DOBRA TI JUTRA STARI

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

smib

#1 DOBRA TI JUTRA STARI

Post by smib »

Evo prijatelju Stari, da ne kažeš da je ta "mladež" tako nekulturna.
Želim ti lijepa, topla i sunčana jutra od sada do vječnosti. (to je prvo što napravim svakog jutra. Poželim lijep dan onima koji su mi izuzetno, a onda redom malo manje dragi).

Inače ta se "mladež" zatekla igrom slučaja na dotičnom topiku iz čistog prijateljstva i pijeteta prema dragom mi prijatelju. I nije mi se činilo priličnim pozdravljati na njemu bilo koga.
Usput jednako bih ti mogla uzvratiti lopticu pa primijetiti da si bio u mojim krajevima a nisi bio vrijedan ni na kavu doći, za razliku od nekih drugih dragih likova s ovog foruma, koji ma koliko daleko od Rijeke prolazili ipak su poželjeli popiti je sa mnom u nekom djeliću lijepe mi naše. Pa nije Velebit na kraj svijeta.
A od forumskog druženja sam odustala jer mislim da nije lijepo naturati se negdje gdje se ne osjećaš dobro došao. Ovo valjda ne moram argumentirati.

Novalic
k....
Novo, iskreno se nadam da to k.... ne znači što mi je prvo na pamet palo. Pojma nemam kad sam i čime zaslužila taj epitet. Koliko znam u životu ti nisam uputila ni jednu jedinu ma ni približno neugodnu riječ.
Pozdrav svima od srca
Smiljana
Fair Life

Post by Fair Life »

Od srca MRNJAUUUUU Smib samo za tebe!

Image
novalic

Post by novalic »

smiljo, nemoj se zajebavat'...

vec objasnih da je ovo k samo jedna greska u tipkanju... do sada ni ne skuzih na sta je to moglo asocirati.. s

sada znam zasto me stari upita, :shock:

nikada niti pomislila...

al' ako te imalo strecnu... oprosti...

PS

drago mi je da si tu, mada me preznoji, zenska glavo :shock:
novalic

Post by novalic »

novalic wrote:maksuz dobrojutro starome...
sta ima dilberu ?

ko velis da je bio na forumu !? jel' ONA rijecanka ?

k :-D :-D

i osim toga nije k.......

nego ovako...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Srce mi se cepa kada ovo citam... :D :D :D :D
smib

Post by smib »

Novo, nemoj da te zbog mene znoj probija. Pa znaš me valjda toliko.
Fair:
Image

Horny:
Image
novalic

Post by novalic »

samo da ti velim da ono malcice prekrojavanje poruke nikako nije u redu...

preznojih se bez veze... i bez razloga...

bolesno je i pomisliti...

al' neka te...
horns&drums

Post by horns&drums »

Nemoj, evo placem k'o ljuta godina :D :D :D :D :D :D

Image
Glumica

Post by Glumica »

eeejj... bas je lijepo vidjeti da nam je smib jos ponekad tu... :)
veeeeliki, veliki pozdrav
smib

Post by smib »

Glumice draga, navratim ja ponekad. Pa sve i da hoću teško je izbrisati tri godine svakodnevnog druženja. Ali se zadovoljim ulogom promatrača. Manje je stresno za moje zdravlje, a i poučnije vjeruj mi.
PS: pope li se ti na Mont Blanc?
Stari

Post by Stari »

Eh eh eh evo procitah ovo nakon sto sam uspio malo uhvatiti krivinu od ovih ovdje ....(ubijaju me lagano)

Smiljo ...pa ...ti dosla... i to onako slucajno....hajde, hajde, nek je sa srecom. Bice to i jos koji put akobogda ...samo nemoj sad da te opet nema po 2-3 mjeseca.

A... forume moj ...evo vidite sta sam vam uredio ....vratio sam vam Smib ....Nemojte me ljubiti ...jer bilo je to sa istinskim i nadam se obostranim zadovoljstvom. A sad , onako iskreno, nije da se foliram ...al' vec sam bio poceo gubiti nadu i vjeru u svoje .... vlastite kapacitete.

