....svakog cetvrtka....pitt wrote:a zar se te tvoje crnkinje depilirajuforUMASH wrote:......istina......nesmjes ni cigaru pored takve zapalit, jer bi vidio sta je to vatrena .....Santos wrote:Znate li za onu staru a kazu sto rutavija to vatrenija.....svakakvih ukusa.....
![]()
.....ja cu se nastaviti "patiti" sa ovim, depiliranim.....![]()
Dlakave su vatrenije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
forUMASH
#51 Re: Dlakave su vatrenije
- pitt
#52 Re: Dlakave su vatrenije
aferim.....dobro si ih obucioforUMASH wrote:....svakog cetvrtka....pitt wrote:a zar se te tvoje crnkinje depilirajuforUMASH wrote: ......istina......nesmjes ni cigaru pored takve zapalit, jer bi vidio sta je to vatrena .........svakakvih ukusa.....
![]()
.....ja cu se nastaviti "patiti" sa ovim, depiliranim.....![]()
-
forUMASH
#53 Re: Dlakave su vatrenije
....sve se cakli i sija....pitt wrote:aferim.....dobro si ih obucio:D
-
freak_with_a_laptop
ej seln, probaj TO u kombinaciji sa dugim zapustenim noktima na nogama, po mogucnosti da malo tuknu, kad lobavnica opanke izuje, ta kad se zakopiti u krevetu ... mah, sta da ti kazem, to je turbo-extazaseln wrote:Ne znam, meni nedostaje ono vrijeme kad su ljubavnici vise mislili na partnera.
Danas su toliko zaokupljeni sobom...ne znam kako je Beckham uopste stigao napraviti djecu.
Uglavnom, moje najljepse dozivljaje sam imao sa zenama koje su dole bile neobrijane(ne ukljucuje dlake na prsima ili dlakave noge)
oplakah
-
Vertigo
#55 Re: Dlakave su vatrenije
....a celavi su potentnijiSantos wrote:Znate li za onu staru a kazu sto rutavija to vatrenija.Istina ljudi vjerujte.
- seln
Licno iskustvo?freak_with_a_laptop wrote:ej seln, probaj TO u kombinaciji sa dugim zapustenim noktima na nogama, po mogucnosti da malo tuknu, kad lobavnica opanke izuje, ta kad se zakopiti u krevetu ... mah, sta da ti kazem, to je turbo-extazaseln wrote:Ne znam, meni nedostaje ono vrijeme kad su ljubavnici vise mislili na partnera.
Danas su toliko zaokupljeni sobom...ne znam kako je Beckham uopste stigao napraviti djecu.
Uglavnom, moje najljepse dozivljaje sam imao sa zenama koje su dole bile neobrijane(ne ukljucuje dlake na prsima ili dlakave noge)![]()
![]()
oplakah![]()
![]()
![]()
-
encian
pa valjda rutave mogu biti i depilirane, ali i dalje su rutave
nego skakljiva, hladnih ruku i rutava, mora da sam trostruki dobitak svome dragom
salu na stranu, sve zene imaju dlaka svugdje, ukljucujuci i grudi i usne i ledja i sve ostalo. samo su kod vecine male i svijetle pa se ne vide. npr. dosta vidljivih dlaka na dekolteu imaju marokanke i arapke npr, uglavnom ti sto su tamniji od nas, a svjetiliji od crnaca.
a sto se muskaraca tice, vise volim svog dlakavog dragog, nego npr. onod deena, ko ocerupana kokos je
, da ne kazem kako je muzevan, uvrijedit cu i samu rijec "muzevnost".
nego skakljiva, hladnih ruku i rutava, mora da sam trostruki dobitak svome dragom
salu na stranu, sve zene imaju dlaka svugdje, ukljucujuci i grudi i usne i ledja i sve ostalo. samo su kod vecine male i svijetle pa se ne vide. npr. dosta vidljivih dlaka na dekolteu imaju marokanke i arapke npr, uglavnom ti sto su tamniji od nas, a svjetiliji od crnaca.
a sto se muskaraca tice, vise volim svog dlakavog dragog, nego npr. onod deena, ko ocerupana kokos je
- seln
Ni izbliza. Rekao sam da su ljudi/zene danas previse zaokupljeni sami sobom i da nemaju vremena ni paznje za partnera.Santos wrote:Seln jarane nek si im objasnio.Neznaju jos puteri a nece da slusaju starije.Dakle ona malo runjava po nogama je zmaj u krevetu,cosave su hladne.
Takodje sam rekao da sam najbolje seksualne dozivljaje imao sa zenama koje nisu brijale...PAZNJA!!!!...p..ku......
noge ili nesto drugo nisam spomenuo.
-
ne-dam-na-sebe
Ma razumije se na sto si mislio, ko je htio da razumije.seln wrote:Ni izbliza. Rekao sam da su ljudi/zene danas previse zaokupljeni sami sobom i da nemaju vremena ni paznje za partnera.
Takodje sam rekao da sam najbolje seksualne dozivljaje imao sa zenama koje nisu brijale...PAZNJA!!!!...p..ku......
noge ili nesto drugo nisam spomenuo.