Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pozivnice u krevet za "kolege" s foruma prodjose veoma mlako....mozda ce biti visa temperatura ako u igru ubacimo "nedodirljive"...
Koje poznate osobe biste pozvali u krevet na malo rekreativne gimnastike? pojedinacno, grupno...hajmo ko na pijaci, sve prolazi cije ljubavnicko umjece u vama budi posebnu radoznalost...
ima li ista "kupujmo" domace ili su vam privlacnije inostrane "zvijezde"
sad kad muski dio forumske ekipe pocne "trpati" u krevet
da vidimo ciji ce krevet najinteresantnije izgledat
edu wrote:eki tarik filipovic.. ..je li on sexy??..macho???..zgodan???..lijep???..pametan???..sladak???..
sta fali tariku? istina nema ga pola bez cvika....ali dijeluje onako sav finiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pomalo streberski....mamin sin
joj anais kada si krenula sa listom, rekoh sebi...viđu herkice ...što i ona zna izabrati (doduše ja bih zamijenila poziciju 1 i 2 )...ali Tarik...meni je baš bezze ...uz dužno poštovanje svom ženskom rodu koji se loži na njega...
flora.sa wrote:
joj anais kada si krenula sa listom, rekoh sebi...viđu herkice ...što i ona zna izabrati (doduše ja bih zamijenila poziciju 1 i 2 )...ali Tarik...meni je baš bezze ...uz dužno poštovanje svom ženskom rodu koji se loži na njega...
ne, meni tarik nije neodoljivo seksi...ali me fakat fakat zanima kakav je u krevetu...jer ovako sav nekakav ugladjen i prefinjen i ima finu reputaciju, i jos ove cvike uglavnom dovoljno sastojaka da pobudi moju radoznalost....haj bona bolje i on nego Mr. Tihic
i ja sam veomaaaaaaaaaaaaaaaaaaa radoznala....u biti cijelu ovu listu bih rado zamjenila za Depp-a....on onako dijeluje kao zvijer
a evo jedan kojem treba posebna lista jer nije bas tako poznata poznata licnost, ali sam ga ja gledala u dosta filmova kao i u meni dragoj seriji "6 feet under) njamiiiiiiiiiiiiiii