city pub
Sloga (ovisno o senzibilitetu gore ili dole)
pivnica hs
extreem
etc..........
atmejdan park- fakat mi nije jasno sto tamo nema raje fakat fino mjesto al valjda nije raji na putu, valjda ce nesto tamo biti tokom sa film festivala
Eeeeee...Slogo,Slogo...Prodala si se,m@mu ti!!!igla wrote:Korner
city pub
Sloga (ovisno o senzibilitetu gore ili dole)
pivnica hs
extreem
etc..........
atmejdan park- fakat mi nije jasno sto tamo nema raje fakat fino mjesto al valjda nije raji na putu, valjda ce nesto tamo biti tokom sa film festivala
![]()
![]()
![]()
city je davno "postao ruralan"Gazz wrote:Hacienda
Caballo
Pivnica
Delikates
Chicco
Mesh
Galerija
p.s. City Pub postao ruralan, Sloga obdanište...
City pub je fakat tezio ka tome da bude dobro mjesto i bio je prvih par mjeseci, ali onda ne znam sta se desilo... pocele dolaziti neke "orijentalne" face, za koje ne mogu nikako da dokucim odakle pristizuAlfons Kauders wrote:city je davno "postao ruralan"Gazz wrote:Hacienda
Caballo
Pivnica
Delikates
Chicco
Mesh
Galerija
p.s. City Pub postao ruralan, Sloga obdanište...![]()
mislim da su delikates i mash navikani, mada idem tamo, nije da sam nesto odusevljen... nekako mi ipak ne sjeda... izbor je manje vise nikakav...
Ubio se za mene , ondaCity Pub postao ruralan
ja nisam primijetioSloga obdanište
Nije to za mene florice... Nikako...flora.sa wrote:u tom slučaju: duo BB-Bazeni, BosnaAlfons Kauders wrote:Karabit mi se svidja, ali mene npr. zanimaju mjesta gdje se moze popit medju normalnim narodom... Da me niko0 ne izbode...
možda i selmicu uhvatiš u (ne)zgodnom položajuAlfons Kauders wrote:Nije to za mene florice... Nikako...flora.sa wrote:u tom slučaju: duo BB-Bazeni, BosnaAlfons Kauders wrote:Karabit mi se svidja, ali mene npr. zanimaju mjesta gdje se moze popit medju normalnim narodom... Da me niko0 ne izbode...
tigris sjedila sam prosle godine "kod bibana" i odusevljena sam mjestom, fantasticno, predivno, izvrstan pogled na gradtigris wrote:ima kafana "kod bibana".....nalazi se iznad parka priceva.........unutra je bezze al vani je super...trava drvece...drvene klupe i stolovi.....pomalo i romanticno....ubilo se za otici sa rajom sjediti do kasno u noc i cugati
ma gazz nisam bila ovog ljeta nekako svi hoce na ta neka hit mjesta kontas......po gradu daj da me vide i tako....nisam imala s kim da odem hebi ga..............nadam se da se jos moze bilo je bas dobroGazz wrote:tigris sjedila sam prosle godine "kod bibana" i odusevljena sam mjestom, fantasticno, predivno, izvrstan pogled na gradtigris wrote:ima kafana "kod bibana".....nalazi se iznad parka priceva.........unutra je bezze al vani je super...trava drvece...drvene klupe i stolovi.....pomalo i romanticno....ubilo se za otici sa rajom sjediti do kasno u noc i cugatinisam odavno bila, a cula sam da je Biban umro
i je li se jos uvijek moze gore sjediti
Lijepo je otići na poslijepodnevnu kaficu gore, ono poslije posla da se covjek odmori, ali evo da hoce malo ljepse vrijeme, sjednemo u bibilicu i kafenisemotigris wrote:ma gazz nisam bila ovog ljeta nekako svi hoce na ta neka hit mjesta kontas......po gradu daj da me vide i tako....nisam imala s kim da odem hebi ga..............nadam se da se jos moze bilo je bas dobroGazz wrote:tigris sjedila sam prosle godine "kod bibana" i odusevljena sam mjestom, fantasticno, predivno, izvrstan pogled na gradtigris wrote:ima kafana "kod bibana".....nalazi se iznad parka priceva.........unutra je bezze al vani je super...trava drvece...drvene klupe i stolovi.....pomalo i romanticno....ubilo se za otici sa rajom sjediti do kasno u noc i cugatinisam odavno bila, a cula sam da je Biban umro
i je li se jos uvijek moze gore sjediti
Idem ja, doduse jednom u sto godinaalphonse kauders wrote:pa gdje su sminkeri ovdje?:) Niko ne spominje Bičakčića i Central, Sosove, Pashe, Izlog i ostale jazbine gdje se skuplja lokalni napucani djiberaj:))
Ispade, je.bote, da su samo ovi "normalni" kafici puni, a u sminkeraj niko ne zalazi..
Hacienda - čaršija, preko puta Alo Alo, u blizini Želje IIdebela wrote:gdje se nalaze ove kafane?Gazz wrote:Hacienda
Caballo
Chicco
Galerija
Kod Bibana pa negdje u priroduGazz wrote:a gdje idemo![]()
![]()