Djevojke, zene, cure valja li ovo sta II dio?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
KeepItSimplE
nije lose ovo,ima li autorski otisak:)?
-
KeepItSimplE
popij čaj od šipka,al stavi 2 kesicebig_bud wrote:danima me mucio zatvor, a otkako ovo procitah, muci me proljev...
-
Wonder Woman
Sarajlija likes to write about women who are talented and capable, but most important, retain their femininity. Women have tremendous power - their femininity, because men can't do without it!!! 
- seln
Jes, vala, ushtjulo se do na testu.....Wonder Woman wrote:Sarajlija likes to write about women who are talented and capable, but most important, retain their femininity. Women have tremendous power - their femininity, because men can't do without it!!!
- maccarona
#37 Re: Djevojke, zene, cure valja li ovo sta II dio?
eh sad odoh jednu zapalitSarajlija72 wrote:Samo zamisli... ti i ja... sami krecemo na plovidbu na maloj brodici... sunce przi... lagani
povjetarac siri miris mora...
Odlucili smo otici na neki mali zapusteni otocic na rucak... Tu je svjeza riba, salata, avokado, jagode i slag... Vina si ponjela dovoljno... jako je fino i osvjezavajuce... opojan miris se siri dok svaki zalogaj zaljevamo gutljajem vina... tisina je oko
nas... tu i tamo se cuje nase mljackanje...) Zapocinjem pricu o dalekim putevima i snovima... ti me gledas i trudis pratiti moje rijeci, ali ne ide ti bas... osjecas blago crvenilo u licu i ne znas jel od sunca ili te to ipak vino vec malo opilo....
I tako smo prical dugo, dugo... vrijeme je letilo pored nas... dok sam s veseljem pricao o svojim vragolijama u djetinjstvu, pokusala si me zamisliti... to te nasmijalo... osjecala si se ugodno i bezbrizno pored mene...
Brodicu smo vec odvano zaustavili i izlezavali se na suncu... U jednom trenu sam ti se naglo priblizo i stavio ruku na lice... Dok sam ti milovao lice, priblizila si mi se jos blize... i naslonila svoj obraz uz moj... cekala si da te poljubim... znao sam sto cekas...
Poljubio sam te i ti si pomislila kako su ugodne moje usne.... Dok sam spustao ruke prema ramenima ti si milovala moje lice i pocela spustati svoje ruke na moja prsa... svidjela su ti se moja prsa, snazna i topla... moji poljupci su se spustali prema tvom
vratu, a ti si se stiskala sve blize meni.. Tvoje tijelo se izvijalo pod mojim poljupcima i
dodirima... kako sam se polako kretao osjecala si moje tijelo u blizini tvogog, moje poljupce i svaki dodir je izazivao snaznu senzaciju ugode... sad si se vec strasno uzbudila... tvoje ruke su klizile po mojim ledjima.... a cijelo tjelo bilo je u stanju ugodnog grca... svaki moj dodir te iz pocetka opustao i napinjao...
Dok te tako ljubim... uzdises sve jace... tvoje ruke pletu se u moju kosu... tvoja koza pretvorena je u jedan veliki receptor i svaki dodir te izluduje... svaki poljubac i dodir mog jezika je sve intenzivniji i intenzivniji...... oko nas se sve umirilo, jasno su se culi tvoj uzdisaji pomjesani s mojima... lagano si mi cupala kosu... a ja sam te ljubio sve zesce i zesce... pozeljela si me okrenuti na leda... Pogledao sam te sa smijeskom i legao na trbuh... ti sjedis na mojoj guzi i ljubis mi leda... rukama polako milujes moje tijelo i blago me grickas... slan sam... i sladak... razmisljas kako ti se svidaju moja leda i kako bi mogla ovako ostati satima... no dok me ljubis polako m okreces prema sebi... sjedis na mojim bedrima i ljubis mi prsa... zaustavljas se na kratko kod mojih bradavica... tvrde su dok ih ljubis... gledas me u oci dok ih sa smjeskom grickas i polako se spustas prema dolje... ljubis si trbuh i osjecas kako tvoje tjelo blago treperi... znas sto iscekujem i to te zabavlja... vracas se polako usnama prema gore i ljubis mi vrati... mazis ruke... ja se blago opustam... a ti odlucno kreces prema mojoj nabreklini... izazivas me vrucim
dahom a moje tjelo se ponovo napinje... uzimas ga u usta i ljubis, lizes... dok ja ispustam snazan uzdah... tvrd je i spreman... nastavljas prema dolje i ljubis mi koljena...
