povjetarac siri miris mora...
Odlucili smo otici na neki mali zapusteni otocic na rucak... Tu je svjeza riba, salata, avokado, jagode i slag... Vina si ponjela dovoljno... jako je fino i osvjezavajuce... opojan miris se siri dok svaki zalogaj zaljevamo gutljajem vina... tisina je oko
nas... tu i tamo se cuje nase mljackanje...
I tako smo prical dugo, dugo... vrijeme je letilo pored nas... dok sam s veseljem pricao o svojim vragolijama u djetinjstvu, pokusala si me zamisliti... to te nasmijalo... osjecala si se ugodno i bezbrizno pored mene...
Brodicu smo vec odvano zaustavili i izlezavali se na suncu... U jednom trenu sam ti se naglo priblizo i stavio ruku na lice... Dok sam ti milovao lice, priblizila si mi se jos blize... i naslonila svoj obraz uz moj... cekala si da te poljubim... znao sam sto cekas...
Poljubio sam te i ti si pomislila kako su ugodne moje usne.... Dok sam spustao ruke prema ramenima ti si milovala moje lice i pocela spustati svoje ruke na moja prsa... svidjela su ti se moja prsa, snazna i topla... moji poljupci su se spustali prema tvom
vratu, a ti si se stiskala sve blize meni.. Tvoje tijelo se izvijalo pod mojim poljupcima i
dodirima... kako sam se polako kretao osjecala si moje tijelo u blizini tvogog, moje poljupce i svaki dodir je izazivao snaznu senzaciju ugode... sad si se vec strasno uzbudila... tvoje ruke su klizile po mojim ledjima.... a cijelo tjelo bilo je u stanju ugodnog grca... svaki moj dodir te iz pocetka opustao i napinjao...
Dok te tako ljubim... uzdises sve jace... tvoje ruke pletu se u moju kosu... tvoja koza pretvorena je u jedan veliki receptor i svaki dodir te izluduje... svaki poljubac i dodir mog jezika je sve intenzivniji i intenzivniji...... oko nas se sve umirilo, jasno su se culi tvoj uzdisaji pomjesani s mojima... lagano si mi cupala kosu... a ja sam te ljubio sve zesce i zesce... pozeljela si me okrenuti na leda... Pogledao sam te sa smijeskom i legao na trbuh... ti sjedis na mojoj guzi i ljubis mi leda... rukama polako milujes moje tijelo i blago me grickas... slan sam... i sladak... razmisljas kako ti se svidaju moja leda i kako bi mogla ovako ostati satima... no dok me ljubis polako m okreces prema sebi... sjedis na mojim bedrima i ljubis mi prsa... zaustavljas se na kratko kod mojih bradavica... tvrde su dok ih ljubis... gledas me u oci dok ih sa smjeskom grickas i polako se spustas prema dolje... ljubis si trbuh i osjecas kako tvoje tjelo blago treperi... znas sto iscekujem i to te zabavlja... vracas se polako usnama prema gore i ljubis mi vrati... mazis ruke... ja se blago opustam... a ti odlucno kreces prema mojoj nabreklini... izazivas me vrucim
dahom a moje tjelo se ponovo napinje... uzimas ga u usta i ljubis, lizes... dok ja ispustam snazan uzdah... tvrd je i spreman... nastavljas prema dolje i ljubis mi koljena...
Osjecas moj jezik i topli zadah mojih usta... strasno te to uzbuduje i vec se polako moras kontrolirati... slusas me kako uzdises dok se igras ss mnom i odjednom me pozelis u sebi... polako se okreces i ljubis mi prsa dok bokovima kreces prema mojim... sada vise nicega nema oko nas... pred sobom vidim samo tebe... ja ti rukama mazim ramena i dok se s jednom krecem prema tvom ramenu drugom klizim prema guzi... ti si sad vec
skoz u blizini mog nabreklog uda... osjecam tvoju toplinu... ne zelim vise cekati i rukama blago nadizem tvoju guzu... znas sto zelim i sjedas na mene... polako i do kraja... zatim ponovo i sve brze....
Primam te za ramena i povlacim prema sebi... Drzim te cvrsto privjenu uz sebe i polako se okrecemo... sad sam ja na tebi... osjecas moju snagu dok jos uvijek prodirem u tebe snaznim ritmom... tvoje tjelo se previja pod snagom mojih naleta, uzdises glasno i rukama stiscem moja leda... ne zelis svrsiti no postaje sve teze kontrolirati se.... stisces moje bokove bedrama i ljubis mi vrat... osjecas da sam jako uzbuden i to te uzbuduje jos vise... gubis polako kontrolu... stisces me bedrama i okreces natrag u pocetnu
pozu... polako se izvlacim ispod tebe, grlim ti grudi i rukama milujem leda... u trenu oka stvorio sam se iza tebe... rukama ti snazno primam bokove i prodirem u tebee iznova...
Sve glasnije stenjes... i osjecas moje tijelo kako se nadvija nad tvojim... svaki moj nalet
odzvanja u tvojim usima... oboje smo mokri i koza nam skripi pri svakom susretu... cvrsto stiscem tvoje bokove i ulazim sve jace i jace... u jednom trenu stajem i odmicem se... pratis me pogledom dok te ponovo vracam na leda... grizes me za usnice i lizes moje prste... jedna ruka miluje tvoje lice dok ti oblizujes i sises prste a druga miluje tvoje grudi.. ponovo prodirem u tebe i moj ritam se opet pojacava... ti ne mozes vise.... ne
mozes vise kontrolirati svoje tijelo... dovodim te do samog ruba ludila... pa se
povlacim... igram se s tobom... svida ti se to....
Mmmmm... uzdisala si duboko dok sam prodirao u tebe i rukama ti milovao tijelo... bio sam sve brzi i jaci... moje cijelo tijelo se treslo pod mojom snagom... u naletu strasti sam se ponovo odmaknuo kako bi sprijecio kraj i spustio tvoje zadignute noge na tlo... prije nego sto sam se snasao ti si se ustala i primila me za ruke... strastveno si me zagrlila i
privila uz svoje tijelo... osjecala si moju toplinu i ljepljivi znoj...povela si me prema
ulazu u unutrasnjost brodice... naslonila si se na drveni zid i gledala me... povukla
si me snazno prema sebi i ljubila po vratu rukama stiscuci moja leda... u divljoj navali strasti uhvatio sam te za guzu i podigao u zrak ostanjavsi se o zid... ponovno sam usao u tebe pocetnickom snagom...
Ti si strasno nogama stiskala moje bokove i nisi mi dopustala da se odmaknem... bio sam blizu kraja, osjecala si napetost u mom tijelu i snazno pulsiranje u mojim preponama... sapnula si mi da ni ti nemozes vise i da zelis osjetiti kako svrsavam sa tobom... poljubila si me u vrat, cvrsto stisnula leda i odmakula lice gledajuci me u oci... bila si spremna... uz posljednje trzaje nasih tijela i glasno stenjanje zajedno smo svrsili... osjecala si kako punim tvoju unutrasnjost mlazovima tople tekucine... Srusili smo se na pod uz drveni zid na brodici i tako umorni smo lezali jos neko vrijeme sa smijeskom na licu bez rijeci... kad si osjetila povratak snage ustala si se i skocila u tamno more... pridruzio sam ti se i jedno drugo smo isprali hladnom vodom... odlucili smo prespavati na brodu, uz tihi zvuk valova i tinjanje zvjezda...