Do kada

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Masurame

#1 Do kada

Post by Masurame »

Pitanje je do kada je kompromis normalan? Mislim do kad je u redu podnositi zrtve na racun svojih navika, obicaja itd., u jednoj vezi? Da lije uopce potrebno tako nesto ili jednostavno treba traziti nekog ko ce to uzeti sve u paketu, i zahtjevati isto od vas?
madea

Post by madea »

Do kada je uredu podnostiti zrtve .... pa to je individualno sve zavisis gdje stavljas granicu :D ali u principu uvijek je neko "veca" zrtva u vezi tj jedna strana se uvijek osjeca kao ta koja se vise zrtvuje za "harmoniju" u vezi :roll: :)
djiberka

Post by djiberka »

:D :D :D
treba se naci na pola puta :D :D da se ni jedno ni drugo ne umara previse :D :D
mnnnmnn

Post by mnnnmnn »

JA CU TI ODGOVORITI KAKO BIH JA VOLIO DA SE JA MOGU PONASATI SAMO NE IDE...
NE TREBA POPUSTATI NITI JEDNE SEKUNDE, SVAKI "KOMPROMIS" IZBJECI JER STO SI VECE GOVNO TO SI
INTERESANTNIJI I ZANIMLJIVIJI ZA ZENE...
TO JE VALJDA IZ PAPUCARSKE PERSPEKTIVE LIKE MYSELF....
SUTI I TRPI...
gacko

Post by gacko »

mnnnmnn wrote:JA CU TI ODGOVORITI KAKO BIH JA VOLIO DA SE JA MOGU PONASATI SAMO NE IDE...
NE TREBA POPUSTATI NITI JEDNE SEKUNDE, SVAKI "KOMPROMIS" IZBJECI JER STO SI VECE GOVNO TO SI
INTERESANTNIJI I ZANIMLJIVIJI ZA ZENE...
TO JE VALJDA IZ PAPUCARSKE PERSPEKTIVE LIKE MYSELF....
SUTI I TRPI...
:lol: :lol: :lol: nije bas tako ljudi su normalni ili nenormalni sredine nema,valjda svak zeli da pored sebe ima ovog prvog.papucar je onaj koji fakat od zene ne smije ni pisnuti a nazalost takvih ima koliko hoces.dogovor je najbolje rjesenje po meni pa neka nekad bude i kako zena kaze.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

znas ti za onu staru izreku? "muskarac je glava porodice,a zena je vrat" pa ti skontaj....ja sam za taj princip :D :D :D :D
Post Reply