Osjecas moj jezik i topli zadah mojih usta... strasno te to uzbuduje i vec se polako moras kontrolirati... slusas me kako uzdises dok se igras ss mnom i odjednom me pozelis u sebi... polako se okreces i ljubis mi prsa dok bokovima kreces prema mojim... sada vise nicega nema oko nas... pred sobom vidim samo tebe... ja ti rukama mazim ramena i dok se s jednom krecem prema tvom ramenu drugom klizim prema guzi... ti si sad vec
skoz u blizini mog nabreklog uda... osjecam tvoju toplinu... ne zelim vise cekati i rukama blago nadizem tvoju guzu... znas sto zelim i sjedas na mene... polako i do kraja... zatim ponovo i sve brze....
Primam te za ramena i povlacim prema sebi... Drzim te cvrsto privjenu uz sebe i polako se okrecemo... sad sam ja na tebi... osjecas moju snagu dok jos uvijek prodirem u tebe snaznim ritmom... tvoje tjelo se previja pod snagom mojih naleta, uzdises glasno i rukama stiscem moja leda... ne zelis svrsiti no postaje sve teze kontrolirati se.... stisces moje bokove bedrama i ljubis mi vrat... osjecas da sam jako uzbuden i to te uzbuduje jos vise... gubis polako kontrolu... stisces me bedrama i okreces natrag u pocetnu
pozu... polako se izvlacim ispod tebe, grlim ti grudi i rukama milujem leda... u trenu oka stvorio sam se iza tebe... rukama ti snazno primam bokove i prodirem u tebee iznova...
Sve glasnije stenjes... i osjecas moje tijelo kako se nadvija nad tvojim... svaki moj nalet
odzvanja u tvojim usima... oboje smo mokri i koza nam skripi pri svakom susretu... cvrsto stiscem tvoje bokove i ulazim sve jace i jace... u jednom trenu stajem i odmicem se... pratis me pogledom dok te ponovo vracam na leda... grizes me za usnice i lizes moje prste... jedna ruka miluje tvoje lice dok ti oblizujes i sises prste a druga miluje tvoje grudi.. ponovo prodirem u tebe i moj ritam se opet pojacava... ti ne mozes vise.... ne
mozes vise kontrolirati svoje tijelo... dovodim te do samog ruba ludila... pa se
povlacim... igram se s tobom... svida ti se to....
Mmmmm... uzdisala si duboko dok sam prodirao u tebe i rukama ti milovao tijelo... bio sam sve brzi i jaci... moje cijelo tijelo se treslo pod mojom snagom... u naletu strasti sam se ponovo odmaknuo kako bi sprijecio kraj i spustio tvoje zadignute noge na tlo... prije nego sto sam se snasao ti si se ustala i primila me za ruke... strastveno si me zagrlila i
privila uz svoje tijelo... osjecala si moju toplinu i ljepljivi znoj...povela si me prema
ulazu u unutrasnjost brodice... naslonila si se na drveni zid i gledala me... povukla
si me snazno prema sebi i ljubila po vratu rukama stiscuci moja leda... u divljoj navali strasti uhvatio sam te za guzu i podigao u zrak ostanjavsi se o zid... ponovno sam usao u tebe pocetnickom snagom...
Ti si strasno nogama stiskala moje bokove i nisi mi dopustala da se odmaknem... bio sam blizu kraja, osjecala si napetost u mom tijelu i snazno pulsiranje u mojim preponama... sapnula si mi da ni ti nemozes vise i da zelis osjetiti kako svrsavam sa tobom... poljubila si me u vrat, cvrsto stisnula leda i odmakula lice gledajuci me u oci... bila si spremna... uz posljednje trzaje nasih tijela i glasno stenjanje zajedno smo svrsili... osjecala si kako punim tvoju unutrasnjost mlazovima tople tekucine... Srusili smo se na pod uz drveni zid na brodici i tako umorni smo lezali jos neko vrijeme sa smijeskom na licu bez rijeci... kad si osjetila povratak snage ustala si se i skocila u tamno more... pridruzio sam ti se i jedno drugo smo isprali hladnom vodom... odlucili smo prespavati na brodu, uz tihi zvuk valova i tinjanje zvjezda...
-
Dezze
Reci ti njima! Nasli se tu maziti i gonjati po palubi k'o da su djeca.ClonedAgain wrote:A zašto svi ovakve priče pišu u prvom licu, i to u jako sugestivnom obliku.
"...dok ja ovo ti ono..." ponekad zvuči kao imperativ...
Eh sad, ja sam muškog roda, ne znam kako to zvuči ženskim osobama, ali mislim da je ovo na nivou djeteta od 7-8 godina koje prvi put dolazi u dodir sa erotikom preko ninjinih romana, kao sto već neko napisa...
Jebala vas erotika, dajte sexa, ali onog pravog...