Staaa?supercali wrote:Pa moze biti i jedno i drugo zavisi kako se uzmeConnaisseur Karlin wrote:a ko je odgovoran u tvojoj prici?supercali wrote:Ne mora ni to znaciti
Dobar jednokratan sex mozes dobiti i ti pa da me kasnije zelis a ja ili sam nedostupan ili sam zauzet ili jednostavno necu vise s tobom
Uzmimo primjer da dodjem u zg pokupimo se u nekom klubu kaficu ili gdje bilo imamo extra odnos i ja se vratim u sa
Meni je mozda cilj samo jednom bez vezanja ili mozda imam ovdje djevojku zenu peto deseto
Za to ne mora bas biti odgovorno oboje
Opet pricam o jednokratnom sexu ne o vezi
Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Connaisseur Karlin
#51 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
- supercali
#52 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ljubav aha
Zasto bi pisao kakav sam ljubavnik kad ne znam
Mjau bi mozda ludila za mnom ti ne annoy da puke ne itd
Sta to sada znaci kakav sam ljubavnik
Prosjecan?
Prosjecan?
- supercali
#53 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Stajerska himnaConnaisseur Karlin wrote:
Staaa?
- Connaisseur Karlin
#54 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
MJAU,ti si pisala da si zadovoljna ako imas seks,a ne dozivis orgazam! Meni je takav stav nepoznat i nejasan. A drugo,ne mozes pratner citati signale,vec mozete komunicirati na razlicite nacine.MJAU - da wrote:Ne znam procentualno, ali nažalost znam da ih ima kronično nezadovoljnih. Euridika je rekla pametnu stvar, žena treba poznavati svoje tijelo, ukazati partneru šta joj godi, prilično jednostavno. To što žene očekuju magioničara koji čita želje je prilična greška. S druge strane, akio on ne zna čitati te signale, neka ide u pizdune.supercali wrote:Ok nije o tebi ajmo uopsteno poznavajuci iskustva svojih prijateljica i sebe jel se slazes sa ovim procentom 70% ne dozivi orgazam?
- Connaisseur Karlin
#55 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Meni nije jasno da ne znas da li si kvalitetan ljubavnik ,a drugo,pitala sam,koji su tvoji kvaliteti vazni tebi kao ljubavniku.supercali wrote:Ljubav aha
Prosjecan?
Ne moze svako biti odlican ljubavnik,isto kao sto nije svako odlican u drugim sferama zivota.
- supercali
#56 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Cuj nije ti jasno
Kako ba
Rekoh mjau vristi za mnom i ja kontam don juan a onda naletim na tebe i kazes jel to sve sto znas
I sta trebam misliti da sam najgori?
Kakav sam to moze reci neka koja je bila sa mnom za sebe druge se mogu sloziti ili suprotno a ja nikad necu reci za sebe kakav sam ljubavnik
Kako ba
Rekoh mjau vristi za mnom i ja kontam don juan a onda naletim na tebe i kazes jel to sve sto znas
Kakav sam to moze reci neka koja je bila sa mnom za sebe druge se mogu sloziti ili suprotno a ja nikad necu reci za sebe kakav sam ljubavnik
- Connaisseur Karlin
#57 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ti si reako da 70% zena ne dozivi orgazam,bez obzira da li su lose ljubavnice ili imaju lose ljubavnike ,a to znaci, da se izbjegava pricati o kvalitetima muskog ljubavnika ,jer o zenama koje ne postizu orgazam se kosntanto pisesupercali wrote:Cuj nije ti jasno
Kako ba
Problem je ipak,da su muskarci cesto puta i losi ljubavnici,ali se o tome jako malo prica
Zato sam pitala,jer si muskarac,sto mislis genrealno receno , o dobrim i losim kvalitetama ljubavnika
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#58 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
jebiga ko zna znadetroit-mercy wrote:Sve jebaci i jebacice po forumu.
-
vade_mecum
#59 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ovo ti je k'o kad kokuzi krenu pricati o neoliberalnom kapitalizmu na pdf ekonomijadetroit-mercy wrote:Sve jebaci i jebacice po forumu.
-
Samprotivsviju
#60 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
vade_mecum wrote:ovo ti je k'o kad kokuzi krenu pricati o neoliberalnom kapitalizmu na pdf ekonomijadetroit-mercy wrote:Sve jebaci i jebacice po forumu.
![]()
- Connaisseur Karlin
#61 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
reci,pici,sto znaspici wrote:jebiga ko zna znadetroit-mercy wrote:Sve jebaci i jebacice po forumu.
