Dnevnik FTV
Moderator: anex
-
Nancy Drew
-
ejub
Nancy Drew wrote:Evo i ejub doš'o na svoje![]()
Da ti olakšam patnje i popravim dan![]()
Kažu da je na FTV toliko love pronevjereno i pokradeno, milioni su pitanju, da će biti prava sreća ako komplet društvance ne odu u hladovinu na duže vrijeme ...
btw vijest dana koja će obradovati mnoge... a može i u Greatest Shits
![]()
Ukida se Centralni zatvor![]()
''Vjerovali ili ne, voditelji su se zasitili emisije. Obično se gledaoci zasite voditelja i emisija. Ali, eto, desilo se obratno'' kaže Adi Sarajlić za Oslobođenje
![]()
![]()
![]()
![]()
Kažu da je na FTV toliko love pronevjereno i pokradeno, milioni su pitanju, da će biti prava sreća ako komplet društvance ne odu u hladovinu na duže vrijeme ...
Pa zar ovo nije skandalozno?
-
Nancy Drew
-
barby02
Svaka cast za postavljanje! Auuuuuuuuuu,sramoteeeeeeeee!Ova nesretnica prvo mora biti ponovo obucena za "pred kameru"! Drugo,apaurini pod obavezno-ako misli raditi ovaj posao. Trece,kome je ona dala?InfraRedRidinghood wrote:[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik0723.rm[/url]
Ako neko nije vidio...![]()
![]()
OK. svakom se dogodi,ali ocito joj je bio preveliki zalogaj,sto je shvatila Duska,jer na kraju nije rekla "hvala nasoj Melisi za direktno javljanje iz Istambula"
-
barby02
Molim????gap wrote: Neki dan čitam da su vodeći novinari FTV i BHT Sanjin Bečiragić, Amarildo Gutić, Mirza Huskić, Suzana Stambol, Vanja Furtula ... i ko zna ko još završili samo srednju školu. Valjda nisu znali šta će, gdje će, pa u novinarstvo.
-
sofist
Gdje ti zivis?barby02 wrote:Molim????gap wrote: Neki dan čitam da su vodeći novinari FTV i BHT Sanjin Bečiragić, Amarildo Gutić, Mirza Huskić, Suzana Stambol, Vanja Furtula ... i ko zna ko još završili samo srednju školu. Valjda nisu znali šta će, gdje će, pa u novinarstvo.Ma daaaaaj! Ej ne mogu da vjerujem
-
sofist
Ne napadam te. I ja sam se bas danas pitao o tom zaposljavanju u drzavnim institucijama, evo sta mi rekose:barby02 wrote:Cekaj malo! To je drzavna institucija,postoji pravilnik o zaposljavanju , pobogu! I sta mene napadas, nisam ja citala,uh-pricala vjest
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40327
-
ejub
Nancy Drew wrote:![]()
![]()
![]()
Kažu ejube, kažu, al' dok podaci ne budu javni ne padaj u trans![]()
![]()
![]()
Smanji kafu i slatko, ferceraš opet jbg miš
Izvini mozda nemas informaciju ali postoji zvanicni izvjestaj revizora u kojem se opisuje opšta pljacka na ftv.
Ja stvarno neznam u cemu je problem ,ljudi su klepali kako su stigli
-
sofist
Ko vrijedja i zacatava? Hoces da kazes da nije istina da Kaletovic ima veterinarsku skolu zavrsenu, da je Beciragic konobar, da je Veljovicka frizerka ..... Da ne nabrajam dalje ko ce popamtiti sve te opskurne likove.InfraRedRidinghood wrote:Ne trebaš ništa odgovoriti, u tom i jest kvaka. Prestani vrijeđati ljude i začatavati temu![]()
![]()
![]()
-
sofist
Problem je upravo u tome sto to NIJE njihov posao. Zato nam program i jest ovakav kakav je kao i drzava i sve ostalo. Ali dobro, krivu Drinu niko nije ispravio pa necu ni ja.InfraRedRidinghood wrote:Hoću da kažem da to nema veze ni sa čim, ljudi pošteno rade svoj posao
-
sofist
Citavo vrijeme kontam da si ti musko.InfraRedRidinghood wrote:Viktor Ivančić je dipl. ing. elektrotehnike; ja bih bila pravo nesretna kad bi on prestao raditi TUĐI posao, a počeo raditi SVOJ![]()
![]()
Pazi, da su ovi nabrojani kvalitetni ne bih imao nista protiv, ali ovako ....
A i priznaces da je porediti jednog Viktora Ivancica sa Sanjinom Beciragicem neukusno toliko da boli.
-
sofist
Ne poredis ih direktno ali indirektno svakako. Postavljam pitanje kako su se ti ljudi zaposlili na drzavne, entitetske (nebitno) medije? Vidimo da ih ogroman broj nema potrebnu strucnu spremu, sto nas navodi na zakljucak, da je, kod nas to pravilo, za razliku od incidenta zvani Viktor Ivancic. Incidenta u pozitivnom smislu.InfraRedRidinghood wrote:Ko je rekao da ih poredim?!?![]()
![]()
![]()
Peti put ti ponavljam da te završen fakultet ne čini novinarom, a još manje dobrim.
