Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Retro_Eskobar
#76 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama. 
- Connaisseur Karlin
#77 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Kako ih "skines" psiholoskiRetro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
- berenice
#78 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Samo broj kod supera. Schuchveli je to - ko da nema nikakvog broja.. Ja jadna pokusavam smanjiti, ali sjecam se, prokletstvo!, svega!Connaisseur Karlin wrote:Ti racunas broj poztiivnih i negativnih komentara svoji partnerki,ali moraju ,manje ili vise ,imati slicnosti,a to je dio mog pitanjasupercali wrote:Ako i mjau i ti i annoy i puke kazu da sam los onda sam losConnaisseur Karlin wrote: Problem je ipak,da su muskarci cesto puta i losi ljubavnici,ali se o tome jako malo prica![]()
Zato sam pitala,jer si muskarac,sto mislis genrealno receno , o dobrim i losim kvalitetama ljubavnika
A ako dvije kazu dobar druge dvije los ne znaci da sam los nego samo nismo jedno za drugo tj ne odgovaram tebi i puke al odgovaram mjau i annoy
- berenice
#79 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Vidi retra, sto je in.Retro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
- commendatore
#80 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ih ja svojoj hanum'ci glumim eskort vec 7g... znaci dokle god sam potrosna roba bice nam ekstra.....Retro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
jos samo da joj izbijem koji ojro za to i nema sretnijeg cojka od mene
- berenice
#81 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ne znam da sam ikad imala taj vaginalni... Meni klitic zakon. Ja sretna uvijek.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
Da li je jedan on najznacajnih uzroka nemanja vaginalnog orgazma i generalno receno,nemanja dobrog seksulang iskustva zena,je los ljubavni partner?
-
Samprotivsviju
#82 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Covjek iskoristio temu za reklamni prostorberenice wrote:Vidi retra, sto je in.Retro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
- Connaisseur Karlin
#83 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ako ga ikad otkrijes,znat ces da je superberenice wrote:Ne znam da sam ikad imala taj vaginalni... Meni klitic zakon. Ja sretna uvijek.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
Da li je jedan on najznacajnih uzroka nemanja vaginalnog orgazma i generalno receno,nemanja dobrog seksulang iskustva zena,je los ljubavni partner?
otkrijes ga masturbacijom,a potom naucis partnera ,trening
- commendatore
#84 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
analogno njenom rezonu - svi ti s kojim si bila - zakazali....berenice wrote:Ne znam da sam ikad imala taj vaginalni... Meni klitic zakon. Ja sretna uvijek.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
- commendatore
#85 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
djesi doktor Fil nisam te prepoznoConnaisseur Karlin wrote:
ako ga ikad otkrijes,znat ces da je super![]()
otkrijes ga masturbacijom,a potom naucis partnera ,trening
- Connaisseur Karlin
#86 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
pa jesu,jer je nisu upoznali ili naucili nesto novocommendatore wrote:analogno njenom rezonu - svi ti s kojim si bila - zakazali....berenice wrote:Ne znam da sam ikad imala taj vaginalni... Meni klitic zakon. Ja sretna uvijek.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
- commendatore
#87 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ja bogumi odo sad zenu gnjavit - kae toliko sam los ljubavnik da jedva ceka da se skinem sa faking laptopa..... aje pozConnaisseur Karlin wrote:
pa jesu,jer je nisu upoznali ili naucili nesto novo
- Retro_Eskobar
#88 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Pa recimo da imam 4 ziranta koji vracaju moje kredite.Valjda to govori nesto o mome kredibilitetu.Tajne svoga zanata ne iznosim javno.Ali mislim da su svi shvatilis ta sam zelio reci.Connaisseur Karlin wrote:Kako ih "skines" psiholoskiRetro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
- Connaisseur Karlin
#89 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
tajnaRetro_Eskobar wrote:Pa recimo da imam 4 ziranta koji vracaju moje kredite.Valjda to govori nesto o mome kredibilitetu.Tajne svoga zanata ne iznosim javno.Ali mislim da su svi shvatilis ta sam zelio reci.Connaisseur Karlin wrote:Kako ih "skines" psiholoskiRetro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
- Retro_Eskobar
#90 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Tebi je od sad 50% skuplje za moje usluge,posto si bezobrazna.Connaisseur Karlin wrote: tajnaja ti ne vjerujem,a sigurno ni mnogi drugi
-
Hakiz
#91 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Da si moćan vraćao bi sam svoje kredite, ne bi to trebali žiranti raditi.Retro_Eskobar wrote:Pa recimo da imam 4 ziranta koji vracaju moje kredite.Valjda to govori nesto o mome kredibilitetu.Tajne svoga zanata ne iznosim javno.Ali mislim da su svi shvatilis ta sam zelio reci.Connaisseur Karlin wrote:Kako ih "skines" psiholoskiRetro_Eskobar wrote:Kao neko ko radi 5god. kao muski eskort mogu vam reci,da im prvo morate u ocima "porasti",pa tek onda dole.Isto tako razgolitite ih psiholoski,pa tek onda dole,grce se i placu usljed navale orgazama.
