Dnevnik FTV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
skojotovski

#1 Dnevnik FTV

Post by skojotovski »

jel neko slucajno sinoc gledao? u po frke dugouska najavi nekakvu dvoprezimenu melisu, cini mi se da je nekada radila na FTV, uzivo iz turske da izvjestava o izborima. ja odavno nisam vidio veceg amaterizma. cura se izgubila. mase rukama, mlati papirima, trazi koja je stranica na redu, muca...u po frke nasta muk, valjda je pobrkala papire.... dno dna! prosto sam se ja neugodno osjecao. najgledanija ameterska tv sve . za 6KM! :oops:
anakadabra

Post by anakadabra »

Fakat je žalosno ko sve danas radi taj posao :? Ja neki dan vidim moja kona novinarka a do neki dan u granapu radila e pa vala....aferim
video

Post by video »

Ne daj ti boze da jos saznas koliki joj je honorar bio za onaj uradak!!
skojotovski

Post by skojotovski »

koni ili ovoj izgubljenoj?
addy_sa

Post by addy_sa »

Za onakav dilentatizam i amaterizam odgovornost iskljucivo treba da snosi glavni urednik info programa i dezurni urednik Dnevnika.
Odgovorno tvrdim da u bh tv izvjestavanju nikada gori izvjestaj i ukljucenje nismo imali priliku vidjeti !!!
Napominjem da je rijec o javnom servisu koji se finansira iz nasih dzepova.
Da se nesto slicno desilo na nekoj privatnoj ili lokalnoj stanici garant bi izazvalo vise reakcija jer nas narod vise voli da kritikuje te stanice koje opstaju zahvaljujuci svojoj snalazljivosti,kreativnosti i marketingu a ne "djabalebarenje" u reziji celnih ljudi ftv..
Sram bilo i Melisu Sefer-bruku novinarstva, Dusku koja je to sve posmatrala nijemo i odobrila kao urednik i gl urednika sto takve osobe drzi na raspolaanju..
Ma ne treba im niko feninga pretplate uplatiti :x
Babayaro

Post by Babayaro »

Ma gledo sam slucajno sinoc i bilo mi je muka i od FTV-a i od svega, citave recenice joj u grlu stale, izabrala mjesto gdje se cuje ezan glasno a ona nikako , i satro poznavalac prilika u Turskoj a nema pojma o cemu prica...
Neplacam pretplatu i nenamjeravam
Eshek

Post by Eshek »

InfraRedRidinghood wrote:[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik0723.rm[/url]

Ako neko nije vidio... :-) :-) :-)
nemere'm fajrfoks to otvorit :oops:
Motokultivator

Post by Motokultivator »

Ijh, joj ja kad sam vidiJo, odma se docepo daljinskog da prebacim. Ma mene bilo stid :roll:
Eshek

Post by Eshek »

InfraRedRidinghood wrote:
Eshek wrote:
InfraRedRidinghood wrote:[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik0723.rm[/url]

Skini Real player :oops: :-)
Ne tmijem... otitje mi komp u triiii....
sulesavic

Post by sulesavic »

Eshek wrote:

A da poslu¹a¹ ¹ta ove èike savjetuju?

http://ubit.buffalo.edu/linux/ublinux4/rtsp.php
anakadabra

Post by anakadabra »

skojotovski wrote:koni ili ovoj izgubljenoj?
tebi :D :D :D
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

šokantno :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
I Duška se :shock: pravo!!!!!!!
To je to kada jednog jabučarskog novinara nezrelog pošaljete na live javljanje.
Nažalost FTV se spustio na nivo i praksu Hayat-a
:( za FTV
Toliko super novinara a oni šalju ovu Ličin
Ljiljana
Duška
Ognjen
Sanjin
ettt a oni šalju ovi :( što je urednik IPP-a Bakir nju poslao a direktor Desk-a odobrio. Nakon što je otjerao Ognjena Blagojevića sa TV-a Bakir Hadžiomerović je ovim potezom dotakao dno-dna u IPP-u
sulesavic

Post by sulesavic »

StupskaBitanga wrote:¹okantno :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
I Du¹ka se :shock: pravo!!!!!!!
To je to kada jednog jabuèarskog novinara nezrelog po¹aljete na live javljanje.
Na¾alost FTV se spustio na nivo i praksu Hayat-a
:( za FTV
Toliko super novinara a oni ¹alju ovu Lièin
Ljiljana
Du¹ka
Ognjen
Sanjin
ettt a oni ¹alju ovi :( ¹to je urednik IPP-a Bakir nju poslao a direktor Desk-a odobrio. Nakon ¹to je otjerao Ognjena Blagojeviæa sa TV-a Bakir Had¾iomeroviæ je ovim potezom dotakao dno-dna u IPP-u
Ognjen je, moja interpretacija, prekr¹io naredbu svog pretpostavljenog i uslijedile su sankcije - premje¹tanje, a ne otkaz. Dalje, Ognjen je malo sklonjen s ekrana dok ljudi ne zaborave onaj poku¹aj talk showa (evo, uspjalo se u tome, ne mogu mu se imena sjetiti). Na kraju, Ognjen voli snimati sinhronizacije za reklame, ¹to je, prema RAK-u, nespojivo sa sjedenjem ispred kamere u pola 8.

