Dlakave su vatrenije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

forUMASH

#51 Re: Dlakave su vatrenije

Post by forUMASH »

pitt wrote:
forUMASH wrote:
Santos wrote:Znate li za onu staru a kazu sto rutavija to vatrenija.
......istina......nesmjes ni cigaru pored takve zapalit, jer bi vidio sta je to vatrena ..... :roll: ....svakakvih ukusa..... :P
.....ja cu se nastaviti "patiti" sa ovim, depiliranim..... :D
a zar se te tvoje crnkinje depiliraju :D :D
....svakog cetvrtka.... :D
pitt

#52 Re: Dlakave su vatrenije

Post by pitt »

forUMASH wrote:
pitt wrote:
forUMASH wrote: ......istina......nesmjes ni cigaru pored takve zapalit, jer bi vidio sta je to vatrena ..... :roll: ....svakakvih ukusa..... :P
.....ja cu se nastaviti "patiti" sa ovim, depiliranim..... :D
a zar se te tvoje crnkinje depiliraju :D :D
....svakog cetvrtka.... :D
aferim.....dobro si ih obucio :D:D
forUMASH

#53 Re: Dlakave su vatrenije

Post by forUMASH »

pitt wrote:aferim.....dobro si ih obucio :D:D
....sve se cakli i sija.... :D :D :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

seln wrote:Ne znam, meni nedostaje ono vrijeme kad su ljubavnici vise mislili na partnera.
Danas su toliko zaokupljeni sobom...ne znam kako je Beckham uopste stigao napraviti djecu.
Uglavnom, moje najljepse dozivljaje sam imao sa zenama koje su dole bile neobrijane(ne ukljucuje dlake na prsima ili dlakave noge)
ej seln, probaj TO u kombinaciji sa dugim zapustenim noktima na nogama, po mogucnosti da malo tuknu, kad lobavnica opanke izuje, ta kad se zakopiti u krevetu ... mah, sta da ti kazem, to je turbo-extaza :-) :-)

oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
Vertigo

#55 Re: Dlakave su vatrenije

Post by Vertigo »

Santos wrote:Znate li za onu staru a kazu sto rutavija to vatrenija.Istina ljudi vjerujte.
....a celavi su potentniji :D
seln

Post by seln »

freak_with_a_laptop wrote:
seln wrote:Ne znam, meni nedostaje ono vrijeme kad su ljubavnici vise mislili na partnera.
Danas su toliko zaokupljeni sobom...ne znam kako je Beckham uopste stigao napraviti djecu.
Uglavnom, moje najljepse dozivljaje sam imao sa zenama koje su dole bile neobrijane(ne ukljucuje dlake na prsima ili dlakave noge)
ej seln, probaj TO u kombinaciji sa dugim zapustenim noktima na nogama, po mogucnosti da malo tuknu, kad lobavnica opanke izuje, ta kad se zakopiti u krevetu ... mah, sta da ti kazem, to je turbo-extaza :-) :-)

oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
Licno iskustvo?
encian

Post by encian »

pa valjda rutave mogu biti i depilirane, ali i dalje su rutave :D

nego skakljiva, hladnih ruku i rutava, mora da sam trostruki dobitak svome dragom :D :D :D

salu na stranu, sve zene imaju dlaka svugdje, ukljucujuci i grudi i usne i ledja i sve ostalo. samo su kod vecine male i svijetle pa se ne vide. npr. dosta vidljivih dlaka na dekolteu imaju marokanke i arapke npr, uglavnom ti sto su tamniji od nas, a svjetiliji od crnaca.

a sto se muskaraca tice, vise volim svog dlakavog dragog, nego npr. onod deena, ko ocerupana kokos je :-), da ne kazem kako je muzevan, uvrijedit cu i samu rijec "muzevnost".
Santos

Post by Santos »

Seln jarane nek si im objasnio.Neznaju jos puteri a nece da slusaju starije.Dakle ona malo runjava po nogama je zmaj u krevetu,cosave su hladne.
seln

Post by seln »

Santos wrote:Seln jarane nek si im objasnio.Neznaju jos puteri a nece da slusaju starije.Dakle ona malo runjava po nogama je zmaj u krevetu,cosave su hladne.
Ni izbliza. Rekao sam da su ljudi/zene danas previse zaokupljeni sami sobom i da nemaju vremena ni paznje za partnera.
Takodje sam rekao da sam najbolje seksualne dozivljaje imao sa zenama koje nisu brijale...PAZNJA!!!!...p..ku......
noge ili nesto drugo nisam spomenuo.
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

seln wrote:Ni izbliza. Rekao sam da su ljudi/zene danas previse zaokupljeni sami sobom i da nemaju vremena ni paznje za partnera.
Takodje sam rekao da sam najbolje seksualne dozivljaje imao sa zenama koje nisu brijale...PAZNJA!!!!...p..ku......
noge ili nesto drugo nisam spomenuo.
Ma razumije se na sto si mislio, ko je htio da razumije.
Post Reply