Dnevni avaz

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
veiz

#1 Dnevni avaz

Post by veiz »

Dnevni Avaz je od uglednog dnevnog časopisa postao reklamni letak za promociju stanke SBB.
Šteta da se jedan list sa ogromnim tiražom stavlja u funkciju veličanja jedne stranke SBB.
Dnevni Avaz me podsjeća na Dnevnik Đoge 1992 i rečenica poput ;Neprikosnovena vojska Rs ,srpski zrak,srpsko sunce....
Đogo je od voditelja postao satiričar i njega više nema ,srpskom narodu je ostalo srpsko sunce i srpski zrak i prazan trbuh.Bitno je da ima nešto srpsko.....
Ono što je Đogo nekad radio(silovanje gledalaca)to radi danas Radončić sa Dnevnim Avazom -Siluje čitaoce.
Ja smatram da svako silovanje treba osuditi.
drot

#2 Re: Dnevni avaz

Post by drot »

kad je to bio ugledan?!
Adriatic

#3 Re: Dnevni avaz

Post by Adriatic »

A kada je to ovaj list bio "ugledni časopis"?
HAVANA

#4 Re: Dnevni avaz

Post by HAVANA »

:lol:
Vragolan

#5 Re: Dnevni avaz

Post by Vragolan »

drot wrote:kad je to bio ugledan?!
:shock: i ja se isto pitam
*mima*

#6 Re: Dnevni avaz

Post by *mima* »

I ja mislim da je Avaz najugledniji casopis........steta sto ga ne citam.
samo malo

#7 Re: Dnevni avaz

Post by samo malo »

veiz je valjda neki SDA-ovac koji je sad razocaran sto je Avaz okrenuo ledja stranci, dok je Avaz pljuvao po protivnicima SDA, bio je ugledni list.

Pretpostavljam.
Vragolan

#8 Re: Dnevni avaz

Post by Vragolan »

veiz wrote:Dnevni Avaz je od uglednog dnevnog časopisa postao reklamni letak za promociju stanke SBB.
Šteta da se jedan list sa ogromnim tiražom stavlja u funkciju veličanja jedne stranke SBB.
Dnevni Avaz me podsjeća na Dnevnik Đoge 1992 i rečenica poput ;Neprikosnovena vojska Rs ,srpski zrak,srpsko sunce....
Đogo je od voditelja postao satiričar i njega više nema ,srpskom narodu je ostalo srpsko sunce i srpski zrak i prazan trbuh.Bitno je da ima nešto srpsko.....
Ono što je Đogo nekad radio(silovanje gledalaca)to radi danas Radončić sa Dnevnim Avazom -Siluje čitaoce.
Ja smatram da svako silovanje treba osuditi.
aaaaaaa znam u cemu je problem
ti si garant komunjara, sdepeovac i islamofob
cim tako pljujes po braniocu bosnjackih interesa pa cak i bosnjaka kao naroda
kala

#9 Re: Dnevni avaz

Post by kala »

:-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
Ja ću se ponadati da čitaoci napokon sazrijevaju i postaju kritička masa koja razlikuje kvalitet od nekvaliteta. S obzirom na to da si ih (dugo) čitao, ubijedili su te da su i ugledne. :x
ŠefketRamadani

#10 Re: Dnevni avaz

Post by ŠefketRamadani »

Adriatic wrote:A kada je to ovaj list bio "ugledni časopis"?
Pa bio ugledan ili ne i dalje ima veći tiraž nego svi "urbani ugledni" mediji zajedno OSLOBOĐENJE, SAN, DANI, SLOBODNA BOSNA, START..jer upitno je da li ovi pobrojani "urbani" i "slobodarski" mediji svi zajedno imaju tiraž od 40-50 hiljada primjeraka..A Avaz je bio u jednom periodu i Lagumdžijino glasilo pa šta mislite kako je Alijansa za promjene došla na vlast, Avaz je tada svojom prljavom igrom skinuo SDA i tada je bio vrlo poželjna i ugledna novina u "urbanim i slobodarskim" krugovima..Avaz kao stranačke novine ne volim i ne čitam (sve što me interesuje imam na internetu) ali isto tako ništa manje stranački bilteni nisu i Oslobođenje, San, Dani, SB...Ovdje je problem što Avaz gura novu opciju SBBBiH a žmiri se na političku pristrasnost i favoriziranje SDP-a u Oslobođenju..Ako smo fer i objektivni političko upravljanje u svim ovim novinama treba podjednako osuditi i komentarisati... viva la :bih:
Area_51

#11 Re: Dnevni avaz

Post by Area_51 »

Prvo ljudi, nesto da se dogovorimo. Avaz nije stranacki bilten tog SBBB fola. Zasto. Pa takvo nesto jos ne postoji, nije registrovano. Kako znamo o tome da nije regostrivano. Evo ja licno ne znam, ali neka neko ko zna kaze kad je bila Osnivacka skupstina, ko su osnivaci jer to jedan covjek ne moze biti, ko je predsjednik, ko su potpredsjednici, ko je u Izvrsnom, Glavnom ili tom nekom odboru, ko je sekretar. A toga nema, sto znaci da ne postojis.

Onda to jednostavno znaci da Avaz cini krivicno djelo omogucavanja laznog predstavljanja Fahrudina Radoncica, jer to nesto onda ne postoji, nema svoj memorandum i pecat, a Avaz objavljuje njihova saopstenja dostavljena na neckom papiru sa nakim obiljzjima koja nisu upisana u registar. To opet dodatno znaci, da Fahro i Avaz koji se pozivaju na Bosnjake misle da su ti isti Bosnjaci toliko glupi i primitivni. Evo ti Fahro kazem da nismo, da si davno procitana knjiga, da se lazno predstavljas predsjednikom neceg sto ne postoji.

Evo ti i pitanje. Jel ti Avazov toranj legalan objekat, ako nema Regulacionog plana, imas li Ubranisticku i Gradjevinsku dozovolu, a kako to nemas, ko ti je potpisao Upotrebnu dozvolu, ako neko i jeste onda je i taj ucinio krivicno djelo, jer objekat nije uskladjen sa Regulacionim planom. Pa dokle Fahro, dragi, jel do zadjeg nas Bosnjaka da bi Miskovic dosao. Providno, ptico zutoga kljuna.
Locked