A sad sasvim privatno ...izmedju mene i smiljke ....bio sam na Korzu i pio kafu, onako kako sam i rekao da cu, i cekao i cekao ....i mozda te vidio ...vjerujem u to.
BECHO

Post by BECHO »

Welcome Back Smibice! Sta ima novo u Rijeci? :)
novalic

Post by novalic »

da ti nisi ponosan na ono
k.....
smib

Post by smib »

Stari :shock:
ako si stvarno šetao Korzom, :x odričem te se javno preko svih valova ovog medija. Sram te bilo do sudnjeg dana.
Da ja dolepršam u Švedsku (a bila sam vrlo blizu, svega me jedna granica djelila od nje) ja bih te potražila pa makar još tri aviona zbog toga promijenila. E jesi pravi Bosanac. :(
:oops: Za kaznu moraš drugo ljeto ponovno doći :)

Becho, ništa nova na Balkanu a ni šire kako mi se čini. Ista meta, isto odstojanje. Kad ćemo opet glasati za neku tvoju kreaciju?
horns&drums

Post by horns&drums »

novalic wrote:da ti nisi ponosan na ono
k.....
arina? U tome je fol? :D
car-x

Post by car-x »

safun..
novalic

Post by novalic »

ma ovdje je i tako i tako rasrostranjena slobodna interpretacije, pa sto ne bi i ti 8-) :D
Stari

Post by Stari »

smib wrote:Stari :shock:
ako si stvarno šetao Korzom, :x odričem te se javno preko svih valova ovog medija. Sram te bilo do sudnjeg dana.
Da ja dolepršam u Švedsku (a bila sam vrlo blizu, svega me jedna granica djelila od nje) ja bih te potražila pa makar još tri aviona zbog toga promijenila. E jesi pravi Bosanac. :(
:oops: Za kaznu moraš drugo ljeto ponovno doći :)

Becho, ništa nova na Balkanu a ni šire kako mi se čini. Ista meta, isto odstojanje. Kad ćemo opet glasati za neku tvoju kreaciju?

Ne ne ne eh pa zar si se vratila da bi se svadjala i to sa mnom ...tc tc tc ....

Nisam setao korzom, nego sjedio..... u hladu tende one male kafanice ...na onoj slici sto je bila na onom starom SA-x forumu...i ponasao se u skladu sa onim sto obecah tada na tom topicu ...kojoj se sada vise ne sjecam imena ni tematike. A sta bi da sam ti se javio ? Za mene fazon ...i jeste u tome... da smo ovdje anonimni, zar se ne sjacas. A ti si upravo onakva kakvom sam te oslikao u mom opisu....ne obracas previse paznje na svijet oko tebe.
smib

Post by smib »

kukavico :oops:
Stari

Post by Stari »

Eh sad kad smo to sredili ...da vidimo ko ce biti dobrovoljac pa da sredi povratak ostalih velikana foruma:

SaYe, Livadica, Weasela, 4puta banovanog krmka, Engrama....Nesto sam mislio pa kontam ....ako neko moze sraditi da se Livadic vrati to bi onda mogo srediti...H&D i Manijak1..... oni su nekako njemu bili najbliskiji...a SAYU se dogovorite plebiscitom....

Smiljka ....stvarno te ne razumijem ponekad ...no nema veze ...ja sam poznat po tome
smib

Post by smib »

Nismo ništa sredili.
A koliko znam, osim Weasela, ostalu prozvanu gospodu mogu jedino administratori sa-xa vratiti. A oni ne djele tvoju (priznajem i moju) nostalgiju. :wink:
twin_mk

Post by twin_mk »

I ja ... :-) ..mada...:s

Alejkumu selam....instant_dzihade..i tebi :oops:
smib

Post by smib »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jel' ovo stara postava u novim dresovima :D :D :D :P
novalic

Post by novalic »

cija li ce kuja krepat'

vidi vidi ko je to nama navratio...

(bolje iznenadjenje od ovog prijasnjeg) 8-)
twin_mk

Post by twin_mk »

Ja..sreda zovem se :o
sto da se lazemo
i sredom se..najbolje slazemo :-)

Svijet je otiso u ....

Anarhija, buraz... :roll: ..anarhija :x
Post Reply