Ljiljana - je l' to ona al' sam se napal'la, ba¹ sam se napal'la?

Sanjin? Du¹ka? Svi isti, svi razlièiti.

Ko jo¹ ima?
Eshek

Post by Eshek »

Eshek wrote:
InfraRedRidinghood wrote: Skini Real player :oops: :-)
Ne tmijem... otitje mi komp u triiii....
E, pa, onda živi u blaženu neznanju, pošto ovo fakat bi gadno :D :D :D :D
nem're :oops: džabe ga instalir'ooo :oops: :oops:
sulesavic

Post by sulesavic »

Prijavak - i kod mene je dobrze.
sulesavic

Post by sulesavic »

Sule... :kravata:
What? Ne igrajte se, ¾ivci mi do¾ivljavaju pometnju. Onaj ¹to reguli¹e nervozno cupkanje noge preuzeo mi je kontrolu nad prstima (i ostalim sredtvima ovakve komunikacije)
sulesavic

Post by sulesavic »

InfraRedRidinghood wrote:Relax jebate :shock:, fino si objasnio :)
Metanje glave pod èesmu je napravilio privremeni red u mojim mislima.

Da se razumijemo, Du¹kino po prvi put u¾ivo iz Istanbula, po prvi put u¾ivo iz Istanbula, po prvi put u¾ivo iz Istanbula kazuje da je poku¹avala ne¹to da nam rekne o Melisi Sefer Licin.
sulesavic

Post by sulesavic »

sulesavic wrote:
InfraRedRidinghood wrote:Relax jebate :shock:, fino si objasnio :)
Metanje glave pod èesmu je napravilio privremeni red u mojim mislima.

Da se razumijemo, Du¹kino po prvi put u¾ivo iz Istanbula, po prvi put u¾ivo iz Istanbula, po prvi put u¾ivo iz Istanbula kazuje da je poku¹avala ne¹to da nam rekne o Melisi Sefer Licin.
Hajde repriziraj to podmetanje pod èesmu, nije sve dobro leglo :D
Uf, da probam klin se klino izbija - evo mi ih ne¹to vare pre zgradom, da odem da im ¹tagod lanem?

Ponovo, M.S.L., sjedi - 1. Uostalom, ko je ona? Neka nova, neka tamo¹nja?
sulesavic

Post by sulesavic »

Evo, ka¾e ovak na poèetku da je to nekada¹nja s FTV-a...
sulesavic

Post by sulesavic »

Vaaaaarghhhh - evo se Nikolinica dira po kosi!
karanana

Post by karanana »

Ne mere ni meni ovaj format streamin videa da se pokaze. Sta mi nije uredu sa explorerom?

A prije nekoliko dana bio je prilog o tome kako je britanska vojska dala neku vatrogasnu opremu. i govori engleki oficir o tome sta su dali i to, i dole kao ime pise Royal Naly. Vidjeli my na uniformi pise Royal Navy i kontali da se tako covjek zove.
sulesavic

Post by sulesavic »

karanana wrote:Ne mere ni meni ovaj format streamin videa da se pokaze. Sta mi nije uredu sa explorerom?

A prije nekoliko dana bio je prilog o tome kako je britanska vojska dala neku vatrogasnu opremu. i govori engleki oficir o tome sta su dali i to, i dole kao ime pise Royal Naly. Vidjeli my na uniformi pise Royal Navy i kontali da se tako covjek zove.
Pa, ¹ta ti napi¹e èika Explorer? Mora neku poruku da javi! Ima¹ li ti, uostalom, omra¾eni Real Player na svojoj supermoænoj, nabrijanoj i napucanoj ma¹ini? Oni na Raèunarima i tehnologiji su se zadeverali oko web designa i grafièke karte na nekom P4 Prescottu (kakav je i kod mene - Infrice, od toga je meni vruæe i pometnja u glavi), mo¾da ovdje kakvu pomoæ dobije¹ od nas iskusnih laika...

A mo¾da su htjeli reæi iz kojeg je on roda vojske ili tako to. Mislim da se prièalo o tome i da je potpis bio pukovnik Royal Navy...
karanana

Post by karanana »

Ma otvori se novi prozor sa onim omrazenim The page can not be displayed.

A imam real player, nekakav nasminkan, nimalo mi se ne svidja.
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

meni pade na um samo ovo

http://www.youtube.com/watch?v=G-zo7a6sXB8

znao sam da je maternji jezik najtezi :roll:
Last edited by Leonid Breznjev on 24/07/2007 20:43, edited 1 time in total.
sulesavic

Post by sulesavic »

karanana wrote:Ma otvori se novi prozor sa onim omrazenim The page can not be displayed.

A imam real player, nekakav nasminkan, nimalo mi se ne svidja.
Zna¹ ¹ta, batali ti to, nije vrijedno truda tro¹iti snagu na ovakvo ne¹to. Bilo, pro¹lo, zaboraviti se neæe (ili hoæe?), niti je prvi niti je posljednji put da se gluposti de¹avaju.

Probaj skinuti kakav real stream recorder, ima ih besplatnih i dobrih, svojevremeno sam googlom brzo na¹ao jedan.
Post Reply