Hallo,
interesuje me je li ima neko iskustva sa sredjivanjem papira,tj.dobijanja boravisne dozvole za Svicarsku,sklapanjem braka...koliko traje procedura? Pozdrav
Dobijanje boravisne vize u Svicarskoj
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#2 Re: Dobijanje boravisne vize u Svicarskoj
eve mee
, ako si dugonoga, slatka, zenstvena, sa dobrim proporcijama, interesantna, elokventna, nevolis turbo folk, itd da ne nabrajam sve...javi se kad dodjes....
p.s. naravno ako na taj nacin zelis imas uvijek onih koji slusaju turbake i rado bi se za novac ozenili. samo se stupi sa takvima u kontakt. vjeruj nije ih malo.
ovdje ces ih sigurno naci hrpu: bolchat.de
*** upozorenje
koristenjem gore navedenog linka ja odbacivam totalnu odgovornost od sebe. znaci, upotreba na vlastitu odgovornost!!
p.s. naravno ako na taj nacin zelis imas uvijek onih koji slusaju turbake i rado bi se za novac ozenili. samo se stupi sa takvima u kontakt. vjeruj nije ih malo.
ovdje ces ih sigurno naci hrpu: bolchat.de
*** upozorenje
koristenjem gore navedenog linka ja odbacivam totalnu odgovornost od sebe. znaci, upotreba na vlastitu odgovornost!!
-
aerdna
#3 Re: Dobijanje boravisne vize u Svicarskoj
Herr Priorat,
sve to stoji sto si naveo u prva dva reda,ali imam jos i atribut udata
)..pitanje je postavljeno,jer me interesuje koliko se ceka na vizu kad se predaju papiri u Svicarskoj,jer sam trenutno u rjesavanju tog problema....
sve to stoji sto si naveo u prva dva reda,ali imam jos i atribut udata
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#4 Re: Dobijanje boravisne vize u Svicarskoj
uhh, ja te sad skontao sta si ti napisala.
ti si se vec udala i cekas sad papire da dobijes od vjerovatno muza kojeg "volis" i da se uselis u svicu.
e to ti nebi znao reci. nedavno je legica muza tako dovela i ja mislim onako po prici da nije duze od 2 mjeseca trajalo. nemam pojma. u svakom slucaj dobrodosla!! dobru si zemlju izabrala gdje ces se udati!!