Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobardan.. Dolazim iz Norveske 3 sedmice u SA s poslom. Kad sam vec tu kontam da ocistim i pregledam zube. Znate li dobro stomatologa ?? Prije sam bio kod Senada Omerbasic na Grbavici, nije nesto za mene.
amseboy wrote:Dobardan.. Dolazim iz Norveske 3 sedmice u SA s poslom. Kad sam vec tu kontam da ocistim i pregledam zube. Znate li dobro stomatologa ?? Prije sam bio kod Senada Omerbasic na Grbavici, nije nesto za mene.
Imate li prijedloga i odprilike cjene
hvala unaprijed
ja idem kod zubara dr. Alija Trešnjo i zadovoljan sam, a cijene mu nisu prenapucane ko kod nekih zubara.
ordinacija mu je na trgu heroja posaljem ti broj u pp.
Privatna stomatološka ordinacija "Selimadžović dr. Dijana" - Selimadžović dr Dijana
Adresa: Azize Šaćirbegović 80/A
Općina: Novo Sarajevo
Telefon: +387(0)61 337-314
Manje od 300KM su koštale dvije djelimične pokretne proteze za moju sestru u ambulanti Stomatološkog fakulteta.
Fala Bogu da postoje! Potrebna samo ovjerena knjižica zdravstvena i tih manje od 300KM. Rade totalke besplatno, ali to kada počne I semestar 4. godine u oktobru.
Studenti odrade uz nadgledanje iskusnijih ljekara, al' je džabe + ovjerena zdravstvena knjižica.
amseboy wrote:Dobardan.. Dolazim iz Norveske 3 sedmice u SA s poslom. Kad sam vec tu kontam da ocistim i pregledam zube. Znate li dobro stomatologa ?? Prije sam bio kod Senada Omerbasic na Grbavici, nije nesto za mene.
Imate li prijedloga i odprilike cjene
hvala unaprijed
ja zadovoljan Senadom. (Kovacici)
jedino sam vadio zube kod onog na Grbavici (Huskic cini mi se )
Bodkin wrote:alo kompleksasi momak zivi u norveskoj. ako je odrastao tamo savrseno pise svoj jezik. pitao za savjet i ako nemate nista pametno reci preskocite temu
Neka se onda organizuju, izganjaju pare i formiraju dopunsku skolu na jednom od jezika (htjedoh reci dijalekata) koji se govore u BiH
amko76 wrote:Ne, ovo brkanje padeža je karakteristika Sandžaklija.
A te večernje škole su postojale uvijek brate
Mislim da je to ''brkanje padeža'' davno razrješeno na ovom Forumu.
Sarajlije porijeklom sa Sandžaka su u pravu, a mi ''domaći'' smo u krivu što se tiče padežanja tipa:
''Moj babo navija za FK Saraj'vo, a ja za NK ŽeljA''.