DM - iskustva
Moderator: anex
-
dgL_
#1 DM - iskustva
Kakva su iskustva ljudi sa DMom? Plate? Radno vrijeme? Benefiti, pritisak, okruzenje? Sve me zanima... Kako na poziciji trgovca tako i u upravi ? Ako neko zna ili ima iskustva bio bih zahvalan. Prijatelj jedan je trebao pocet radit pa ga zanima
-
jasmin10
#2 Re: DM - iskustva
Plate su odlične, zavisi sve koliko sati radis. Može raditi 30 ili 40 sati sedmično. Mjesec dana godišnjeg ima.dgL_ wrote:Kakva su iskustva ljudi sa DMom? Plate? Radno vrijeme? Benefiti, pritisak, okruzenje? Sve me zanima... Kako na poziciji trgovca tako i u upravi ? Ako neko zna ili ima iskustva bio bih zahvalan. Prijatelj jedan je trebao pocet radit pa ga zanima
Ako je neki manji dm onda će mu biti i više nego super. Pritiska nekog i nema, samo naravno se traži maksimalna ozbiljnost i urednost dijela kojeg vodiš.
- VladaFBiH
#3 Re: DM - iskustva
radi se puno i nema mjesta zabušavanju ali se zato apsolutno sve poštuje a plata je za taj sektor na samom vrhu + što ih je 14dgL_ wrote:Kakva su iskustva ljudi sa DMom? Plate? Radno vrijeme? Benefiti, pritisak, okruzenje? Sve me zanima... Kako na poziciji trgovca tako i u upravi ? Ako neko zna ili ima iskustva bio bih zahvalan. Prijatelj jedan je trebao pocet radit pa ga zanima
-
Fragile
#4 Re: DM - iskustva
Zna li neko kako se zaposliti u dm-u i kolika je plata?☺