pretuzno mi je danas bilo na groblju, tisina i nevjerica u zraku, tuzna glazba i zvuk zemlje koja pada po kovcegu...rat jos nije gotov.
nadam se da si se smirio, RIP druze
funky_baby wrote:danas smo sahranili kolegu...ubio se u petak, kazu da je sve isplanirao, kupio pistolj nedavno, godisnji uzeo u ovom periodu i cekao da to bude na petak 13. pricao je on nama da je bolovao ot ptsp-a, da je stalno imao nocne more i da je slabo spavao, kaze da su mu pred ocima stalno bili krv i tijela poginulih suboraca, spicasta stijena i ostale kote oko sarajeva i ocito se vise nije mogao boriti sa tim. nedavno smo sjedili na kafi (prije nepunih mjesec) i rekao nam je da on nema nikoga, nema sto da zivi, da su svi njegovi prijatelji mrtvi, pola ih je poginulo na liniji, pola ih se ubilo poslije rata i da ce im se i on brzo pridruziti, jer ga cekaju da gore svi zajedno odigraju partiju pokera. nisam mogla vjerovati ni tad da to prica, a ne mogu vjerovati ni sad
![]()
pretuzno mi je danas bilo na groblju, tisina i nevjerica u zraku, tuzna glazba i zvuk zemlje koja pada po kovcegu...rat jos nije gotov.
nadam se da si se smirio, RIP druze
Ma znatizelja,cim cuju da sam aus Sarajewo,odmah pitanja,da barem mogu izmisliti nesto,al ne vrijedi.HAVANA wrote:Onim koji znaju ne trebaš ni objašnjavati![]()
Onim koji ne znaju i neće da znaju, nema smisla ni objašnjavati.
Ne ide mi tamo da pisem, a znam da hamza_sa cita i ovo... Po ko zna koji put, kao i masa drugih...SoulSeeker wrote:Glavu gore i hrabro koračaj kroz život jer je život, vjeruj mi, težak je kao pas. Kakav god da je, dokaži mu da smo mi još veći psi, i da nam slabo šta može učiniti jer ga dovoljno dobro poznajemo.hamza_sa wrote:Citajuci vase postove, imao sam neopisivu zelju da vas sve zagrlim i dobro se isplacem. Sutio bih i plakao. Za ovakve teme ja vise nemam rijeci. Nestale su. Kao i sjaj u mojim ocima. Dusa mi je prazna.
smurf wrote:Ne ide mi tamo da pisem, a znam da hamza_sa cita i ovo... Po ko zna koji put, kao i masa drugih...SoulSeeker wrote:Glavu gore i hrabro koračaj kroz život jer je život, vjeruj mi, težak je kao pas. Kakav god da je, dokaži mu da smo mi još veći psi, i da nam slabo šta može učiniti jer ga dovoljno dobro poznajemo.hamza_sa wrote:Citajuci vase postove, imao sam neopisivu zelju da vas sve zagrlim i dobro se isplacem. Sutio bih i plakao. Za ovakve teme ja vise nemam rijeci. Nestale su. Kao i sjaj u mojim ocima. Dusa mi je prazna.
Glavu gore jarane, kada si smogao snage da otvoris temu vjerujem da ces imati snage i da se izboris sa nedacama koje su aktuelne... Budi jak i znaj da nisi sam... Ima nas "Shrekova" jos