Djevojko s mora--BRAVO

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Gledala sam je juce i zao mi je sto nije prva. Iako Janicu volim, malo mi je muka od nje jer gdje god se okrenes cim prva pahulja padne, eto JAnice i njenih keckica....

Zar vi ocekujete neke sportske rezultate kod nas, kad je glavna nagrada sportisti godine, prije 4-5 godina, bio vikend u Dubrovniku za dvoje. A tad je Fazlija proglasen sportistom godine za, cini mi se, sedmo mjesto na olimpijskim igrama.
:(

I ko tu da se trudi?
mostarac

Post by mostarac »

mIRCerka wrote:Gledala sam je juce i zao mi je sto nije prva. Iako Janicu volim, malo mi je muka od nje jer gdje god se okrenes cim prva pahulja padne, eto JAnice i njenih keckica....

Zar vi ocekujete neke sportske rezultate kod nas, kad je glavna nagrada sportisti godine, prije 4-5 godina, bio vikend u Dubrovniku za dvoje. A tad je Fazlija proglasen sportistom godine za, cini mi se, sedmo mjesto na olimpijskim igrama.
:(

I ko tu da se trudi?
Meni je najzalosnije to sto Fazlija i jeste bio sportista godine :(

Zalosna je zemlja gdje su najbolji sportisti invalidi :(

Svaka cast momcima i oni nemaju nista sa tim, ali trebala bi se zamisliti zemlja koja dozvoljava da joj invalidi budu najbolji sportisti. To dosta govori o nama. Eh da mi jos uvijek nemamo zakon o sportu, Sto ce nam, ali imamo svoje trkace konje definitivno na svakom koraku.
in33sa

Post by in33sa »

Sto se tice skijanja, ima tu i onog naseg poznatog manekenisanja po planinama. Dok je Janica sa tatom u staroj Ladi obliazila skijalista kao curica, hranila se sendvicima, za to vrijeme nasi skijasi-manekeni idu na Bjelasnicu i Jahorinu da poprave boju tena preko zime i ispijaju kafe i cajeve po Bistrici i Marsalu.

Ajde ozbiljno, kada ste na Jahorini i Bjelasnici vidjeli ozbiljnog skijasa-rekreativca a da nije iz Srbije, Slovenije ili Hrvatske?
Ovi nasi mangupi nabace skije na novog Audija da komsiluk zavidi, i to se po dva sata spremaju za polazak ispred zgrade i setkaju se u glanc novom kombinezonu.

Komedija.

A sport opcenito, mozemo mi sad kenjati kako nama Hrvatska i Srbija kradu sportase pa eto ko biva to nam je alibi. Ne kradu oni nista vec ljudi bjeze iz ove nase zabokrecine i traze bolje uvjete za bavljenjem sportom.
muha_sa

Post by muha_sa »

in33sa wrote:Sto se tice skijanja, ima tu i onog naseg poznatog manekenisanja po planinama. Dok je Janica sa tatom u staroj Ladi obliazila skijalista kao curica, hranila se sendvicima, za to vrijeme nasi skijasi-manekeni idu na Bjelasnicu i Jahorinu da poprave boju tena preko zime i ispijaju kafe i cajeve po Bistrici i Marsalu.

Ajde ozbiljno, kada ste na Jahorini i Bjelasnici vidjeli ozbiljnog skijasa-rekreativca a da nije iz Srbije, Slovenije ili Hrvatske?
Ovi nasi mangupi nabace skije na novog Audija da komsiluk zavidi, i to se po dva sata spremaju za polazak ispred zgrade i setkaju se u glanc novom kombinezonu.

Komedija.

A sport opcenito, mozemo mi sad kenjati kako nama Hrvatska i Srbija kradu sportase pa eto ko biva to nam je alibi. Ne kradu oni nista vec ljudi bjeze iz ove nase zabokrecine i traze bolje uvjete za bavljenjem sportom.
:thumbup:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

upravo tako. Svako normalan bi uradio isto.

Ko ce se zajebavati sa nasim budalama koji imaju kakvu takvu vlast a nemaju ni malo vizije? Ja necu.

Mada, ima i nase krivice, vrlo smo pasivni a tako se ne dolazi do uspjeha. Jebe nas i mentalitet, a od toga je najteze pobjeci. Slazem se i sa konstatacijom da mi nemamo pobjednicki mentalitet.

Jebi ga...al smo stvarno zalosni. :roll:
Post Reply