Dobar dan, izvolite
- black
#51 Re: Dobar dan, izvolite
sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremena
shminka..
-
callmethebreeeze
#52 Re: Dobar dan, izvolite
ja sam mislio da sam u skrivenoj kameri kad sam bio na kosevu s nenom. hajde sto su neljubazni, ali sto sluzbenica nije bila u stanju joj spelovati ime kako treba. ruku na srce, druge doktorice su bile fine, ali kad sam u cekaonici vidio onu posudu u kojoj je neko povratiomamica papucarka wrote:ma nije to problem samo po trgovinama. Koliko ste puta dosli ljekaru, pa vas doktorica ili sestrica docekase kao da ste ovce skupa cuvali![]()
Pokucas, trazis doktoricu, a sestra ti kaze "Sta ce ti doktorica, kad za tebe nema spasa"(Ovo se zaista desilo)
mislim da je to do kucnog odgoja, a ne zbog nekakve frustracije zbog male place i slicno.
-
mamica papucarka
#53 Re: Dobar dan, izvolite
ja u Merkator usla u vrh glave pet puta. Volem vise one sarajevske pijace, nego Merkator, Robot i Wisu zajednoblack wrote:sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremenashminka..
- Bumbar
#54 Re: Dobar dan, izvolite
hm..da ti se nadovezem...ja gledam majicu neku...i pitam sad kod prodavnice imaju li ista vece od vrazije XXS velicine...kad ce ti ona meni...pa eto to ti je univerzalna...ali znas...imam ja superrr dijetu za tebe...Tesssa wrote:Mene u manjim prodavnicama najvise nervira komentarisanje artikala koje kupujem.Kupujem neki dan cokoladu, kad ce prodavacica: "Neko hoce da nam se udebljaaaaaa"
![]()
prijateljica me odvukla da je ne zadavim dijetom
-
Saraswati
#55 Re: Dobar dan, izvolite
Tesssa wrote:Mene u manjim prodavnicama najvise nervira komentarisanje artikala koje kupujem.Kupujem neki dan cokoladu, kad ce prodavacica: "Neko hoce da nam se udebljaaaaaa"
![]()
-
Saraswati
#56 Re: Dobar dan, izvolite
Bumbar wrote:hm..da ti se nadovezem...ja gledam majicu neku...i pitam sad kod prodavnice imaju li ista vece od vrazije XXS velicine...kad ce ti ona meni...pa eto to ti je univerzalna...ali znas...imam ja superrr dijetu za tebe...Tesssa wrote:Mene u manjim prodavnicama najvise nervira komentarisanje artikala koje kupujem.Kupujem neki dan cokoladu, kad ce prodavacica: "Neko hoce da nam se udebljaaaaaa"
![]()
![]()
![]()
![]()
prijateljica me odvukla da je ne zadavim dijetom![]()
![]()
- Tesssa
#57 Re: Dobar dan, izvolite
ja sam prvo bila sokiranaSaraswati wrote:Tesssa wrote:Mene u manjim prodavnicama najvise nervira komentarisanje artikala koje kupujem.Kupujem neki dan cokoladu, kad ce prodavacica: "Neko hoce da nam se udebljaaaaaa"
![]()
![]()
![]()
aj padoh
- Irm@
#58 Re: Dobar dan, izvolite
uh neki dan me bash jedna prodavacica tako iznervirala...
ulazim ja u drogeriju u trznom centru... kad unutra nigdje nikog... ulazi Ona iza mene kao sumanuta... tek joj smjena pocinje... ja uzimam farbu puder i kremu i stavljam na pult... ona uze onaj apartic da uracuna kodove...i jedan joj nece... kaze ona sto nisu uzela drugu farbu vidis da mi ova nece...
ja:pa mozda jer mi bas ta treba... i sad ja vadim novac...i dajem 100 KM... kaze ona:zar nemas nista sitno? rekoh:nemam stvarno... ona:pa svasta mogla si usitniti barem dvoje po 50...
vrati mi kusur i ode...ostavi me samu u drogeriji... tako sam ja fino mogla i koju maskaru uzeti i svasta nesto... uzas... uzas...
ulazim ja u drogeriju u trznom centru... kad unutra nigdje nikog... ulazi Ona iza mene kao sumanuta... tek joj smjena pocinje... ja uzimam farbu puder i kremu i stavljam na pult... ona uze onaj apartic da uracuna kodove...i jedan joj nece... kaze ona sto nisu uzela drugu farbu vidis da mi ova nece...
vrati mi kusur i ode...ostavi me samu u drogeriji... tako sam ja fino mogla i koju maskaru uzeti i svasta nesto... uzas... uzas...
-
Saraswati
#59 Re: Dobar dan, izvolite
Zato si i smrsalaTesssa wrote:ja sam prvo bila sokiranaSaraswati wrote:Tesssa wrote:Mene u manjim prodavnicama najvise nervira komentarisanje artikala koje kupujem.Kupujem neki dan cokoladu, kad ce prodavacica: "Neko hoce da nam se udebljaaaaaa"
![]()
![]()
![]()
aj padoh
, pa mi je kasnije bilo sega
![]()
![]()
al ova tako non stop. Kupujem novine,a ona: "Joj sta ce ti to, samo se sekiras bezveze"
![]()
![]()
![]()
- Tesssa
#60 Re: Dobar dan, izvolite
Saraswati wrote:
Zato si i smrsala![]()
![]()
eh, mogla bih ja citav spisak sastaviti ovih bisera...
