Hajde malo o ovome da razgovaramo!???
Interesuje me Vase misljenje i vidjenje ponasanja jednog muskaca?! Ukoliko ste raspoloženi
da odgovorite na ovako pitanje
Naime poznajemo se dugi niz godina, srecemo se na najrazlicitijim mjestima,
sasvim nenadano, nekada bukvalo i licem u lice ...........ali on i ni da me pogleda. I
kada me slučajno vidi okrene glavu kao munjom opečen. U društvu sa svima
kontaktira, priča, šali se, u sve gleda, smije se, samo mene ni da pogleda
kao da nepostojim i bilo je čak situacija kada mi ničim izazavn okrene leđa, jednostavo se fizički
udalji na neku popriličnu daljinu kao da ujedam. Zanima me mišljenje prije svega momaka pa onda i djevojaka o kakvom se muskarcu se radi? Zbog cega ima takvo ponasanje? Moram napomenuti da nema
niti jedan razlog biti ljut na mene niti sam ja imala *priliku* nekim gestom ili rijecju uvrijediti ga.Bjezi kao ''lud''! Zasto toliku odbojnost osjeca prema meni?
Djevojke pitaju, momci odgovaraju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Perdita_Durango
#2 Re: Djevojke pitaju, momci odgovaraju
A možda mu jednostavno nisi simpatična. Vjerojatno je stvar tako jednostavna.
- Yokyouare
#3 Re: Djevojke pitaju, momci odgovaraju
milimaj wrote:Hajde malo o ovome da razgovaramo!???
Interesuje me Vase misljenje i vidjenje ponasanja jednog muskaca?! Ukoliko ste raspoloženi
da odgovorite na ovako pitanje
Naime poznajemo se dugi niz godina, srecemo se na najrazlicitijim mjestima,
sasvim nenadano, nekada bukvalo i licem u lice ...........ali on i ni da me pogleda. I
kada me slučajno vidi okrene glavu kao munjom opečen. U društvu sa svima
kontaktira, priča, šali se, u sve gleda, smije se, samo mene ni da pogleda
kao da nepostojim i bilo je čak situacija kada mi ničim izazavn okrene leđa, jednostavo se fizički
udalji na neku popriličnu daljinu kao da ujedam. Zanima me mišljenje prije svega momaka pa onda i djevojaka o kakvom se muskarcu se radi? Zbog cega ima takvo ponasanje? Moram napomenuti da nema
niti jedan razlog biti ljut na mene niti sam ja imala *priliku* nekim gestom ili rijecju uvrijediti ga.Bjezi kao ''lud''! Zasto toliku odbojnost osjeca prema meni?
na osnovu ovih šturih informacija sumnjam da on ima dojam da ti se sviđa i svojim ponašanjem pokušava da ne dolije ulje na vatru
imam sumnju prema iskazanoj situaciji licem u lice se srećemo a on da me i ne pogleda. ako je tako onda je nešto ozbiljno pogrešno ili sa njim ili sa tvojim nastupom prema njemu.