Duge wrote:Dobro ovo, al' pravo dobro

. Procitah ja ovo zacas. Nego, u kojim intervalima objavljujes price?
Hvala tebi i hvala svima ostalima koji su komentarisali, a i onima koji nisu. Ne možete vjerovati koliko me raduje bilo kakva, a kamoli konstantno pozitivna reakcija na ovaj projekt. Pravo puno ljudi se javlja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, ima dosta mailova i iz Sjedinjenih Američkih Država...
Suštinski, ja sam ovo zamislio u dijelovima, a svaki će se sastojati od dvadesetak manjih. Prvog aprila objavljujem dvadeseti i finalni dio prvog dijela, a kako je gledati po dosadašnjim postovima, objavljivali su se svakih mjesec dana, nekad i manje.
Sad mi je cilj da od drugog dijela objavljivanje bude na sedmičnoj bazi, a da krene kada budem gotov sa pisanjem najmanje deset dijela i kompletnom razradom. Nekako ovo možete zamisliti kao sezone neke serije, dakle, kad se ''snime'', onda se ''emituju''. Hvala Vam svima još jednom.
Zamolio bih Vas ako vam nije problem da obavezno ukoliko imate Facebook pozovete ljude na oficijelnu stranicu, kao i da podijelite grupu na svojim zidovima. Ta prokletinja za gubljenje vremena je i dalje najefikasnija za brzo obaviještavanje.
Adresa je
http://www.facebook.com/zombidnevnik
1.4.2012., ne zaboravite!!!