- commendatore
#62 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ja sam par puta imao zene za lose ljubavne partnere al dje ce to, to nije moguce - jerbo samo muskarcu moze bit mala kita, moze mu se spustit, moze brzo spricnut.... nikako zenska ne moze biti faktor loseg seksa pa makar legla ko klada da se namjesti za prijem, ili stisne noge i prepone ko da ce primit zezlo a ne kitona, ili nije spremna da primi kitojla jer boze dragi sta ce komsiluk rec ako primis iako je proborovana, jer jebi ga nedaj boze brojac ce pokazat puno kilometara iako se svi ubišmo trazeci isti kad stalno pricate da ste imali 2 ili 3 i da vam je trenutnu trpač 2. ili 3.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
Da li je jedan on najznacajnih uzroka nemanja vaginalnog orgazma i generalno receno,nemanja dobrog seksulang iskustva zena,je los ljubavni partner?
ah da - ipak su muzjaci slabih kitica faktor loseg seksa....
samo jos da kazem da jednu nisam uspio zadovoljit u mindzi nikad i nikako prirodnim putem - ali dobije napade epilepsije orgazma kad ga primi u drugu cjevaru
- Connaisseur Karlin
#63 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
naravno da zene mogu biti lose ljubavnice,ali tema je: sto su kvalitete dobrih i losih muskaraca ljubavnikacommendatore wrote:ja sam par puta imao zene za lose ljubavne partnere al dje ce to, to nije moguce - jerbo samo muskarcu moze bit mala kita, moze mu se spustit, moze brzo spricnut.... nikako zenska ne moze biti faktor loseg seksa pa makar legla ko klada da se namjesti za prijem, ili stisne noge i prepone ko da ce primit zezlo a ne kitona, ili nije spremna da primi kitojla jer boze dragi sta ce komsiluk rec ako primis iako je proborovana, jer jebi ga nedaj boze brojac ce pokazat puno kilometara iako se svi ubišmo trazeci isti kad stalno pricate da ste imali 2 ili 3 i da vam je trenutnu trpač 2. ili 3.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
Da li je jedan on najznacajnih uzroka nemanja vaginalnog orgazma i generalno receno,nemanja dobrog seksulang iskustva zena,je los ljubavni partner?
ah da - ipak su muzjaci slabih kitica faktor loseg seksa....
samo jos da kazem da jednu nisam uspio zadovoljit u mindzi nikad i nikako prirodnim putem - ali dobije napade epilepsije orgazma kad ga primi u drugu cjevaru
- Connaisseur Karlin
#64 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Da li si se nekad upitao,zasto je nisi zadovoljiocommendatore wrote: samo jos da kazem da jednu nisam uspio zadovoljit u mindzi nikad i nikako prirodnim putem - ali dobije napade epilepsije orgazma kad ga primi u drugu cjevaru
- animals
#65 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ja cu da pitam Casanovu, pa cu vam javiti..
- commendatore
#66 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
njoj je bila samo takva alternativa, nisam ja reko da sam dobar ljubavnik - ja sam bio samo dobar informaticar - iskljuci iz jedne rupe ukljuci u drugu - kad ono - radi.....Connaisseur Karlin wrote:Da li si se nekad upitao,zasto je nisi zadovoljiocommendatore wrote: samo jos da kazem da jednu nisam uspio zadovoljit u mindzi nikad i nikako prirodnim putem - ali dobije napade epilepsije orgazma kad ga primi u drugu cjevaruanalni jeste alternativa ,to je vec poznato
ali to te ne cini dobrim ljubavnikom
- Connaisseur Karlin
#67 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
aha,ona nije imala izbor,jer nisi dovoljno dobar ljubavnik za vaginalno iskustvocommendatore wrote:njoj je bila samo takva alternativa, nisam ja reko da sam dobar ljubavnik - ja sam bio samo dobar informaticar - iskljuci iz jedne rupe ukljuci u drugu - kad ono - radi.....Connaisseur Karlin wrote:Da li si se nekad upitao,zasto je nisi zadovoljiocommendatore wrote: samo jos da kazem da jednu nisam uspio zadovoljit u mindzi nikad i nikako prirodnim putem - ali dobije napade epilepsije orgazma kad ga primi u drugu cjevaruanalni jeste alternativa ,to je vec poznato
ali to te ne cini dobrim ljubavnikom
- commendatore
#68 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
nisam ja skopco tvoj zakljucak ali ti zelis reci - da je pored miliona cundara u gradu bas eto zagrizla za moj komad zato sto sam bio los - ili nisam dobro skonto?
nesto mi ta logika nije bas u vinklu al hajd - zenska je.....
