Djuro Bosanac

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Fair Life

#1 Djuro Bosanac

Post by Fair Life »

Branko Djuric - Djuro je prosle nedjelje u showu "Tistega lepega popoldneva" na slovenskoj televiziji nokautirao iritantnog voditelja Ladu Bizovicara, koji ga je pokusao isprovocirati.

Voditelj je pokusao implicirati da Djuric ima nesto protiv Slovenaca, na sto mu je glumac odgovorio da moze napustiti emisiju ako ovaj to zeli. Lado je nastavio provocirati, a Djuro mu je kazao kako ce mu pokazati nakon emisije. Voditelj se potom unio Djuricu u lice, a Djuro je ustao i odvalio mu takav samar da se voditelj emisije srusio na pod.

Publika u studiju je takav Djurin potez popratila pljeskom.

"Tuzit cu te! Tuzit cu te!" - urlao je Lado kad se pridigao, a njegova suvoditeljica Anja Kriznik - Tomazin je potom neugodnu situaciju
prekinula reklamama.

Video "incidenta" mozete pogledati ovdje.
edu

Post by edu »

ovo je tek treci put da se postavlja ova tema.. :( :( :D ..malo.. :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Djuro protiv Brege i Zlaje.... :D
edu

Post by edu »

jedan je..

zlatko.. :P :D :D :P
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ovo je ocito namjesteno. :roll:
Vingo

Post by Vingo »

A wrote:Kako Bosancima vise ne dosadi da ih identifikuju sa nasilnim i prostackim ponasanjem? Koji je samo polet nacionalnog ponosa pobudila potpuno izmisljena prica o Djuri ili Danisu (pricalo se za obojicu) i o navodnoj emisiji za hrvatskoj TV, gdje je navaljao prostakluke voditeljki, kao dokaz da postoji bosanski jezik.

Pa ne dosadi jer isti Djuro Bosanac uzima velike pare na prodaji stereotipa o Muji ili Shemsi...
edu

Post by edu »

ma jebo tu pricu..svi su okolo gospoda..a opet mi pravimo najbolje filmove..zovu fabriku da im radi spice..uzimaju nase igrace..(sa ovim se ne hvalim.. :D )..vise volim djuru negoli bilo kojeg retarda iz okoline..dokaz koliko su oni jadni je nasa mala klinika..kad oni puse onakvo smece..onda ne treba dalje..nama je barem nas covjek prodao vizu za buducnost.. :D :D :D
Ralfson

Post by Ralfson »

Sve je namjesteno i ja sam gledao verziju gdje Djuro i voditelj ponovo demonstriraju lazni udarac!!!
Stari

Post by Stari »

Citajuci neki dan jedan od BiH casopisa procitah i notu o intervjuu J. Zbanic za beogradski NIN gdje je novinarka pita nesto u stilu ...kako se osjecate sad kad se zna da cete ucestvovati na srpskom festivalu....a na sta Jasmila odgovara : Ja sam mislila da cu ucestvovati na filmskom festivalu...???

Jel i ovo izmisljotina? ... il ga joj je Jasmila uistinu srukala do ...(da parafraziram velemajstora zooma)...do jajnika.

Bravo Jasmila ...jos jedan go u gostima i mozemo komforno igrati bez golmana u revansu
Reina

Post by Reina »

pa kad im je mogla kraljica fino suknuti istinu u oci da je predscenarij
pisan "ovdje" tj. u Srbiji onda i ovo lici na nju
.. kraljica bas.... :)
morti

Post by morti »

Stari wrote:Citajuci neki dan jedan od BiH casopisa procitah i notu o intervjuu J. Zbanic za beogradski NIN gdje je novinarka pita nesto u stilu ...kako se osjecate sad kad se zna da cete ucestvovati na srpskom festivalu....a na sta Jasmila odgovara : Ja sam mislila da cu ucestvovati na filmskom festivalu...???

Jel i ovo izmisljotina? ... il ga joj je Jasmila uistinu srukala do ...(da parafraziram velemajstora zooma)...do jajnika.

Bravo Jasmila ...jos jedan go u gostima i mozemo komforno igrati bez golmana u revansu
I ja sam čuo sa ovo...
Ovo se definitvo desilo, a bilo je i još nekih "šukanja" u tom intervjuu!
Sad ne znam tačno, al ju je novinarka pitala odkud jo podatak o 30 000 silovanih muslimanki u BiH na što je Jasmila odgovorila sa otprilike: "nisam ja rekla 30 000 muslimanki već 30 000 žena"
Stari

Post by Stari »

Oj oj oj ... pa ako to nije bila namjestaljka (sto me u tom slucaju istinski raduje)...toj maloj treba pod hitno dati neko odlikovanje ...hem je napravila dobar film, hem ga pichi srbijanskim novinarkama bas momacki, ....hem se nas forumas edu...skoro pa zaljubio u nju...

