Eto falla ti osobo sa foruma ovoga ma kojeg spolovila da siConnaisseur Karlin wrote:
![]()
Ne quotam namjerno svoj post jer se zene vole vracati unatrag, ali samo ako imaju dobar razlog za to. Znas vec kako to ide
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Eto falla ti osobo sa foruma ovoga ma kojeg spolovila da siConnaisseur Karlin wrote:
![]()
Kad smo već kodspreca wrote:dale cooper wrote:Edo i spreca idu starim, oprobanim receptom preko želudca do srca...pa onda na niže.![]()
stara skola....grehota je
gladnu

Well said.AstorH wrote:Za zenu je najvaznije da imate razumjevanje.
Ako to nemas, jebace pola kvarta dok to ne nadje - kad tad.
Zena ustvari ne trazi kurac, toga ima na svakoj strani, zena trazi razumjevanje, integriranje u njenu mastu, prodor u njene zelje, ali prvenstveno shvatanjem i razumjevanjem, onda kurcem.
Kada to uspijete, vi imate i zenu i ljubavnicu i kurvu. To se trazi zar ne?
Zena uopce nije komplicirana ako imamo prema njoj ispravan pristup.
Mnogi muskarci se navale na zenu kao panjevi i zale se kako je losa u krevetu.
A panj, sta cemo sa tim?
Zene ne vole panjeve, istina da im je radost osjetiti dobru batinu u procjepu vaginalnog otvora (oh kako sam samo kulturan) ali nije sve u tome kada je rijec o zenama. Zaista nije.
Zena treba razumjevanje, zena treba slobodu govora i izrazavanja, sve to treba i u vezi i u braku, jer ako tada nema, kada joj to treba ako ne tad?
Zasto sve ovo pisem?
Zato sto mi je zao zena koje se nazivaju kurvama, a htjele su samo malo zadovoljstva, komadic nesebicnog muskarca, i mrvu razumjevanja.
Zele slobodu govora, a sustezu se da kazu sta zele jer ih partner ne razumije, jos gore - osudjuje.
I to se povlaci godinama. A ona da ugodi, zena cini svasta, dok on nista.
Ako vec yebete zenu imajte na umu da zena osim kurca treba - razumjevanje, slobodu govora, mašte, i slobodu izrazavanja i da se ne dvoumi ni 1 sekundu da ce u necemu biti krivo shvacena. Kad to postignete, mozete se smatrati dobrim i partnerom i ljubavnikom. Kako god.
Tekst nije kopiran niti ista slicno. Upregnite google slobodno. Nego mi zao dobrih zena sto trpe gamad musku na sebi i kad nalete na dobru stvar etiketiraju je kao kurvu.
Nijedna zadovoljna zena ne vara.
Vara samo nezadovljna.
Vruca kava i gola zena ne mogu da cekaju.
Ohlade se.
pozyy.
Aj zdra'oAstorH wrote:Za zenu je najvaznije da imate razumjevanje
(tj da igraš kako ona svira i ne talasaš previše).
Ako to nemas, jebace pola kvarta dok to ne nadje - kad tad.
Jebaće i ovako i onako jer ako imaš razumijevanje nećeš se ljutiti.
Zena ustvari ne trazi kurac, toga ima na svakoj strani, zena trazi razumjevanje, integriranje u njenu mastu, prodor u njene zelje, ali prvenstveno shvatanjem i razumjevanjem, onda kurcem.
I u konačnici opet ode tražit sebi kurca .....
Kada to uspijete, vi imate i zenu i ljubavnicu i kurvu. To se trazi zar ne?
Da, to se traži da bi ona bila u potpunosti zadovolj(e)na.
Zena uopce nije komplicirana ako imamo prema njoj ispravan pristup.
Mnogi muskarci se navale na zenu kao panjevi i zale se kako je losa u krevetu.
A panj, sta cemo sa tim?
A to što panj radi k'o crnac da dotična sve ima, šta ćemo s tim, jer ova vrsta žene o kojoj ti govoriš teško da radi na njivi, jelda?
Zene ne vole panjeve, istina da im je radost osjetiti dobru batinu u procjepu vaginalnog otvora (oh kako sam samo kulturan) ali nije sve u tome kada je rijec o zenama. Zaista nije.
Zena treba razumjevanje, zena treba slobodu govora i izrazavanja, sve to treba i u vezi i u braku, jer ako tada nema, kada joj to treba ako ne tad?
A i pored sveg razumijevanja, sloboda i izražavanja opet ona ode tražit sebi batinu za vaginalni procjep, jer od panja nema ništa jelda?
Zasto sve ovo pisem?
Zato što gledaš samo jednu stranu ove priče.
Zato sto mi je zao zena koje se nazivaju kurvama, a htjele su samo malo zadovoljstva, komadic nesebicnog muskarca, i mrvu razumjevanja.
Nije mi ih nimalo žao ako razmišljaju ovako kao što si ih ti opisao.
Zele slobodu govora, a sustezu se da kazu sta zele jer ih partner ne razumije, jos gore - osudjuje.
I to se povlaci godinama. A ona da ugodi, zena cini svasta, dok on nista.
Definiši svašta, gledanje safunjara, turpijanje noktiju, peglanje kartica, traženje batine, svaljivanje svega na panj??
Ako vec yebete zenu imajte na umu da zena osim kurca treba - razumjevanje, slobodu govora, mašte, i slobodu izrazavanja i da se ne dvoumi ni 1 sekundu da ce u necemu biti krivo shvacena. Kad to postignete, mozete se smatrati dobrim i partnerom i ljubavnikom. Kako god.
Ako je već jebem onda hoću da i ona mene razumije koliko i ja nju, tek kad postoji balans obje strane može se nešto postići, a ovako ovo izgleda kao priručnik kako ispasti papak da ti guze ženu pred tobom a ti kao sve razumiješ jer si dobar ljubavnik.
Tekst nije kopiran niti ista slicno. Upregnite google slobodno. Nego mi zao dobrih zena sto trpe gamad musku na sebi i kad nalete na dobru stvar etiketiraju je kao kurvu.
Bio ne bio kopiran dosta je subjektivan i jednostran..... A te da su malo mozak uključile nebi naišle na tu gamad i nebi bile etiketirane kao kurve. Šta misliš kako etiketiraju razvedene muškarce, a?
Nijedna zadovoljna zena ne vara.
Vara samo nezadovljna.
Nijedna žena koja je zadovoljna onim što ima ne vara (čast izuzecima kojih je jako JAAAKO malo)
Vruca kava i gola zena ne mogu da cekaju.
Ohlade se.
Hladnu kafu podgriješ i bude vrela, ženu koju guzi drugi podgrijati nemožeš
pozyy.
Čim se on hvali na sva usta od njeg hajra nejma.MJAU - da wrote:Uspori malo. Izliječila sam ja kroničnu nehebicu. Najgori su petominutaši, a to se fali na sva usta. Toljagom samo.supercali wrote:Naravno da jeste
Razloga za to je mnogo ili muskaraci nisu dobri po defaultu ili se ne nadju sa partnerom koji je kompatibilan sa njegovim zeljama preferencijama i sl isto vazi i za obrnuto
Evo upravo tema na kojoj smo pricali je dokaz
Ona je bila s ovim godinama a ona nije imala sexa kako valja a kamoli orgazam a taj mozda tamo nekog edina izludjuje svojim sexualnim cinom al jok ona zapela da ga mjenja umjesto da je prekinula i trazila nekog drugog s kojim vi imala redovan zdrav sex a mozda bi i orgazam dozivjela

