Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
almir_tz

#1 Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Post by almir_tz »

Zanima me postoji li takav? Koji poznaje siri kontekst naseg drustva i drustva generalno. Htio bih s njim porazgovarati, cisto da bih bio jos bolji nego sto sad jesam. :) Ako imate koga za preporuciti zamolio bih da mi ukratko napisete i kakva je ta osoba ako ga/nju poznajete. Spreman sam za razgovor platiti. Hvala unaprijed!
Lunizz

#2 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Post by Lunizz »

NA Crnom vrhu ima jedan jako fin covjek.Mahir se zove.Mladji je i odlicno zna sa ljudima.Ja sam isao jedno vrijeme kod njega.Cak smo par puta otisli do grada na kafu da pricamo u normalnom okruzenju.
almir_tz

#3 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Post by almir_tz »

Nije vrag da je ovaj:

Salim se! :D Jos koji info o njemu? Sta slusa, koje filmove voli (kazes da si bio na kafi)?
Izgleda nebitno, ali je meni jako jako bitno. :) Hvala jos jednom!
Lunizz

#4 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Post by Lunizz »

Drug ne znam sta da ti kazem.Nisam ga pitao nista o njegovom privatnom zivotu osim da je na jednom seminaru dosao u isto iskusenje u kojem sam ja bio,i da nije mogao odoliti....

Uglavnom ima jako finih teza o svemu,zivotu opcenito,nije onaj koji se vodi po nekim knjigama nego radi po nekom svom iskustvu.

Meni je puno pomogao i mislim da je prava adresa.

Sjecam se prvog termina.Ulazim u sobu kod njega i nako pruza mi ruku sta ima ja sam Mahir de mi reci koliko je sati.
I aj kazem ja njemu koliko je sati i pocne neka prica,nakon nekog vremena on mene prekide i pita Sta sam te prvo pitao kad si usao :D
Reko drug pitao si koliko je sati....

Tek na zadnjoj posjeti mi je rekao da je to neka fora za testiranje mozga :D

Placao nisam nista ne znam jeli sada nesto promjenjeno
almir_tz

#5 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Post by almir_tz »

Hvala! Upravo ovakav odgovor mi je trebao. :) Ako ima jos ko nekoga neka pise.
almir_tz

#6 Re: Dobar psiholog/sociolog u Sarajevu?

Post by almir_tz »

I to bi bilo to!? Nijedan vise, a pun ih grad. Sad kad bi mogli zaraditi svi heroji nikom ponikose. Zalosno! :(
Post Reply