Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
-
almir_tz
#1 Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
Zanima me postoji li takav? Koji poznaje siri kontekst naseg drustva i drustva generalno. Htio bih s njim porazgovarati, cisto da bih bio jos bolji nego sto sad jesam.
Ako imate koga za preporuciti zamolio bih da mi ukratko napisete i kakva je ta osoba ako ga/nju poznajete. Spreman sam za razgovor platiti. Hvala unaprijed!
- Lunizz
#2 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
NA Crnom vrhu ima jedan jako fin covjek.Mahir se zove.Mladji je i odlicno zna sa ljudima.Ja sam isao jedno vrijeme kod njega.Cak smo par puta otisli do grada na kafu da pricamo u normalnom okruzenju.
-
almir_tz
#3 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
Nije vrag da je ovaj:
Salim se!
Jos koji info o njemu? Sta slusa, koje filmove voli (kazes da si bio na kafi)?
Izgleda nebitno, ali je meni jako jako bitno.
Hvala jos jednom!
Salim se!
Izgleda nebitno, ali je meni jako jako bitno.
- Lunizz
#4 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
Drug ne znam sta da ti kazem.Nisam ga pitao nista o njegovom privatnom zivotu osim da je na jednom seminaru dosao u isto iskusenje u kojem sam ja bio,i da nije mogao odoliti....
Uglavnom ima jako finih teza o svemu,zivotu opcenito,nije onaj koji se vodi po nekim knjigama nego radi po nekom svom iskustvu.
Meni je puno pomogao i mislim da je prava adresa.
Sjecam se prvog termina.Ulazim u sobu kod njega i nako pruza mi ruku sta ima ja sam Mahir de mi reci koliko je sati.
I aj kazem ja njemu koliko je sati i pocne neka prica,nakon nekog vremena on mene prekide i pita Sta sam te prvo pitao kad si usao
Reko drug pitao si koliko je sati....
Tek na zadnjoj posjeti mi je rekao da je to neka fora za testiranje mozga
Placao nisam nista ne znam jeli sada nesto promjenjeno
Uglavnom ima jako finih teza o svemu,zivotu opcenito,nije onaj koji se vodi po nekim knjigama nego radi po nekom svom iskustvu.
Meni je puno pomogao i mislim da je prava adresa.
Sjecam se prvog termina.Ulazim u sobu kod njega i nako pruza mi ruku sta ima ja sam Mahir de mi reci koliko je sati.
I aj kazem ja njemu koliko je sati i pocne neka prica,nakon nekog vremena on mene prekide i pita Sta sam te prvo pitao kad si usao
Reko drug pitao si koliko je sati....
Tek na zadnjoj posjeti mi je rekao da je to neka fora za testiranje mozga
Placao nisam nista ne znam jeli sada nesto promjenjeno
-
almir_tz
#5 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
Hvala! Upravo ovakav odgovor mi je trebao.
Ako ima jos ko nekoga neka pise.
-
almir_tz
#6 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?
I to bi bilo to!? Nijedan vise, a pun ih grad. Sad kad bi mogli zaraditi svi heroji nikom ponikose. Zalosno! 
-
teAMICA