Dlake ispod pazuha
Moderator: anex
-
OBI
#1 Dlake ispod pazuha
Briju li muskarci dlake ispod pazuha ili to kod muskaraca nije obavezno? 
- roki
Po cemu bi ti objasnio jeste ili nije obavezno?
Ako imalo drzis do svoje higene dlake bi trebao brijati.Kad zarastes kao prvo vise se znajis,vise smrdis i nehigenski je.Ovo brijanje se za mene odnosi i za stidna mjesta(moze i sisanje
)
Ali eto,jos nas ima koji se nebrijemo pa kad neko zadigne ruku,npr. u tramvajnu,zeludac mi se okrene.
Ako imalo drzis do svoje higene dlake bi trebao brijati.Kad zarastes kao prvo vise se znajis,vise smrdis i nehigenski je.Ovo brijanje se za mene odnosi i za stidna mjesta(moze i sisanje
Ali eto,jos nas ima koji se nebrijemo pa kad neko zadigne ruku,npr. u tramvajnu,zeludac mi se okrene.
-
Yamahalac
#3 Re: Dlake ispod pazuha
nema to veze sa obavezom ili drzis do higjene ili neOBI wrote:Briju li muskarci dlake ispod pazuha ili to kod muskaraca nije obavezno?
ja licno skratim masinom na nulu i miran sam od znojenja
to sam sad manje musko zato sto brijem se ispod pazuha?
-
Dog_Father
Ja brijem.
Nema nista odvratnije nego kad netko digne ruku u trajvanu a pod pazuhom biljni mrs.
Nema nista odvratnije nego kad netko digne ruku u trajvanu a pod pazuhom biljni mrs.
- BHG
a ti volis pljuckat svako malo ako ti je covjek dlakav???? meni to bas nije sexyzena21 wrote:naravno... zene treba da budu glatke, a muskarci dlakavi (normalno)BHG wrote:sto se nemoze reci za vas!!!!!zena21 wrote:ma brate muskarci treba da su dlakaviono normala, nista pretjerano ali dovoljno
njammmyyyy
![]()
![]()
-
Shamrock
#22 Re: Dlake ispod pazuha
briju se samo pederi i plivaci, muskarci se svaki dan kupaju i stave dezodoransOBI wrote:Briju li muskarci dlake ispod pazuha ili to kod muskaraca nije obavezno?
- zena21
#23 Re: Dlake ispod pazuha
Shamrock wrote:briju se samo pederi i plivaci, muskarci se svaki dan kupaju i stave dezodoransOBI wrote:Briju li muskarci dlake ispod pazuha ili to kod muskaraca nije obavezno?
- BHG
#24 Re: Dlake ispod pazuha
to je govorio i andro knego u svoje vrijemeShamrock wrote:briju se samo pederi i plivaci, muskarci se svaki dan kupaju i stave dezodoransOBI wrote:Briju li muskarci dlake ispod pazuha ili to kod muskaraca nije obavezno?
-
debela
a jebote, haraju teme o dlakama. ko da ste pali s planete neandertal na zemlju
zileti, pjene, vosak, masinice, makaze, kurci, palci, svega na dohvat ruke i jos uvijek se neko pita treba li odstraniti dlake ispod pazuha i slicno.
gledaj ove vrucincine, gori zemlja, a pojedinci bi ih uzgajali
za popizdit 
gledaj ove vrucincine, gori zemlja, a pojedinci bi ih uzgajali