- supercali
#69 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ako i mjau i ti i annoy i puke kazu da sam los onda sam losConnaisseur Karlin wrote:ti si reako da 70% zena ne dozivi orgazam,bez obzira da li su lose ljubavnice ili imaju lose ljubavnike ,a to znaci, da se izbjegava pricati o kvalitetima muskog ljubavnika ,jer o zenama koje ne postizu orgazam se kosntanto pisesupercali wrote:Cuj nije ti jasno
Kako ba
Kakav sam to moze reci neka koja je bila sa mnom za sebe druge se mogu sloziti ili suprotno a ja nikad necu reci za sebe kakav sam ljubavnik![]()
Problem je ipak,da su muskarci cesto puta i losi ljubavnici,ali se o tome jako malo prica![]()
Zato sam pitala,jer si muskarac,sto mislis genrealno receno , o dobrim i losim kvalitetama ljubavnika
A ako dvije kazu dobar druge dvije los ne znaci da sam los nego samo nismo jedno za drugo tj ne odgovaram tebi i puke al odgovaram mjau i annoy
- Connaisseur Karlin
#70 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
muskarac koji ne zna zadovoljiti zenu sa vaginalnim orgazom jeste los ljubavnikcommendatore wrote:nisam ja skopco tvoj zakljucak ali ti zelis reci - da je pored miliona cundara u gradu bas eto zagrizla za moj komad zato sto sam bio los - ili nisam dobro skonto?
- Connaisseur Karlin
#71 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ti racunas broj poztiivnih i negativnih komentara svoji partnerki,ali moraju ,manje ili vise ,imati slicnosti,a to je dio mog pitanjasupercali wrote:Ako i mjau i ti i annoy i puke kazu da sam los onda sam losConnaisseur Karlin wrote: Problem je ipak,da su muskarci cesto puta i losi ljubavnici,ali se o tome jako malo prica![]()
A ako dvije kazu dobar druge dvije los ne znaci da sam los nego samo nismo jedno za drugo tj ne odgovaram tebi i puke al odgovaram mjau i annoy
- commendatore
#72 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
a sta je zenka koja nije u stanju zadovoljiti muskarca vaginalno?Connaisseur Karlin wrote:muskarac koji ne zna zadovoljiti zenu sa vaginalnim orgazom jeste los ljubavnikcommendatore wrote:nisam ja skopco tvoj zakljucak ali ti zelis reci - da je pored miliona cundara u gradu bas eto zagrizla za moj komad zato sto sam bio los - ili nisam dobro skonto?
- Connaisseur Karlin
#73 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
ali tema nije o zenama kao losim ljubavnicamacommendatore wrote:a sta je zenka koja nije u stanju zadovoljiti muskarca vaginalno?Connaisseur Karlin wrote:muskarac koji ne zna zadovoljiti zenu sa vaginalnim orgazom jeste los ljubavnikcommendatore wrote:nisam ja skopco tvoj zakljucak ali ti zelis reci - da je pored miliona cundara u gradu bas eto zagrizla za moj komad zato sto sam bio los - ili nisam dobro skonto?
tebi se ne gadi analni seks,ali mnogi muskraci ne zele, analni seks,a takvi nemaju alternativu ,kuzis
kako ces zadovoljiti zenu koja ne zeli i ne voli anlani seks
Last edited by Connaisseur Karlin on 12/09/2016 23:17, edited 1 time in total.
- supercali
#74 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Pa ne znam ja sitnice sta ona voli ne voli
Kao sto mjau rece mnoge od vas ocekuju madjionicare citace misli sta li pa da znamo sve
Ja citam partnericu koliko mogu i pokusavam da joj udovoljim
Ako sam procitao mjau ne znaci da cu i tebe procitati jer nemate svi iste afinitete prema necemu
Nju mozda izludjuju ugrizi za vrat a tebi je to uvrnuto i sl
Ona voli mozda na nekim neobicnin mjestima a ti samo krevet ona voli da je pokretljiva a ti legnes samo a ti respo hoblaj itd
Kao sto mjau rece mnoge od vas ocekuju madjionicare citace misli sta li pa da znamo sve
Ako sam procitao mjau ne znaci da cu i tebe procitati jer nemate svi iste afinitete prema necemu
Ona voli mozda na nekim neobicnin mjestima a ti samo krevet ona voli da je pokretljiva a ti legnes samo a ti respo hoblaj itd
- Connaisseur Karlin
#75 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
a jooj,ako iskljucivo vodis seks sa citanjem partnericepa,mogu odmah reci,da to nije dobar znak za kvalitetno vodjenje ljubavisupercali wrote:Pa ne znam ja sitnice sta ona voli ne voli