Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebam dobru a jeftinu kopirnicu tojest onu radnju što printa
dakle imam recimo desetak PDFova ( knjige koje ne mogu nigdje nabaviti
jedan PDF => 147 stranica a4 formata
zelim da se to pretvori u knjigu s 147 stranica i da ima fini uvez onaj bijeli papir i eventualno na prvoj stranici da bude crnobijela slika i ime knjige
gdje najeftinije?
i mozel se to pretvoriti u recimo a5 (ovo eventualno za pdfove koji imaju manje od 100 stranica)
Ima u Hrasnom kopirnica PRINT, kad izadjes iz trolebusa (koji ide prema dobrinji) pa ides dole niz prve stepenice, kod njih kopiranje 0,05, kad god odem vidim da stampaju i neke knjige, ili je neko dosao po knjige, vjerovatno imaju neku finu ponudu za knjige, pa eto raspitaj se
imas kopirnicu Profit..nalazi se kod medicine..izmedju medicine i gradjevine..pored autoservisa delta...printanje im je 5pf...i stvarno su brzi..
imas po 4pf kopirnica kod marsalke...u onoj zgradi gdje je hyundai...prodjes okolo...uvijek ima studenata tu u blizini pa mozes pitati...
imas kopirnica HSK kod doma pisaca, od zeljeznicke stanice prema drzavnoj bolnici na lijevu stranu, povoljna je, provjeri, nekolko puta sam slao na kopiranje u nju.
Najjeftinija kopirnica u gradu je prekoputa Ekonomije, tzv.Bjelave..danas kopirao, cijena 100 strana 2.5 KM..tj, 0,025 feninga po stranici... tj, za 5 feninga 2 stranice....
Ajlin wrote:Ja sam iz PDF-a isprintala knjigu od 430 strana i stavili su mi onaj bijeli uvez i to me izaslo samo 20 km!
U pitanju je kopirnica na Bistiku kod Trga Austrije
A drugarica je kpirala knjigu od 550 strana i dobila taj isti uvez za 22 km na Vojnickom Polju u nekoj studentskoj kopirnici!
Ubjedljivo najjeftinija kopirnica je ona u sklopu Kampusa!
hm. ja sam iskopirao, ustvari isprintao, knjigu od 960 strana, izašlo me 21 KM ili 22 KM ne sjećam se tačno. naravno bio je onaj bijeli uvez, koji i nije prekvalitetan al' eto...
to ja ta na Vojničkom studentska, mada su to prije Nedžarići ali eto
Da ne otvaram novu temu, zna li neko moze li se u kopirnicama odraditi print u koloru na jedan veci papir (velicine hamer papira, ne znam koji je format), i da bude po mogucnosti sa onim gredicama i spagom da mogu zakaciti (treba mi za prezentaciju)?
chengaba wrote:Da ne otvaram novu temu, zna li neko moze li se u kopirnicama odraditi print u koloru na jedan veci papir (velicine hamer papira, ne znam koji je format), i da bude po mogucnosti sa onim gredicama i spagom da mogu zakaciti (treba mi za prezentaciju)?
tesko da ces naci u koloru..
mozes crno-bijelo preko plotera, to imas u XEROX u Hrasnom.. nazovi njih i pitaj, ako ko moze- mogu oni.. i vidi jos sa onim CPU..
Da ne otvaram novu temu, zna li neko moze li se u kopirnicama odraditi print u koloru na jedan veci papir (velicine hamer papira, ne znam koji je format), i da bude po mogucnosti sa onim gredicama i spagom da mogu zakaciti (treba mi za prezentaciju)?
Moze, mozes to odraditi u kopirnici MAK u ul. Kosevo, najnormalnije se printa ili na bijeli papir velicine B1 ili A1, ili cak veci, ili manji format, ili pak na hamer u boji, a onda ti dogovoris kako ce se kaciti , s tim da su gredice... sooo out
Chmoljo wrote:imaš i kod studentskih u Nedžarićima koliko znam kopiranje im je 0.02 po stranici
Oni su najjeftiniji... u vas cijelom sarajevu+ ako si student u nedjarićima cijena je -50%
Ako printas nesto golemo, nadjes studenticu iz doma i spojis ugodno sa korisnim...
Chmoljo wrote:imaš i kod studentskih u Nedžarićima koliko znam kopiranje im je 0.02 po stranici
Oni su najjeftiniji... u vas cijelom sarajevu+ ako si student u nedjarićima cijena je -50%
Ako printas nesto golemo, nadjes studenticu iz doma i spojis ugodno sa korisnim...
Koliko košta kolor print A0¸?
ne znam ja sam ti na Pravu, kod mene samo tekst, ništa slike što kaže moj bratić: jebo ovu knjigu, nema slika