Želim ti lijepa, topla i sunčana jutra od sada do vječnosti. (to je prvo što napravim svakog jutra. Poželim lijep dan onima koji su mi izuzetno, a onda redom malo manje dragi).
Inače ta se "mladež" zatekla igrom slučaja na dotičnom topiku iz čistog prijateljstva i pijeteta prema dragom mi prijatelju. I nije mi se činilo priličnim pozdravljati na njemu bilo koga.
Usput jednako bih ti mogla uzvratiti lopticu pa primijetiti da si bio u mojim krajevima a nisi bio vrijedan ni na kavu doći, za razliku od nekih drugih dragih likova s ovog foruma, koji ma koliko daleko od Rijeke prolazili ipak su poželjeli popiti je sa mnom u nekom djeliću lijepe mi naše. Pa nije Velebit na kraj svijeta.
A od forumskog druženja sam odustala jer mislim da nije lijepo naturati se negdje gdje se ne osjećaš dobro došao. Ovo valjda ne moram argumentirati.
Novalic
Novo, iskreno se nadam da to k.... ne znači što mi je prvo na pamet palo. Pojma nemam kad sam i čime zaslužila taj epitet. Koliko znam u životu ti nisam uputila ni jednu jedinu ma ni približno neugodnu riječ.k....
Pozdrav svima od srca
Smiljana