ama zensko samAstorH wrote:Eto falla ti osobo sa foruma ovoga ma kojeg spolovila da siConnaisseur Karlin wrote:
![]()
Ne quotam namjerno svoj post jer se zene vole vracati unatrag, ali samo ako imaju dobar razlog za to. Znas vec kako to ide
Obaraš žene sa nogu masnoćama i trigliceridima.edo_79 wrote:Kad smo već kodspreca wrote:dale cooper wrote:Edo i spreca idu starim, oprobanim receptom preko želudca do srca...pa onda na niže.![]()
stara skola....grehota je
gladnu
na prazan želudac ... imal koja da je gladna ....
Da riješimo te formalnosti oko doručka pa da se bacimo na pos'o
Sto bi oni sa fejsa rekli: Hvala dragaConnaisseur Karlin wrote:
ama zensko sam
AstorH wrote:Sto bi oni sa fejsa rekli: Hvala dragaConnaisseur Karlin wrote:
ama zensko sam
Ono sto ne kazu, jer su stipse, a ja kazem ovdje pred svima:
Javicu ti se na PP![]()
Nemoj sutra da bude - ja za sve kriv.Connaisseur Karlin wrote:
ufAstorH wrote:Nemoj sutra da bude - ja za sve kriv.Connaisseur Karlin wrote:
Pazi sa pises
Connaisseur Karlin wrote:ufAstorH wrote:Nemoj sutra da bude - ja za sve kriv.Connaisseur Karlin wrote:
Pazi sa pises

Zasto ne oboje?joske wrote:zasto biti zenin prijatelj kada mozes biti ljubavnik rekao bi Balzac