dobra mjesta za izac u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

igla

#1 dobra mjesta za izac u Sarajevu

Post by igla »

Korner
city pub
Sloga (ovisno o senzibilitetu gore ili dole)
pivnica hs
extreem
etc..........
atmejdan park- fakat mi nije jasno sto tamo nema raje fakat fino mjesto al valjda nije raji na putu, valjda ce nesto tamo biti tokom sa film festivala
:? :? :? :?
morti

#2 Re: dobra mjesta za izac u Sarajevu

Post by morti »

igla wrote:Korner
city pub
Sloga (ovisno o senzibilitetu gore ili dole)
pivnica hs
extreem
etc..........
atmejdan park- fakat mi nije jasno sto tamo nema raje fakat fino mjesto al valjda nije raji na putu, valjda ce nesto tamo biti tokom sa film festivala
:? :? :? :?
Eeeeee...Slogo,Slogo...Prodala si se,m@mu ti!!!
A valjala je...
Nisam bio odavno...jel se rok napokon vratio?
Gazz

Post by Gazz »

Hacienda
Caballo
Pivnica
Delikates
Chicco
Mesh
Galerija

p.s. City Pub postao ruralan, Sloga obdanište... :roll:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Gazz wrote:Hacienda
Caballo
Pivnica
Delikates
Chicco
Mesh
Galerija

city je davno "postao ruralan" :D

mislim da su delikates i mash navikani, mada idem tamo, nije da sam nesto odusevljen... nekako mi ipak ne sjeda... izbor je manje vise nikakav... :-?
flora.sa

Post by flora.sa »

Hacienda,
Karabit
Galerija..
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Karabit mi se svidja, ali mene npr. zanimaju mjesta gdje se moze popit medju normalnim narodom... Da me niko0 ne izbode... :D
flora.sa

Post by flora.sa »

Alfons Kauders wrote:Karabit mi se svidja, ali mene npr. zanimaju mjesta gdje se moze popit medju normalnim narodom... Da me niko0 ne izbode... :D
u tom slučaju: duo BB-Bazeni, Bosna :D
Gazz

Post by Gazz »

Alfons Kauders wrote:
Caballo
Pivnica
Delikates
Chicco
Mesh
Galerija

city je davno "postao ruralan" :D

mislim da su delikates i mash navikani, mada idem tamo, nije da sam nesto odusevljen... nekako mi ipak ne sjeda... izbor je manje vise nikakav... :-?
City pub je fakat tezio ka tome da bude dobro mjesto i bio je prvih par mjeseci, ali onda ne znam sta se desilo... pocele dolaziti neke "orijentalne" face, za koje ne mogu nikako da dokucim odakle pristizu :roll: Svaka čast normalnim facama, ali rijetkim, koji zalaze tamo ...

Mesh i delikates su mi fakat ok i nekako najcesce vremena provodim tamo, jos uvijek je ok raja, a i ambijent je ugodan.

Ostala mjesta koja sam navela takodjer.

Bilo bi lijepo kada bi neko od raje predlozio jos kakva mjesta slicnog tipa, da malo promijenim :-)
:-) :-) :-)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Svaki park je na svoj način dobar :D :D
City Pub postao ruralan
Ubio se za mene , onda :D
:oops: London pred vratima :D libo me za Mash i Hash :D
Čuj :oops: Brazzo
Sloga obdanište
ja nisam primijetio :D :D :D :D vaspitačice :D :D :D :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

flora.sa wrote:
Alfons Kauders wrote:Karabit mi se svidja, ali mene npr. zanimaju mjesta gdje se moze popit medju normalnim narodom... Da me niko0 ne izbode... :D
Nije to za mene florice... Nikako... :D
Gazz

Post by Gazz »

izvin'te me al' gdje je Karabit :oops:

:roll: :-? :? 8-) :)
flora.sa

Post by flora.sa »

Alfons Kauders wrote:
flora.sa wrote:
Nije to za mene florice... Nikako... :D
možda i selmicu uhvatiš u (ne)zgodnom položaju :D , pa nam to predočiš korpus delikates!!! :D :lol: :lol: :D
tigris

Post by tigris »

ima kafana "kod bibana".....nalazi se iznad parka priceva.........unutra je bezze al vani je super...trava drvece...drvene klupe i stolovi.....pomalo i romanticno....ubilo se za otici sa rajom sjediti do kasno u noc i cugati
Gazz

