo vlasti od utvrdjivanja porijekla imovine nema nista. :izet:
mirzadelibasic

#18 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by mirzadelibasic »

Fahro nema sta da traži u koaliciji sa Bakirom i njegovom SDA. Valjda Fahro nije toliko naivan da pristane na ponude Covica i Bakira i tako da preuzme ulogu žrtvenog janjeta.
Ja bi volio da vidim SBB u vlasti, jer me zanima njihov kapacitet i njihova kadrovska rješenja, ali s' druge strane ne vidim sta bi oni mogli pokazati u koaliciji sa SDA.
perfekcionista1

#19 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by perfekcionista1 »

Kad slusam Fahru ko da slusam Dodika. Muslimanska drzava, bosnjacki terorizam, muslimansi teroristi radikali...sve ista spika
insomnia78

#20 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by insomnia78 »

bumerangss wrote:Kad gospodin Fahro misli da isplati obecane dnevnice od 50KM svojim posmatracima na prroslim izborima???!!! Halo ba godinu dana on nas tegli za nos!!!! :jbt:
Pa on je mislio da vi to radite onako, iz ubjedjenje
:lol:
lacrima

#21 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by lacrima »

Ma ovom koalicijom SDA puca definitivno. Samo me još interesuje šta će im SDA dati još, one mrvice od DF-a, ili i nešto bošnjačke kvote? Od pobjednika izbora, do apsolutnog gubitnika postizborne priče. Pojest će Bakira zbog ovog u stranci.
45cents

#22 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by 45cents »

Svima koji nisu doručkovali i još nisu kafe popili - evo šanse da se ljudski ispovraćaju:

http://www.avaz.ba/storage/newspaper_co ... iewOrg.jpg
Prpa.ba

#23 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by Prpa.ba »

Kako ce agenture tek po forumima i drustvenim mrezama da kusaju izreceno u zaru borbe za Prvi Minder. :mrgreen:
budza

#24 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by budza »

tog srbijanca treba uhapsiti i procesuirati za sirenje mrznje i lazi.
Crvene_brigade

#25 Re: Dobro dosao Fahro (SBB)!

Post by Crvene_brigade »

Biznis Fahrudina Radončića oličen u stranačkim biltenima (Dnevni avaz, TV Alfa...) na rubu su finansijske propasti i on je spreman politički žrtvovati (privatnu) stranku kako bi pokušao spasiti biznis ulaskom u vlast sa SDA i HDZ BIH.

To je jedini motiv uz, naravno, onaj koji je potencijalno vezan za Fahrudina Radončića, a tiče se istraga koje vode tužilaštva Bosne i Hercegovine i Republike Kosova.
Post Reply