dobar autolakirer
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
teco
#1 dobar autolakirer
trebao bih nekog ko je jako dobar imam ogrebotinu na autu dusmansku (sa kljucem povucena crta na zadnjim vratima) trebao bih to dati da se prefarba a da nema razlike u boji kad se to sredi i da se ne primjeti da je radjeno.savjet gdje i kod koga??
- Abu FEED el-Castro
otidji kod autolakirera

jer automehanicari nisu bas sigurni za te chize
jer automehanicari nisu bas sigurni za te chize
-
teco
imam tu olovku ali se bojim ne sjebem jos vise.madjutim ne zelim da se bakcem nego trazim dobrog autolakirera koji ce to da odradi kako treba.ipak hvala na savjetudr.iver wrote:Ako nije preduboko moze se izbjeci lakiranje.
Recimo imas olovke za popunjavanje tih ostecenja, gdje fali laka.
Ili da se ispolira ako je samo povrsinska ogrebotina.
-
mr2
#6 Re: dobar autolakirer
meni su radili na stupu prije 2 god..sande uzas...sve plikovi izasli...zato sam ove godine u tuzli kod age....malo je skuplji ,ali uradi bas ono...mislim sa komorom....teco wrote:trebao bih nekog ko je jako dobar imam ogrebotinu na autu dusmansku (sa kljucem povucena crta na zadnjim vratima) trebao bih to dati da se prefarba a da nema razlike u boji kad se to sredi i da se ne primjeti da je radjeno.savjet gdje i kod koga??
-
teco
#7 Re: dobar autolakirer
kod age?u tuzli ali gdje.meni treba samo zadnja vrata da uradi tj.da ofarbamr2 wrote:meni su radili na stupu prije 2 god..sande uzas...sve plikovi izasli...zato sam ove godine u tuzli kod age....malo je skuplji ,ali uradi bas ono...mislim sa komorom....teco wrote:trebao bih nekog ko je jako dobar imam ogrebotinu na autu dusmansku (sa kljucem povucena crta na zadnjim vratima) trebao bih to dati da se prefarba a da nema razlike u boji kad se to sredi i da se ne primjeti da je radjeno.savjet gdje i kod koga??
-
ZEKI-RIKI
#8 Re: dobar autolakirer
Dobar i iskusan autolakirer ,radnja mu je negdje izmedzu Bjelava i Mejtasa,ulica S.ismailova.Ispod osnovne skole na Bjelavam dole prema Katedrali i Mejtasu.teco wrote:trebao bih nekog ko je jako dobar imam ogrebotinu na autu dusmansku (sa kljucem povucena crta na zadnjim vratima) trebao bih to dati da se prefarba a da nema razlike u boji kad se to sredi i da se ne primjeti da je radjeno.savjet gdje i kod koga??
-Malo je skuplji ali garantovano dobar.Ako ne budes nasao nesto ubrzo ,javi se pa cemo otici zajedno.Stvarno ga mogu preporuciti.Ako hoces mozes do njega i da se posavjetujes sta i kako.Dugo je u poslu,i prije rata imao tu radnju i uvjek imao posla.
Pozdrav
-
Any
#9 Re: dobar autolakirer
teco wrote:kod age?u tuzli ali gdje.meni treba samo zadnja vrata da uradi tj.da ofarbamr2 wrote:meni su radili na stupu prije 2 god..sande uzas...sve plikovi izasli...zato sam ove godine u tuzli kod age....malo je skuplji ,ali uradi bas ono...mislim sa komorom....teco wrote:trebao bih nekog ko je jako dobar imam ogrebotinu na autu dusmansku (sa kljucem povucena crta na zadnjim vratima) trebao bih to dati da se prefarba a da nema razlike u boji kad se to sredi i da se ne primjeti da je radjeno.savjet gdje i kod koga??
Ago je extra maistor.
Ima covjek i svoju radnju boja i lakova tako da kod njega mozes sve zavrsiti a kvalitet je zagarantovan.Radi sa PPG bojama i jedini je zastupnik te boje u BiH.
Raskrsnica Brcanska Malta i skrenes desno kao da ides u pravcu Bijeljine.
Kad skrenes desno vozi pravo proci ces jedan semafor i nailazi ti sa desne strane energo petrolova pumpa.
Prije pumpe na nekih 10 metara vidjeces put koji vodi lijevo.
Skerni na taj put i nastavi picit samo pravo/uzbrdu i doci ces pred Aginu kucu/radionicu.
Nadam se da ce ovo objesnjenje pomoci u slucaju da se odlucis da ti on to rijesi.