A bila je jos jedna piljarica blizu, zatvorila se srecom
-
walkabout
#61 Re: Dobar dan, izvolite
Moram ovdje ponoviti, neprevazidjeno je...ovaj put je rijec o "musteriji".
Desilo se negdje u Bosanskoj Krajini (ima na forumu, ne znam tacno gdje).
Ulazi mala (7-8 godina) u prodavnicu, i odma svrata:
"Selamalejk, imal pivi ?"

Desilo se negdje u Bosanskoj Krajini (ima na forumu, ne znam tacno gdje).
Ulazi mala (7-8 godina) u prodavnicu, i odma svrata:
"Selamalejk, imal pivi ?"
- zgembo_sa
#62 Re: Dobar dan, izvolite
U kojem Robotu radisblack wrote:sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremenashminka..
-
interwal
#63 Re: Dobar dan, izvolite
Slažem se da ima svakakvih prodavača, pouzdano znam da su uslovi rada 0 bodova (plate male, radno vrijeme minimum 9 sati a slobodan dan svakih 15 dana, šefovi koji samo čekaju kad će se istresti na nekom od radnika, uglavnom neprijavljeni radnici), ali radio sam kao trgovac i vidio takvih slučajeva među kupcima koji su me i tokom najboljih dana znali barem privremeno izbaciti iz cipela. Jednostavno čovjek dobije utisak da je neko ustao to jutro i svjesno došao da te 20-30 minuta zajebaje. I kad preživiš 3-4 takva tokom dana jednostavno nemaš snage više da daš bilo šta osim onog minimuma ostatak dana. Naravno ne pada mi na pamet da branim ovakve poput ove sa sirom iz Mercatora i slične bisere, to je uglavnom stvar kućnog odgoja i taman da imaju uslove kao da rade u Google-u takvi neće biti ništa bolji nego su sada.
- black
#64 Re: Dobar dan, izvolite
ocekivao sam to pitanjezgembo_sa wrote:U kojem Robotu radisblack wrote:sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremenashminka..
-
tempora
#65 Re: Dobar dan, izvolite
Ah sto volim ovo tvoje "nisam"black wrote:ocekivao sam to pitanjezgembo_sa wrote:U kojem Robotu radisblack wrote:sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremenashminka..
nisam ni u jednom
- black
#66 Re: Dobar dan, izvolite
tempora wrote: Ah sto volim ovo tvoje "nisam"
- pitt
#67 Re: Dobar dan, izvolite
hebo robot.....neko darki.....sto ce ti ba shminkazgembo_sa wrote:U kojem Robotu radisblack wrote:sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremenashminka..
- black
#68 Re: Dobar dan, izvolite
pa kreon, tush, maskara, crni karmin, lak itd..darkerpitt wrote:hebo robot.....neko darki.....sto ce ti ba shminkazgembo_sa wrote:U kojem Robotu radisblack wrote:sve sto sam kupio u Merkatoru pokvarilo mi se za kratko vremenashminka..
![]()
![]()
![]()
- pitt
#69 Re: Dobar dan, izvolite
aha....ja rekoh da nije za paradu

- black
#70 Re: Dobar dan, izvolite
pitt wrote:aha....ja rekoh da nije za paradu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma to si ti pomjesho..brezze voli latex
-
tempora
#71 Re: Dobar dan, izvolite
Vas dva kao da ste sad iz nekog SM shopa. Pit u lakanim cizmicama do iznad koljena, a black sa bicem od vrazije koze i crnim lakom za nokte.
I ko kaze da nije i od kupaca !!!
Pardon, do potreba, iliti tihih slutnji. 
- pitt
#72 Re: Dobar dan, izvolite
dobro pa nisi reklatempora wrote:Vas dva kao da ste sad iz nekog SM shopa. Pit u lakanim cizmicama do iznad koljena, a black sa bicem od vrazije koze i crnim lakom za nokte.I ko kaze da nije i od kupaca !!!
- Bumbar
#73 Re: Dobar dan, izvolite
pitt wrote:dobro pa nisi reklatempora wrote:Vas dva kao da ste sad iz nekog SM shopa. Pit u lakanim cizmicama do iznad koljena, a black sa bicem od vrazije koze i crnim lakom za nokte.I ko kaze da nije i od kupaca !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
- Pasiflora
#74 Re: Dobar dan, izvolite
Imas opsirno na temi "NIKAD ROBOT". Samo da poentiram: rezervni dio za smece koje sam kupila kod njih narucila 12.12.2007. Do dan danas nije stigao, a kucanskom aparatu je pitanje dana kada ce odletiti u kontejner. Uvjek mi skoci pritisak kada pomislim na njih.Umjetnik a wrote:šta fali robotusitno wrote:BSn wrote:Tu me cijene, tu kupujem (nije reklama).
Ma fino, jednom te ne usluze kako zelis, vise nikada tu ni ne udjes i gotovo. Ja vam problema!
Kada bih se vodila tom logikom, neznam gdje bih kupovala.
Doduse, postoje nekamjesta gdje ne ulazim cak ni ako nigdje drugo ne mogu naci ono sto trazim. U Robot necu uci pa da su zadnji!!!!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#75 Re: Dobar dan, izvolite
Slična tema: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=13967
Mnogo se toga promijenilo od vremena kada je slična tema bila na podforumu Sarajevo.
Merkator me nervira jer mi stalno ubacuje neadresirane pošiljke u moj poštanski sandučić.
Mnogo se toga promijenilo od vremena kada je slična tema bila na podforumu Sarajevo.
Merkator me nervira jer mi stalno ubacuje neadresirane pošiljke u moj poštanski sandučić.