Dakle ...orden zasluga za narod sa crvenom zastavom (650) ...ili je to odlikovanje vec ukinuto...?
edu

Post by edu »

nisam se zaljubio..ali je jasmila super..od intelekta..od izgleda..oblacenja..itd..helem stari..to je clanak iz dana..ne znam je li se to fakat desilo..a vjerovatno da jeste..i jasmila barata cifrom od 20 000 silovanih zena..!
Stari

Post by Stari »

nisam se zaljubio..ali je jasmila super..od intelekta..od izgleda..oblacenja..
Eke ...nisi...daj ne prdunjaj i ne izvlaci se... jesi i jos si rekao da bi je ozenio iste sekunde....da se samo ti pitas i da si nesto stariji.

A ja sam rekao isto ...samo da sam jedno 15-20 godina mladji...eto ako ti to moze biti utjeha... :D
edu

Post by edu »

pa bi je ozenio.. :D :D ..ali se nisam zaljubio.. :-) :-) :-)

treba meni mnooooooooooooogoooooo vremena da se zaljubim.. :-)

stari..ostavi zbanicku..ne diram ni ja novalicku.. :D :D :D
Stari

Post by Stari »

Ahaa ...znaci ne mora se biti zaljubljen u ono sto se zeni...e u sta je sprdih ovolike godine kad nikad ranije nisam cuo za to?
edu

Post by edu »

gore mi fali H..bih.. :-)

stari..ne mogu se zaljubiti u nekoga ko mi se svidja i koga vidim 3x (kud bas 3.. :D ) na tv-u.. :-) :-) ..a da je dobra jeste..

sorry mati.. :D
car-x

Post by car-x »

zar jasmila nije udata? ;)
edu

Post by edu »

jeste ba..sretno..no to ja..šbbkbb.. :-) :-) ..sto bi jasmila rekla..tataratira.. :D :D :D
karanana

#20 Re: Djuro Bosanac

Post by karanana »

jebote 2006 zadnji post na ovoj temi.....mi se neki nismo ni rodili tada....

ali reko da ne otvaram novu temu pa sam u trazilicu ukucao branko djuric djuro i izadje ova tema najprikladnija da izjavim:

da nema odvratnijeg, ljigavijeg a u zadnje vrijeme i ludjeg lika na "estradi" i glumistu. mislim to se znalo i prije kad je ljiga izmigoljio iz grada i onda se kao sluzava lignja provlacio i uvlacio svima u guzice i zadnjice, hodajuci neku tanku liniju. ali hajde, pametno mozda kad se sve sabere i oduzme, takve ljige su najblje prosle i najbolje i najprofitabilnije izasle iz 90ih.

ali ovo nesto njegovo novo u zadnjih 5 godina na facebooku, to je novi level ludila. pocevsi sa koronom pa do ljubljenja dupeta rusima i vazenja u stilu kao sto vaze srbi ili na globalnom nivou MAGA. kakav idiot od covjeka.

eto...nece se tema vjerovatno razviti nigdje...ali eto da kazem...jer citam njegove objave na facebooku i vidim raja mu podilazi pod muda i daju neke komentare u njegovom i stilu kakav je on govorio na nadrealistima u raznim idiotskim ulogama....a ja necu da mu pod pravim imenom kazem sta mislim i koja je iditiotchina i karina, pa evo ovdje da izjavim.
milojicabrzi

#21 Re: Djuro Bosanac

Post by milojicabrzi »

Da se ja pitam, svi bi vozili Kiu :)

Teško je, a dosta estradnjaka je pokušalo, glumiti SFRJ neutralnost i ne zauzimati stranu, što je jedino u punom kapacitetu pošlo za rukom Zdravku Čoliću, pa ga jednako vole i Sarajevo i Beograd i Zagreb.

Bregoviću je to solidno uspjelo, Harisu Džinoviću već nije u toj mjeri, Dini Merlinu će do kraja života nabijati ove odlaske na rasprodane koncerte u Beogradu, a uglavnom, dosta glumaca i estradnjaka se trudi "biti dobri sa svima", misleći da će to donositi gaže i angažmane.

Nekad je imanje ili nemanje jasnog stava isplativo, nekada nije.

Svako bira prema svom obrazu i karakteru.

Negdje sam pročitao, da čini mi se, u Danteovom paklu, ima posebno mjesto za one, koji su se u odsudnim i presudnim trenucima ponašali "neutralno" :run: :thumbup: :bih:
Isner

#22 Re: Djuro Bosanac

Post by Isner »

Što ti je evolucija, Đurologija i Jasmila prije dvadeset godina heroji na malom uzorku postova, dvadeset godina kasnije stav čaršije a bgm i foruma se draaaaaastično promjenio :D Tu su negdje, malo iza Jergovića...

Ko macja guza :kiss:
Sociolog

#23 Re: Djuro Bosanac

Post by Sociolog »

Isner wrote: 22/09/2025 20:22 Što ti je evolucija, Đurologija i Jasmila prije dvadeset godina heroji na malom uzorku postova, dvadeset godina kasnije stav čaršije a bgm i foruma se draaaaaastično promjenio :D Tu su negdje, malo iza Jergovića...

Ko macja guza :kiss:
Oženio je naljepšu Slovenku, to moraš priznati :mrgreen:
Post Reply