Post by Gazz »

tigris wrote:ima kafana "kod bibana".....nalazi se iznad parka priceva.........unutra je bezze al vani je super...trava drvece...drvene klupe i stolovi.....pomalo i romanticno....ubilo se za otici sa rajom sjediti do kasno u noc i cugati
tigris sjedila sam prosle godine "kod bibana" i odusevljena sam mjestom, fantasticno, predivno, izvrstan pogled na grad :-) nisam odavno bila, a cula sam da je Biban umro :( i je li se jos uvijek moze gore sjediti :?
faraon_

Post by faraon_ »

Tunel kod Sebilja...
tigris

Post by tigris »

Gazz wrote:
tigris wrote:ima kafana "kod bibana".....nalazi se iznad parka priceva.........unutra je bezze al vani je super...trava drvece...drvene klupe i stolovi.....pomalo i romanticno....ubilo se za otici sa rajom sjediti do kasno u noc i cugati
tigris sjedila sam prosle godine "kod bibana" i odusevljena sam mjestom, fantasticno, predivno, izvrstan pogled na grad :-) nisam odavno bila, a cula sam da je Biban umro :( i je li se jos uvijek moze gore sjediti :?
ma gazz nisam bila ovog ljeta nekako svi hoce na ta neka hit mjesta kontas......po gradu daj da me vide i tako....nisam imala s kim da odem hebi ga..............nadam se da se jos moze bilo je bas dobro :(
Gazz

Post by Gazz »

tigris wrote:
Gazz wrote:
ma gazz nisam bila ovog ljeta nekako svi hoce na ta neka hit mjesta kontas......po gradu daj da me vide i tako....nisam imala s kim da odem hebi ga..............nadam se da se jos moze bilo je bas dobro :(
Lijepo je otići na poslijepodnevnu kaficu gore, ono poslije posla da se covjek odmori, ali evo da hoce malo ljepse vrijeme, sjednemo u bibilicu i kafenisemo ;)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Dobro mjesto Kinoteka, dzaba pive :D:D:D:D
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

pa gdje su sminkeri ovdje?:) Niko ne spominje Bičakčića i Central, Sosove, Pashe, Izlog i ostale jazbine gdje se skuplja lokalni napucani djiberaj:))
Ispade, je.bote, da su samo ovi "normalni" kafici puni, a u sminkeraj niko ne zalazi.

Meni se svidjaju Rajvosa (kod Keke fakat nikad papka nisam vidio da sjedi) Jazz, Korner, Karabit i Aquarius, (dok je još postojao).

Sloga je ubijala 98-00, kod Fude je vikendom lom bio, ali onda mu je nešto došlo pa počeo naplaćivati konzumacije, te se sa rock svirke uzivo prebacio na narodnjake i sad je sve otišlo u k...c krasni..
Fis isto tako.
Generalno za raju 25+ slabo dobrih mjesta ima, ova mladjarija još može nešto i naći.
Gazz

Post by Gazz »

alphonse kauders wrote:pa gdje su sminkeri ovdje?:) Niko ne spominje Bičakčića i Central, Sosove, Pashe, Izlog i ostale jazbine gdje se skuplja lokalni napucani djiberaj:))
Ispade, je.bote, da su samo ovi "normalni" kafici puni, a u sminkeraj niko ne zalazi..
Idem ja, doduse jednom u sto godina :-) Central popodne kafa iako je i tu u zadnje vrijeme sve djecurlija, Izlog iliti Delikates - ne bih rekla da je tu "napucani djiberaj", kako ti rece , cak stavise raja je sasvim ok i normalna :D
tigris

Post by tigris »

ja idem nekad kod bicakcica ali samo da se isplesem, posto volim da plehem mnogo............delikatesna mi je trenutno naj naj.....
debela

Post by debela »

Caballo
Chicco
Galerija
gdje se nalaze ove kafane?
Gazz

Post by Gazz »

debela wrote:
Caballo
Chicco
Galerija
gdje se nalaze ove kafane?
Hacienda - čaršija, preko puta Alo Alo, u blizini Želje II

Caballo - Breka

Chicco - Ciglane kod AA

Galerija - kod Centrala, tačnije banke Raiffaissen (je l' se vako pise :D)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Gazz wrote:a gdje idemo :? :-? :D
Kod Bibana pa negdje u prirodu :D:D

Debela:

1. Carsija

2. ne znam

3. ne znam

4. Kod Vjecne vatre, u Ferhadiji
Gazz

Post by Gazz »