Dobri ljudi
Moderator: anex
-
Mee
#127 Re: Dobri ljudi
SUPER!!! poshalji Sky-ju kontakte i detalje, pa chemo se organizovati...
-
neraida
#128 Re: Dobri ljudi
ok,napisala sam mu pm.dali bi ti macu vozila ili??Mee wrote:SUPER!!! poshalji Sky-ju kontakte i detalje, pa chemo se organizovati...
- Skyfox
#130 Re: Dobri ljudi
Procitao sam - extra vijest
danas ne stigoh sutra zovem vet da provjerim kako sve to organizovati.
A za pasos zna li neko sta i kako??? Ja nemam pojma...
danas ne stigoh sutra zovem vet da provjerim kako sve to organizovati.
A za pasos zna li neko sta i kako??? Ja nemam pojma...
-
Mee
#131 Re: Dobri ljudi
Maca primi sve moguce vakcine, ukljucujuci protiv bjesnila, i ugradi joj se chip... onda dobije svoj pasos, sa brojem chipa, imenom vlasnika i sl... i onda moze gdje hochesh...
- Skyfox
#132 Re: Dobri ljudi
dobije pasos nakon svih potrebnih cjepiva ili???Mee wrote:Maca primi sve moguce vakcine, ukljucujuci protiv bjesnila, i ugradi joj se chip... onda dobije svoj pasos, sa brojem chipa, imenom vlasnika i sl... i onda moze gdje hochesh...
danas necu stic jer moram neplanirano na posao. Mee ima li neka mogucnost da je ti trznes do Stupa???
-
amelino
#133 Re: Dobri ljudi
Mee je jutros sa matanom otisla za Split odvuci 2 kucica koja idu tamo u novi dom. Dobije pasos pri prvoj vakcini koliko ja znam, zatim sve vakcinacije se evidentiraju u tu knjizicu koja je ujedno i psos za ljubimca, cip moze ugraditi kad god u medjuvremenu. Pokusat cemo naci neki drugi prevoz:)
Ima li neko da moze odvuci macu na Stup??? Molim Vas??? Hitno je??
Ima li neko da moze odvuci macu na Stup??? Molim Vas??? Hitno je??
- Skyfox
#134 Re: Dobri ljudi
Ja cu sad nazvat sve da prikupim informacije...
- Skyfox
#136 Re: Dobri ljudi
Dvije inekcije po 25KM, chip je 20 i pasos 6KM. Danas rade skraceno radno viriijeme ali rade i sutra od 10-12h. Bilo bi dobro kad bi se to moglo odraditi ovaj vikend.
- Skyfox
#137 Re: Dobri ljudi
Moram na posao, probat cu ja stic danas da je prebacim.
- Skyfox
#138 Re: Dobri ljudi
Vozm je dans na kliniku posto jucer nisam uspio organizirati prevoz.
Ima jos jedan manji problem. Posto ova gospoda koja je cuva ide u utorak na godisnji cini se da nema smisla da je vodim nazad kod nje jer ona radi u ponedeljak prijepodne a u utorak vec krece. Znaci malo prostora za manevrisanje kada preuzet macu.
Ima li ko da je primi na dana dva, inace je jedina opcija da ostane na klinici ali i to se placa?!?
Inace maca se super oporavila, cak je pocela izlaziti van i vraca se uredno kad ogladni, da se uzeti u ruke
Ima jos jedan manji problem. Posto ova gospoda koja je cuva ide u utorak na godisnji cini se da nema smisla da je vodim nazad kod nje jer ona radi u ponedeljak prijepodne a u utorak vec krece. Znaci malo prostora za manevrisanje kada preuzet macu.
Ima li ko da je primi na dana dva, inace je jedina opcija da ostane na klinici ali i to se placa?!?
Inace maca se super oporavila, cak je pocela izlaziti van i vraca se uredno kad ogladni, da se uzeti u ruke
-
neraida
#139 Re: Dobri ljudi
Zar nema niko da je odv. do Ze???Skyfox wrote:Vozm je dans na kliniku posto jucer nisam uspio organizirati prevoz.
-
Mee
#140 Re: Dobri ljudi
Neraida, neka tvoji budu kuchi sutra. do 13:00 najkasnije maca ce biti u Zenici...
- Skyfox
#141 Re: Dobri ljudi
Maca ujutro krece za ZE
Danas je dobila potrebne inekcije, cip i pasos. Nedostaje jos jedan certifikat za ulazak u EU zonu ali i to cemo srediti do polaska.
Malo se prepala opet inekcije

Umiljata i voli da se mazi

Poruka na klinici
i novi avatar za Amazonku
Rane na ledima dobro zarastaju i cini se da ce ih skroz prekriti dlaka, tako da ce oziljci biti minimalni. Krece se sve normalnije, izlazi van... Umiljata i mirna... Eto da je vise ne hvalim
Cekamo slike iz ZE... Nero posalji par slika
Danas je dobila potrebne inekcije, cip i pasos. Nedostaje jos jedan certifikat za ulazak u EU zonu ali i to cemo srediti do polaska.
Malo se prepala opet inekcije

Umiljata i voli da se mazi

Poruka na klinici
Rane na ledima dobro zarastaju i cini se da ce ih skroz prekriti dlaka, tako da ce oziljci biti minimalni. Krece se sve normalnije, izlazi van... Umiljata i mirna... Eto da je vise ne hvalim
Cekamo slike iz ZE... Nero posalji par slika
-
neraida
#142 Re: Dobri ljudi
Super.
Mi krecemo u cetv.dole tako da slike cete morati cekati.
))))
N
Mi krecemo u cetv.dole tako da slike cete morati cekati.
N
-
amelino
#143 Re: Dobri ljudi
Maca je sretno doputovala u Zenicu:)
Sve je super proslo:)
-
neraida
#144 Re: Dobri ljudi
Cula sam se sa svojima oni kazu da maca lezi odmara i gleda valjda joj sve nepoznato.amelino wrote:Maca je sretno doputovala u Zenicu:)
Cuvace je oni dobro dok ja nedodjem.
- Skyfox
#145 Re: Dobri ljudi
Super
Reci im da je navikla vrijeme provoditi u kutiji dok se ne okurazi za izlazak van.
Reci im da je navikla vrijeme provoditi u kutiji dok se ne okurazi za izlazak van.
-
neraida
#146 Re: Dobri ljudi
OK.Skyfox wrote:Super![]()
Pricala sam sa njima kazu da super ide,maca jede mashalla,malo hoda po sobi,malo se izvrne da je maze i opet u kutiju.
Kazu da je fina i tiha.
- Skyfox
#147 Re: Dobri ljudi
Dok ne skonta ko je gazda 
-
neraida
#148 Re: Dobri ljudi
Skyfox wrote:Dok ne skonta ko je gazda
- Skyfox
#149 Re: Dobri ljudi
Nero jesi stigla? Kakvi su utisci?
-
neraida
#150 Re: Dobri ljudi
E cao da stigla sam,maca je super samo joj fali koja kila i da dlaka dobije sjajSkyfox wrote:Nero jesi stigla? Kakvi su utisci?
U Sa sam oko utorka srijede.