Uostalom, svaka priča o seksu je oduzimanje vremena od seksa samog. Dakle, treba šutjeti i raditi.
- MJAU - da
#92 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Može biti da je tebi nepoznat. Naravno da se može komunicirati na različite načite, dakle, različito signalizirati partneru šta ti godi.Connaisseur Karlin wrote:MJAU,ti si pisala da si zadovoljna ako imas seks,a ne dozivis orgazam! Meni je takav stav nepoznat i nejasan. A drugo,ne mozes pratner citati signale,vec mozete komunicirati na razlicite nacine.MJAU - da wrote:Ne znam procentualno, ali nažalost znam da ih ima kronično nezadovoljnih. Euridika je rekla pametnu stvar, žena treba poznavati svoje tijelo, ukazati partneru šta joj godi, prilično jednostavno. To što žene očekuju magioničara koji čita želje je prilična greška. S druge strane, akio on ne zna čitati te signale, neka ide u pizdune.supercali wrote:Ok nije o tebi ajmo uopsteno poznavajuci iskustva svojih prijateljica i sebe jel se slazes sa ovim procentom 70% ne dozivi orgazam?
- spreca
#93 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
a kak'ki sam jaConnaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
- MJAU - da
#94 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Možeš li napisati post bez "mjau".supercali wrote:Cuj nije ti jasno
Kako ba
Rekoh mjau vristi za mnom i ja kontam don juan a onda naletim na tebe i kazes jel to sve sto znas
I sta trebam misliti da sam najgori?
Kakav sam to moze reci neka koja je bila sa mnom za sebe druge se mogu sloziti ili suprotno a ja nikad necu reci za sebe kakav sam ljubavnik
- MJAU - da
#95 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
A šta ćemo sa razlikom u libidu?
- supercali
#96 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Govorim uopsteno ne iznosim svoja iskustva niti svoje zelje i slConnaisseur Karlin wrote:a jooj,ako iskljucivo vodis seks sa citanjem partnericepa,mogu odmah reci,da to nije dobar znak za kvalitetno vodjenje ljubavisupercali wrote:Pa ne znam ja sitnice sta ona voli ne voli
Kao sto mjau rece mnoge od vas ocekuju madjionicare citace misli sta li pa da znamo sve
Ja citam partnericu koliko mogu i pokusavam da joj udovoljim
Ako sam procitao mjau ne znaci da cu i tebe procitati jer nemate svi iste afinitete prema necemu
Nju mozda izludjuju ugrizi za vrat a tebi je to uvrnuto i sl
Ona voli mozda na nekim neobicnin mjestima a ti samo krevet ona voli da je pokretljiva a ti legnes samo a ti respo hoblaj itd
- supercali
#97 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Nek sam s tobom pa makar ko i pederMJAU - da wrote:Možeš li napisati post bez "mjau".supercali wrote:Cuj nije ti jasno
Kako ba
Rekoh mjau vristi za mnom i ja kontam don juan a onda naletim na tebe i kazes jel to sve sto znas
Kakav sam to moze reci neka koja je bila sa mnom za sebe druge se mogu sloziti ili suprotno a ja nikad necu reci za sebe kakav sam ljubavnikPrglasiće te pederom, jer sam ja izgleda magnet za pedere.
- MJAU - da
#98 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
supercali wrote:Nek sam s tobom pa makar ko i pederMJAU - da wrote:Možeš li napisati post bez "mjau".supercali wrote:Cuj nije ti jasno
Kako ba
Kakav sam to moze reci neka koja je bila sa mnom za sebe druge se mogu sloziti ili suprotno a ja nikad necu reci za sebe kakav sam ljubavnikPrglasiće te pederom, jer sam ja izgleda magnet za pedere.
- supercali
#99 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
I peder nekad zabije kad ga ne boli glava valjda
- eurodancer
#100 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
moja ljubavnica squirta nakon 5 minuta, jesam li dobar?