Dobar advokat za stanove, stanarsko pravo i te varijante
- cvrčak_na_hedonizmu
#1 Dobar advokat za stanove, stanarsko pravo i te varijante
Kratko i kasno. Treba mi vidra koja zna i ima veze. Trud će biti nagrađen, pokušaj zajeba će također biti nagrađen 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Dobar advokat za stanove, stanarsko pravo i te varijante
http://www.advokomfbih.ba/
Ja poznajem samo jednog advokata/odvjetnika. Moj jaran iz policije je bio sindikalista policijski, pa ja vazda bilo frke u vezi sa stanovima. Vjerujem da je njegova advokatska kancelarija prava za te probleme.
Potraži na spiskovima sa datog linka advokata/odvjetnika DAMIRA ALAGIĆA.
Ja poznajem samo jednog advokata/odvjetnika. Moj jaran iz policije je bio sindikalista policijski, pa ja vazda bilo frke u vezi sa stanovima. Vjerujem da je njegova advokatska kancelarija prava za te probleme.
Potraži na spiskovima sa datog linka advokata/odvjetnika DAMIRA ALAGIĆA.
-
dragonz
#3 Re: Dobar advokat za stanove, stanarsko pravo i te varijante
imaš u ulici Koševo dobrog advokata koji se većinom bavi tim stvarimacvrčak_na_hedonizmu wrote:Kratko i kasno. Treba mi vidra koja zna i ima veze. Trud će biti nagrađen, pokušaj zajeba će također biti nagrađen
- kadinica
#4 Re: Dobar advokat za stanove, stanarsko pravo i te varijante
Je li neki veliki problem u pitanju?
Većina stvari se zna riješiti i bez advokata, ljudi su nepismeni otkupljivali, knjižili i prodavali stanove.
Advokati često uzmu pare, za postupke koje možeš sam uraditi. Ako je u pitanju sudski spor, to je nešto drugo.
Većina stvari se zna riješiti i bez advokata, ljudi su nepismeni otkupljivali, knjižili i prodavali stanove.
Advokati često uzmu pare, za postupke koje možeš sam uraditi. Ako je u pitanju sudski spor, to je nešto drugo.