I sto je najvaznije, oni svoj posao mozda obavjaju posteno ali u velikoj vecini ga obavljaju lose. Trude se ljudi ali ne ide. Dzaba.
Ponavljam, ovi navedeni niti imaju zavrsen bilo kakav fakultet niti dobro rade svoj posao.
-
sulesavic
Je li bi se promijenilo nesto kada bi navedeni pozavrsavali faksove?sofist wrote:Ne poredis ih direktno ali indirektno svakako. Postavljam pitanje kako su se ti ljudi zaposlili na drzavne, entitetske (nebitno) medije? Vidimo da ih ogroman broj nema potrebnu strucnu spremu, sto nas navodi na zakljucak, da je, kod nas to pravilo, za razliku od incidenta zvani Viktor Ivancic. Incidenta u pozitivnom smislu.InfraRedRidinghood wrote:Ko je rekao da ih poredim?!?![]()
![]()
![]()
Peti put ti ponavljam da te zavr¹en fakultet ne èini novinarom, a jo¹ manje dobrim.
I sto je najvaznije, oni svoj posao mozda obavjaju posteno ali u velikoj vecini ga obavljaju lose. Trude se ljudi ali ne ide. Dzaba.
Ponavljam, ovi navedeni niti imaju zavrsen bilo kakav fakultet niti dobro rade svoj posao.
-
Lisac
malo zavist bozhe je 'l
drzhavne firme shugave, prshte nepotizmom i inim (ko)relacijama, nepismenim i neprofesionalnim osobljem al' ipak udara na ego kad te ne prime u to drushtvo
shto se sekirati oko toga
drzhava nam je onakva kakvu smo zasluzhili
mozhda mi nismo svi tito ali drzhava sebi jeste svakako
i sve ovo pobrojano (vis-a-vis drhzave i pripadajucih joj institucija) stoji ali stoji i licemjerje kojem sve to smeta samo dok ne prodje sa one strane duge
i tu se bojim se josh dugo nishta nece promjeniti.
s druge strane, da predjemo na konkretnije stvari, nikako mi ne uspijeva (nije da se ne trudim) pronaci neke bitnije zamjerke na rad nikoline veljovic (uredjuje i vodi vijesti koje imaju pochetak i kraj, chita bez vecih problema a i intonacija joj je skoro pa besprijekorna. k tome je i oku ugodna) ili pomenutog damira kaletovica (momak istrazhuje jako jako osjetljive teme i k tome ima muda, ja njegov posao, u ovakvoj drzhavi, ne bi radio ni za kakve novce). no siguran sam da bi vi to bolje samo da vam je nekako uvaliti se u sav taj jad i javashluk, zar ne
sreca pa je petak
inace bi pao u iskushenje da diskutujem

drzhavne firme shugave, prshte nepotizmom i inim (ko)relacijama, nepismenim i neprofesionalnim osobljem al' ipak udara na ego kad te ne prime u to drushtvo
s druge strane, da predjemo na konkretnije stvari, nikako mi ne uspijeva (nije da se ne trudim) pronaci neke bitnije zamjerke na rad nikoline veljovic (uredjuje i vodi vijesti koje imaju pochetak i kraj, chita bez vecih problema a i intonacija joj je skoro pa besprijekorna. k tome je i oku ugodna) ili pomenutog damira kaletovica (momak istrazhuje jako jako osjetljive teme i k tome ima muda, ja njegov posao, u ovakvoj drzhavi, ne bi radio ni za kakve novce). no siguran sam da bi vi to bolje samo da vam je nekako uvaliti se u sav taj jad i javashluk, zar ne
sreca pa je petak
-
barby02
Mogu ja? Hm, nista se bitno ne bi promjenilo kod onih koji ne znaju,pa ispada da fusere,a ustvari-samo NE Znaju da rade,malo ih ima tu srecu i uciti od pravih. Ipak, ne bi fax u bilo kom smislu kadrove bolje opremao i osposobljavao-mora majku mu,da necem vrijedi. . Cast gosp. Izuzetku,ima ih jos ali bilo bi puno vise Izuzetaka, da se ova postavka posalje na "svoja"radna mjesta koja su svojom voljom i ljubavlju izabrali ili malo u klupice,pa knjigice,pa na ispitice,pa ko znaaaaaa 
-
sulesavic
Evo, Lisac lijepo pogodi u sr¾.Lisac wrote:
s druge strane, da predjemo na konkretnije stvari, nikako mi ne uspijeva (nije da se ne trudim) pronaci neke bitnije zamjerke na rad nikoline veljovic (uredjuje i vodi vijesti koje imaju pochetak i kraj, chita bez vecih problema a i intonacija joj je skoro pa besprijekorna. k tome je i oku ugodna) ili pomenutog damira kaletovica (momak istrazhuje jako jako osjetljive teme i k tome ima muda, ja njegov posao, u ovakvoj drzhavi, ne bi radio ni za kakve novce). no siguran sam da bi vi to bolje samo da vam je nekako uvaliti se u sav taj jad i javashluk, zar ne![]()
![]()