Dobar glas, daleko se cuje! :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Post Reply
Hakala
Posts: 239
Joined: 29/04/2007 14:00

Dobar glas, daleko se cuje! :D

Post by Hakala » 25/05/2007 03:35

FRANCUSKA glumica Juliette Binoche u stvarnosti nije tako simpatična kao što ju mediji inače prikazuju, tvrde u novom izdanju srpskog Kurira, čiji novinari nisu ostali oduševljeni bliskim susretom s glumicom na ovogodišnjem filsmskom festivalu u Cannesu.

Binoche se tamo zatekla kako bi promovirala svoj novi film "Let crvenog balona", koji je premijerno prikazan na festivalu. No, srbijanske novinare više je zanimala njezina uloga u filmu "Provala", u kojemu se, uz planetarno popularnog holivudskog zavodnika Judea Lawa, pojavljuje i srpska glumica Branka Katić. Binoche u filmu glumi muslimanku Amiru, a film je najnoviji uradak tvorca "Talentiranog gospodina Ripleya" i "Malene", Anthonya Minghelle.

Novinari Kurira u svom izvještaju iz Cannesa pišu o tome kako su prije intervjua s glumicom morali unaprijed pripremiti pitanja, pri čemu im je njezin menadžer zaprijetio kako će, ukoliko ju počnu provocirati pitanjima koje on nije prethodno dopustio, prekinuti intrevju.

Da je Binoche "Srbomrzac" te da "po svoj prilici ima osobni problem sa Srbima" novinari su zaključili iz činjenice da su s Binoche razgovarali u zadnjoj grupi novinara, te da je njezin menadžer prekinuo intrevju u trenutku kada su ju upitali o ulozi muslimanke Amire. "Juliette se tijekom čitavog intervjua folirala i usiljeno smijala, očito u želji da ostavi utisak spontane zvijezde", piše Kurir.

Glumica, kako nadalje donosi list, nije pristala na zajedničku fotografiju s novinarkom Kurira nakon čega novinarska ekipa lista "namjerno kreće za njom nekoliko ju puta pitajući u čemu je problem". No, Kurir je ipak, kako su donijeli u jednom od podnaslova, "uspio nadmudriti glumicu" tako što je njihova novinarka kasnije presrela francusku zvijezdu ispred hotela, i rekla joj da u Cannesu prati lov Emira Kusturice na treću Zlatnu palmu, dodavši kako je novinarka iz Bosne i Hercegovine.

"Binocheva se istog trenutka istopila čuvši ime naše susjedne države i sva sretna zagrlila našu kolegicu, pristavši na slikanje za naš list", piše Kurir
te dodaje kako je pored njihove lažne bosanskohercegovačke novinarke stajalo još nekoliko srpskih novinara, koje je glumica "iskulirala do daske i zapalila u hotel uz obrazloženje da je jako umorna".
(index.hr)ko kaze da smo na losem glasu :oops: ..malo patriotizma nece skodit :bih:


ili je ipak sadaka :roll: :D

juliette... aj laf ju te plaho...navrati ponekad :faraon:


tigris
Posts: 3671
Joined: 25/01/2005 14:21
Location: sarajevo

Post by tigris » 25/05/2007 12:16

dobra koka....kaze u sarajevu joj se najvise svidjelo pace kod hadzibajrica 8-)

User avatar
Prozor
Posts: 4178
Joined: 23/05/2007 00:54

Post by Prozor » 25/05/2007 14:45

HAHAHA e nek him je rekla :D :)

Juliette

:faraon1:

User avatar
karanana
Posts: 38431
Joined: 26/02/2004 00:00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Post by karanana » 25/05/2007 14:48

Al je Juliette glupa.....cuj kupila pricu o novinarki iz BiH koja prati Kusturicin lov na 3. zlatnu palmu. E bas me interesuje koji to novinari iz BiH prate Nemanjin lov.

Post Reply