taman stigo u SA i hocu mamu da izvedem u jedan dobar restoran.. Zato trazim dobar/dobre restorane u blizini Carsije, ferhadije itd.. A naravno mogu i restorane kao Park princeva itd, dakle je nesto posebno
Hvala vam
Imidz je svjetski restoran kako po kvalitetu ugodjaju,lokaciji, uslugi.. Uvijek kad idem tim putem navratim..Alive wrote:Imidz u Semizovcu i Brajlovic na Ilidzi moja preporuka![]()
Nevjerovatno, čovjek pita za restoran u blizini Čaršije, a neki ga šalju u Semizovac, na Ilidžu, na Ciglane, na Grbavicu......Zato trazim dobar/dobre restorane u blizini Carsije, ferhadije itd..
Na Carsiji ja ne znam za neki bas dobar restoran, cula sam da je Inat kuca preskupa i da nije cemu, a ostalo su cevabdzinice i ascinicepoznanik wrote:Nevjerovatno, čovjek pita za restoran u blizini Čaršije, a neki ga šalju u Semizovac, na Ilidžu, na Ciglane, na Grbavicu......Zato trazim dobar/dobre restorane u blizini Carsije, ferhadije itd..![]()
![]()
kakav kibe, klepe mu 12 maraka. otkako je mirso purivatra poceo dovodit poznate glumce gore za sff, tako onaj kibetov krelac od sina odlucio da napuca cijene ko da je restoran u holivudu.Bountiful wrote:Restoran Kibe
U Tavoli je kvalitet hrane i usluge davno opao, ne idem tamo vec godinama.tf2_spy wrote:tavola brate. hrana i usluga su im godinama na istom (visokom) nivou.