Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam cija je obrada ona verzija za koju kazete da nije AC/DC, Lenny Kravitz je imao svoju verziju ali se razlikuje od ove.
ne bi zacudilo da su je odsvirali ,jer postavljena pjesma od T ima elemenata odnosno riffova od angus younga ali cisto sumljam da je ono glas od johnsona.
--------------
evo hells bells koja je super obrada the dandy warhols-a http://rapidshare.de/files/6628691/02th ... s.mp3.html
Pomagaj.Kad god pritisnem da slusam ili snimim pojavi se neki da nepsujem i onda pita hos premijum ili free.Mislim na ove adrese koje vi stavljate ovdje od albuma.Pomozite plizz.
Santos wrote:Pomagaj.Kad god pritisnem da slusam ili snimim pojavi se neki da nepsujem i onda pita hos premijum ili free.Mislim na ove adrese koje vi stavljate ovdje od albuma.Pomozite plizz.
ovdje je objasnjeno kako ces upoladovati i downloadovati pjesmicu
Hvala buraz.Skonto sam.Ima li ko da postavi link od Vangelisa onaj album sa Casom na naslovnoj strani.Neznam ime albuma al sjecam se te case i da je prva stvarka sa a strane razvaljivala.
Santos wrote:Hvala buraz.Skonto sam.Ima li ko da postavi link od Vangelisa onaj album sa Casom na naslovnoj strani.Neznam ime albuma al sjecam se te case i da je prva stvarka sa a strane razvaljivala.
Album Albedo 0.39 iz 1976.
1 Pulstar
2 Free Fall
3 Mare Tranquillitatis
4 Main Sequence
5 Sword Of Orion
6 Alpha
7 Nucleogenesis (Part One)
8 Nucleogenesis (Part Two)
9 Albedo