koji mahalas
Nećemo tako, Dino!!!! Na korak si do žutog!
Post edited by: IRR

Moderator: anex

skojotovski wrote:A, ova melisa je, kako cujem, do prije godinu radila na FTV pa je otperjala u tursku, udavsi se za turcina. Prije toga, bila udata za faruka sabanovica, koji takoder radi na FTV u redakciji dokumentarnog programa.
koji mahalasdivim se sam sebi
Nećemo tako, Dino!!!! Na korak si do žutog!![]()
Post edited by: IRR
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nemoj biti tako siguran....Imala sam ja. I zgadila se samoj sebi. U vise navrata. Javnost je, srecom, ostala uskracena za taj osjecaj.....david_sa wrote:Bez obzira na opravdanu kritiku, svi koji kritikuju nikada nisu imali dosir sa kamerom i volio bih njih vidjeti. Ovaj posao nije lak, a Melisa je sjajan novinar. Svako ima pravo na malo treme i po neku gresku ili los dan. Zapitajte se koliko ste vi savrseni.
InfraRedRidinghood wrote:Bila je jedna o reviziji na FTV, ejubova, eno je u arhivi iz svima znanih SKANDALOZNIH razlogaNancy Drew wrote:Ma gdje je neka stara tema o Federalnoj TVprije mjesec dana, možda
ili sam sanjala ...
Ja¨!!!!!! i ne samo ispred vec i sa strane i iza(mrtav sam ozbiljan):DVingo wrote:InfraRedRidinghood wrote:Bila je jedna o reviziji na FTV, ejubova, eno je u arhivi iz svima znanih SKANDALOZNIH razlogaNancy Drew wrote:Ma gdje je neka stara tema o Federalnoj TVprije mjesec dana, možda
ili sam sanjala ...
...moram....![]()
Ko je jos bio pred kamerom?
dalo se primjetiti koliko je "sjajna".david_sa wrote:Bez obzira na opravdanu kritiku, svi koji kritikuju nikada nisu imali dosir sa kamerom i volio bih njih vidjeti. Ovaj posao nije lak, a Melisa je sjajan novinar. Svako ima pravo na malo treme i po neku gresku ili los dan. Zapitajte se koliko ste vi savrseni.
gap wrote:Nije mi jasno što se toliko ibretite, kao da takvih provala nema skoro svaki dan u dnevnicima "javnih emitera"![]()
Ima li profesije u kojoj je tako jadno kao u novinarstvu danas. I tu smo glavni u Evropi. Arhitekt ne može biti svak. Moraš majstore školu završiti pa zavrnuti rukave.
mene redovno ponižava da mi s ekrana pametuju konobari, mašinbravari, frizeri...a ovi "javni" u tome prednjače. Neki dan čitam da su vodeći novinari FTV i BHT Sanjin Bečiragić, Amarildo Gutić, Mirza Huskić, Suzana Stambol, Vanja Furtula ... i ko zna ko još završili samo srednju školu. Valjda nisu znali šta će, gdje će, pa u novinarstvo. Pa, necete majku vam, da vam još i plaćam za neznanje. Sikter stoko izgubljena.
Ne znam ima li ga Bakir H. ali smiješno je da takva ljudska i profesionalna spodoba uopće može biti novinar, a kamoli urednik i to urednik programa...![]()
![]()
Ovo s ovom jadnom Melisom je taj nivo.
sjecam se prvih postratnih nezavisnih demokratskih instant izboraVingo wrote: Ko je jos bio pred kamerom?